سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟
Maison Alhambra Jean Lowe Immortal - میسون الحمبرا جین لووی ایمورتال عطری مردانه ، شیک و خوش بو می باشد که در سال 2023 به بازار عرضه شده است .
میسون الحمبرا جین لووی ایمورتال در دسته عطر های رایحه های شرقی قرار می گیرد
اسانس های بکار برده شده در این عطر ترنج ، گریپ فروت ، زنجبیل ، سالویا ، شمعدانی ، رزماری ، آب ، کهربا، لابدانیوم، آمبروکسان می باشد.
برند | میسون الحمبرا |
سال عرضه | 2023 |
گروه بویایی | رایحه های شرقی |
کشور مبدأ | امارات متحده عربی |
مناسب برای | آقایان |
اسانس اولیه | ترنج ، گریپ فروت ، زنجبیل |
اسانس میانی | سالویا ، شمعدانی ، رزماری ، آب |
اسانس پایه | کهربا، لابدانیوم، آمبروکسان |
راحت پوش و همه پسند
از زمان اوج گرفتن عطرهای اماراتی و شبیه سازی (Clone) در بازار عطر دنیا نزدیک به 60 باتل از محصولات اون ها رو خریدم که عمدتاً از بین گزینه های موفق و پرطرفدار این شرکت ها بوده. این برندها استراتژی های مختلفی دارند از 1- تشابه نام محصول و حتی شیشه با عطر اصلی تا 2- تغییرنام و دست بردن در هرم عطر و ایجاد کمی تغییر (که البته مخاطب عطرشناس فوراً متوجه کپی بودن و شناخت عطر مرجع میشه). 3- ساخت عطرهای مستقل و حتی استفاده از عطرسازهای معروف و نام آشنا.
این مطلب فقط مربوط به عطرهای کپی یا Clone و Dupe ها (ردیف های 1و2) است:
موفقیت این عطرها در دست یابی هرچه بیشتر شباهت به عطر اصلی است. عموما جذابیت آن هایی بیشتر است که از محصولات پرفروش و با تگ قیمتی بالا و غیراقتصادی (میان رده و لاکچری) کپی کرده و احساس مصرف کننده با بودجه محدودتر رو از برخورداری از چنین محصولاتی ارضا کنن.
اقتصاد بازار (و نه مبتنی بر بازار) با ابزارهای مارکتینگ و برندینگ انسان این عصر رو با هجمه های بی امان به نحوی منفعل کرده که ایدئولوژی، هدف و لوگوس اون رو به مفتون و معتاد مصرف محصولات برندها تقلیل داده. (اگر می گم این عصر به دلیل اینکه چنین چیزی مولود مدرنیته است و اصلا در اعصار گذشته موضوعیت نداشته و نه تکریم و تمجید توهم گذشته)
قطعا مخاطب اول این نظر، خودم هستم چرا که به خودم اومدم و متوجه شدم با خرید این کلون ها همون رفتاری داره از من سر میزنه که اون شخصی که گوشی موبایل تقلبی یا ساعت لاکچری فیک، استفاده می کنه. واقعا اینجا موضوع قضاوت افراد مطرح نیست بلکه با نگاه Macro چیستی و چگونگی این پدیده برام مهمه. اینکه ما چگونه ما شدیم!!
فکر می کنم فردی که با نیت فریب و انحراف دیگران (اینجا کلمه نیت رو چنان با تشدید و تأکید باید خواند که از هرگونه سوءبرداشتی اجتناب بشه) یا برای پر کردن خالی وجودش، دست به چنین انتخاب هایی بزنه داره ظرفیت های وجودش برای زیستن اصیل و معنا کردن زندگیش رو محدود و محدودتر می کنه. تضمینی هست این نگرش و رفتار به سایر جنبه های ارتباطی ما تسری پیدا نکنه؟ آیا ما رو از آنچه هستیم تهی تر نمی کنه؟
چرا وقتی از کپی در موسیقی، نقاشی، فیلم، صنعت، انواع پوشاک، گجت ها و ... صحبت میشه حساسیت بیشتری به خرج می دیم ولی روح و وجدان ما در مورد صنعت عطر اینقدر پینه بسته و غیرحساسه (با علم به اینکه به دلیل ساختار و شیمی عطر امکان احقاق حقوق مولف در رویه های قضایی سلب یا خیلی محدود می شه). اما چنانچه نیت هم فقط استفاده از این محصولات مطلوبمون و بدون توجه به کپی بودن باشه بازهم مسئله حل نشده باقی می مونه....
به هر حال از بین خریدهای موفق و ناموفق، موارد و تجربه هام رو خواهم نوشت و برای ممانعت از اطاله مطلب طی نظرات در خصوص این سری محصولات ادامه جمع بندی افکار و احساساتم در این حوزه رو با عزیزان در میان خواهم گذاشت.
از بین محصولات الحمبرا، ایمورتال یا ایمورتل را از بقیه بهتر و پوشیدنی تر دیدم. رایحه خنک، تمیز، راحت پوش و همه پسند که چنان در حد وسط ذائقه عمومی حرکت می کنه که مجموع فاکتورهای رایحه، پرفورمنس، قیمت، باتل و ... بیشترین مخاطب و مشتری رو براش به همراه داشته باشه. مناسب بهار و تابستان، رایحه خطی و بدون تغییر نت، پرفورمنس قابل قبول چه در ماندگاری و چه پخش بو. دامنه سن و استایل مصرف وسیع که باعث شد دو بار ازش خرید کنم. بر حسب تجربه در صورت فول ویر و اور اسپری کردن می تونه در 20 دقیقه اول باعث سردرد و حساسیت خود فرد و اطرافیان بشه.
با احترام
پ.ن: استفاده از این محصول پس از گذشت بیش از 8 ماه از فرآیند maturation/maceration بود.