سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟
این نسخه جدید «ورساچه من» باطراوتتر و آبیتر است. درحالیکه در ورساچه مَن اصلی بهدلیل نت تنباکو در محیط شرقیاش حس لاتینی خاصی وجود دارد، «او فرش» کیفیتی مدیترانهای و مقداری نت چوبی دارد.
این محصول در سال 2006 ساخته شد و بر خلاف Versace Man که رایحه ای شرقی با بوی توتون داشت ، دارای بویی زنده تر و تازه تر می باشد که از طبیعت مدیترانه با زمینه ی کمتری از رایحه های جنگلی بهره گرفته است.
اطلاعات این ادکلن را میتوانید هم اکنون در سایت عطر افشان مشاهده بفرمایید .
نوع عطر | ادو تویلت |
برند | ورساچه |
عطار | الیور کرسپ |
طبع | خنک |
سال عرضه | 2006 |
گروه بویایی | چوبی آبزی |
کشور مبدأ | ایتالیا |
مناسب برای | آقایان |
مناسب فصل | بهار |
اسانس اولیه | ترنج ، اقاقیای برزیلی ، لیمو ترش، هل ، کارامبولا |
اسانس میانی | سالویا ، سدر ، ترخون ، فلفل |
اسانس پایه | مشک ، کهربا، روایح چوبی، زعفران |
بخش میانی سبز و گیاهی،تازه و آروماتیک میشه. فلفل این وسط یک ذره گرما و ادویه میاره ولی زیاد تند نیست. یه حس مردونه و نیمهچوبی،ادویهای ملایم داره.
در پایان همچنان رایحه چوبی و مشکدار ادامه پیدا میکنه. رایحهی چوب انجیر و صندل فضای طبیعی و کمی گرمتر به کار میدن ولی در مجموع عطر خنک باقی میمونه.
عطر برای استفاده روزمره خیلی مناسبه ولی نباید ازش انتظار سیلاژ یا پخش زیاد داشته باشیم، برای سرکار یا باشگاه یا روزهای گرم عالیه چون آزاردهنده نیست.