Amin Amin
5
1405/07/06

عطر شما

حالا که فصل تابستون تموم شد بیشترین عطر هایی که تو این تابستون استفاده کردین چی بوده؟اگر دوست داشتید خودتون به عطراتون نمره بدید.

(اگر سایتی معتبری میشناسید که قیمتاش از بقیه مناسب تر هست ممنون میشم معرفی کنید)

گالری عطر طر....قت 

سلام من بیشتر از همه از این کار استفاده کردم 

Declaration d'Un Soir #کارتیر دکلریشن دن سویر Declaration d'Un Soir 

کار خاصی هست بله دیسکانتیو شده بازخورد هم ازش گرفتم اما برمیگشتم عقب نمیخریدمش ترجیح میدادم کار های معروف تری بخرم البته من در شرایط خاصی این کارو خریدم و نسبت به زمانی که اینکارو خریدم از خریدم راضیم چون میخواستم آزاردهنده نباشه که واقعا نیست 

Amin Amin
1405/07/06
در پاسخ به مازیار وارسته :

گالری عطر طر....قت 

ممنونم از شما ،معتبر هست شما خرید داشتین از این شاپ؟

[EDITED] 1405/07/06 23:22
Amin Amin
1405/07/06
در پاسخ به سورنا مقدم :

سلام من بیشتر از همه از این کار استفاده کردم 

Declaration d'Un Soir #کارتیر دکلریشن دن سویر Declaration d'Un Soir 

کار خاصی هست بله دیسکانتیو شده بازخورد هم ازش گرفتم اما برمیگشتم عقب نمیخریدمش ترجیح میدادم کار های معروف تری بخرم البته من در شرایط خاصی این کارو خریدم و نسبت به زمانی که اینکارو خریدم از خریدم راضیم چون میخواستم آزاردهنده نباشه که واقعا نیست 

ممنونم جناب سورنا

شاید من اگه من جای شما بودم هیچوقت این عطرو نمیپوشیدم 😅 واسه خلوت خودم در حد یکی دو پاف فقط😂، ایشالا ب شادی و با تن سلامت استفاده کنی

سلام

به یاد روزای گذشته

Acqua di Gio for Men #جیورجیو آرمانی آکوا دی جیو مردانه سفید Acqua di Gio for Men 

بازخورد هم گرفتم زیاد

و از این یکی هم بازخورد گرفتم

XJ 1861 Renaissance #زرجوف ایکس ای 1861 رنیسنس XJ 1861 Renaissance 

دکانت این یکی هم تازه به دستم رسیده که با توجه به گرمای شهرمون هنوز یه ماه وقت دارم استفاده کنم.

«لی سل از ایسی میاکه»

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟