سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟
Ex Nihilo Blue Talisman - ای ایکس نیهیلو بلو تالیسمان
سبک بویی این عطر معتدل می باشد از اسانس های بکار برده شده در این عطر می توان به ترنج ، نارنگی ماندارین، زنجبیل ، گلابی ، شکوفه پرتقال ، مشک ، چوب آکیگالا اشاره کرد.| نوع عطر | ادو پرفیوم |
| برند | ای ایکس نیهیلو |
| طبع | معتدل |
| کشور مبدأ | فرانسه |
| مناسب برای | آقایان و بانوان |
| اسانس اولیه | ترنج ، نارنگی ماندارین، زنجبیل ، گلابی |
| اسانس میانی | شکوفه پرتقال |
| اسانس پایه | مشک ، چوب آکیگالا |
خیلی خوشبو و خاص در ماهیت رایحه که مشخصه تفکر عمیقی برای معماری این رایحه، نهفته است.
یک باتل ازش در آرشیوم دارم که حیفم میومد ازش زیاد استفاده کنم که بلاخره نسخههای شرکتی از لطافه (آرت آف یونیورز) و الحمبرا (ترو ورد) از روی این عطر خاص الگوبرداری کردند.
نسخهی لطافه آرت آف یونیورز فقط الگوی تک رشتهای ژنتیکی (RNA) از عطر بلو تالیسمان را در خود نهفته است که برای شامه ی من، خیلی خوشبو شده است با ماندگاری و پراکنش خوب بخصوص از روی پوشاک کتان و نخی.
نسخهی الحمبرا ترو ورد، الگوی دو رشتهای ژنتیکی (DNA) از عطر بلو تالیسمان را در خود نهفته است که برای شامه ی من شباهت بسیار نزدیکی به بلو تالیسمان دارد با ماندگاری تقریباً خوب روی لباس کتان و نخی و پراکنش متوسط.
خود عطر بلو تالیسمان هم دارای ماندگاری تقریباً خوب و پراکنش متوسط تا خوبی است برحسب دمای پیرامون و نوع الیاف پوشاک و شیمی پوست و رنگ پوست.
آرزوی سعادت برای هموطنان...