این محصول جدید از برند ژان پل گوتیر قدرت عجیب مردانه و تسخیر کننده ای را در بردارد که ناشی از اکسیر جادوئی کاکائو و نعناع و مرکبات است که توانسته رایحه عجیب و غریب و فراطبیعی ایجاد کند بالاخره این محصول که تبلیغات آن از اوایل سال 2011 آغاز شده بود در اواخر سال وارد بازار شد و با استقبال عجیبی از جانب طرفداران و عاشقان عطر و این برند نامی و با سابقه روبرو شد.
ترکیبی از عشق، محبت و لطافت و در تناقض آن قدرت و استواری مردانه ای که در این محصول استفاده شده است پارادوکسی بسیار جذاب و بیاد ماندنی را در ذهن هر شخصی به تصویر میکشاند تا با یکبار استفاده از این محصول شیفته آن و برند آن شود.
سازندگان این عطر Olivier Cresp و Annick Menardo میباشند.
عطر افشان این ادکلن را به شما عزیزان پیشنهاد میکند .
کوکوریکو
یک عطر کاکائویی خاص
ترکیب کاکائو، پچولی وسدر
هرچند که عطر با بوی تلخ وتند برگ انجیر شروع میشه ولی در ادامه شدیدا شیرین میشه.حتی با پیشروی عطر هم از شیرینیش کم نمیشه که به مذاق من خوش نمیاد.
اما در نت پایه وقتی که چند ساعت بهش زمان بدیم با بوی ملایم و قشنگی روبرو میشیم که برای من غیر منتظره بود.
ماندگاری خوب اما پخش میانه.
این ازون دسته عطرهاییه که باید فقط در سرما استفاده بشه و در فصل اعتدال هم جای استفاده نداره.
بدرود