اونقدر که میگن هوش میبره نه /یه بوی کرم دست مانند داره که خیلی اشناست و حتما بو مشامت خورده . ته بوی چوبی هم داره شمعدانی و زنبق توش خیلی بارزن . میدونید که شمعدانی تو عطر حال و هوای مردونه و تلخ میده و زنبق هم حال و هوای پودری که شبیه به کرم دست میشه بوی خیلی چرب داره انگار داری روغن معطر بو میکنی . برای مثال بوی نارگیل میبینید چطوری چرب هست (خود بوش) این هم بوش چربه و خیلی هم عامه پسند
عطر Dunhill for men از برند dunhill عطریست کاملا مردانه ، معتدل ، کلاسیک ، چوبی ، تمیز ، صابونی ، تند و تیز ، گلدار و پودری پخش بو و موندگاریش خوبه زمانی که از عطر استفاده می کردم یک اقای حدودا 50 ساله اسم عطرمو پرسید و من هم به اون شخص اسم عطرو گفتم شاید به خاطر کلاسیک بودن رایحه اش بود که اسم عطرو پرسید چون به نظر من خیلی هم عطر گیرایی نیستش ولی عطر خوبیه البته چون این عطر برام مهم نبود اسمشو گفتم وگرنه اگه عطر مورد علاقه ام بود اسمشو نمی گفتم درستشم همینه به نظر من
SAEED عزیز
سعی کنید قبل از خرید، عطر مورد نظر رو تست بفرمائید یا اگر مقدور هستش ازش سمپل یا دستریز تهیه کنید و به هیچ عنوان هیچ عطری رو از روی نظرات دیگران بلایند بای نکنید. چون انتخاب عطر هم مثل انتخاب همسر سلیقه ای هستش (ترجیحا" اگر هم تست کردید همون روز نخرید، بلاتر رو ببرید خونه و چند روز نگه دارید تا ببینید از نت های میانی و پایانی عطر هم خوشتون میاد یا نه)
خوشبختانه مبلغ بالایی رو از دست ندادید، اما برای خرید عطرهای گرونتر تست دقیق الزامیه.
موفق باشید
با سلام
امروز این ادکلنو با توجه به تعاریفی که اینجا و سایتای دیگه دیدم خریدمش!
بوش بد نیس ولی خیلی پودریه که من دوست ندارم دراین حد!!
ادکلن من زیرش زده ساخت آمریکا این تقلبی که نیست احیانا
سلام
این کار واقعا عالیه و بوی بسیار خوشایند پودری داره و واقعا به من یکی که لذت میده
ضمنا جدیدش با فونت ریز LONDONرو هم نوشتن روی قوطیش و فکر کنم یه مقدار دستکاری شده اما برای من بازم عالی بود
سپاس
واقعا همینطوره باید افرین گفت به میشل المریک برای خلق این رایحه ماندگار مطمئنا اگه خوب نمی بود این همه از رایحش استفاده نمیشد تو محصولات مختلف ارایشی بهداشتی....
ضمنا مدیر جان تاریخ تولید اون بالا اشتباهه اصلاح بفرمایید.
بنده این عطر رو تست کردم، بوی براده ی آهن میدهد.
خیلی مستقیم و بی برو برگرد برد منو به دهه شصت، دوران طفولیتم و تیپ دایی جان که شلوار خمره ای میپوشید با موهای فوکول، سبیل و موتور 250. دقیقا همین بو را میداد.
سلام خدمت دوستان عزيز
يه سوال داشم ، من عاشق ادكلن جوان ماسك هستم رايحش برام خاطره انگيزه و منو ميبره تو يه دنياي ديگه متاسفانه چون اين برند زياد معتبر نيست و در عين حال كه رايحه خاص و فريبنده اي داره اما از پخش بو و ماندگاري كمي برخورداره و يقيناً اين موضوع با قيمت پايينش هم در ارتباطه از اين گذشته عطر بسيار قديمي هستش و توي بازار به ندرت گير مياد و يه جورايي دمده. شده خلاصه با اين تفاسير من دنبال عطري مشابه اين بودم كه كيفيت بهتري داشته باشه كه يكي از دوستان دانهيل قهوه اي رو بهم معرفي كرد منم تست كردم هيچ ربطي به اين نداشت دانهيل قهوه اي بوي پودي -ادويه اي داره اما جوان ماسك شيرين و تا حدي گرم هستش من از دانهيل قهوه اي خوشم اومد و با همون تست اول خريدمش. ماندگاري و پخش بوش به نسبت قيمتش خوبه و اوج قدرتشو اواخر پاييز نشون ميده اما كماكان دنبال عطري مشابه جوان ماسكم با كيفيت بهتر و ترجيحاً يك برند معتبر اگه كسي از دوستان اطلاع داره راهنماييم كنه خواهشاً .
با تشكر از سايت خوبتون
با سلام ، از شرکت ژاک ساف Dark Musk را امتحان کنید ، هم 100 میلش موجوده ( من در ناصر خسرو دیدم ) هم قلمی 22 میل آن را داروخانه ها هم دارند ، شاید نزدیک بود .