سلام دوستان از اونجایی که پوستم خشکه ،عطر روی پوستم ماندگاری و پخش خیلی کمی دارند ،نظرتون درباره استفاده از لوشن ها و مرطوب کننده ها چیه ؟ اخه بعضی از دوستان مخالف بودند چون نت های عطر رو بهم میریزه ؟ نظر شما چیه ؟ راه حلی هست؟!
درود و پاس خدمت شما.
به شرط استفاده از مرطوبکننده و یا حتی وازلین بدون بو، امکان استفاده از عطر مهیاست. با این حال میبایست دقت نموده و بین استعمال آنها اندکی فاصله زمانی رعایت گردد.
یک نکته صرفاً جهت اطلاع:
پخش بو یا در اصطلاح Projection ارتباطی به پوست خشک و یا چرب نداشته و بیشتر به سرعت تبخیر شدن آن ارتباط دارد.
با این حال در صورت عدم تمایل به استفاده از مرطوبکنندهها و یا حتی وازلین میتوانید بر روی البسه از عطر استفاده نمایید.
موارد زیر جهت اطلاع عمومی است:
ترکیباتی چون مشک، وانیلین و برخی از نتهای چوبی به صورت عمومی لیپوفیل یا چربیدوست میباشند و استفاده از عطوری که مادهی اصلی آن متشکل از یک یا چند عدد از ترکیبات فوق باشد به راحتی به داخل چربی پوست (آغشته به لیپید) نفوذ میکنند و این مهم منجربه ماندگاری بسیار بالای آنها میگردد.
با این حال به این نکته توجه داشته باشیم که صرفاً ماندگاری عطر بر روی پوست به موارد فوق خلاصه نمیشود. به زبان ساده ترکیباتی از قبیل نتهای مرکباتی به دلیل داشتن جرم مولکولی پایینتر، سریعتر وارد هوا میشوند. پس اگر تمایل به ماندگاری بیشتر یک عطر بر روی پوست داشتیم این نکته میتواند کمککننده باشد. (البته تاحدودی)
استفاده از وازلین به دلیل خاصیت آبگریزی و تا حدودی انسدادکنندگی میتواند بستری فراهم کند تا برخی از مولکولهای عطر در این لایه تا حدودی ماندگار شوند (به صورت مخزن عمل میکند) و منجربه طولانی شدن فرآیند تبخیر عطر میشود اما در نهایت استفاده از مرطوبکنندهها و وازلین، به دلیل بر هم زدن ترتیب تبخیر مولکولهای عطر، میتوانند منجربه بهمریختگی برخی از نتها، علیالخصوص آنهایی که به شدت ناپایدار هستند شود. منتهی هرم بویایی را به هم نخواهد ریخت.
استفاده از وازلین و مرطوبکنندههای بر پایهی آب و سایر موارد میتوانند به طرز قابل ملاحظهای ماندگاری یک عطر را افزایش دهند اما به این مهم توجه نمایید که ممکن است نتهای Opening کار با نتهای میانی (قلب کار) و نتهای میانی با نتهای پایه تداخل کنند.
شخصاً پیشنهاد من به شما استفاده از عطور بر روی لباس و یا حتی بر روی پوست میباشد و نگران ماندگاری و سرعت تبخیر آن نیز نباشید.
باور کنید اصلا یادم نمیاد آخرین باری که روی پوست ادکلن رو اسپری کنم کی بوده روی لباس بزنید همیشه هم امکان خطر مشکلات پوستی میاد پایین هم کاملا پخش خوبی خواهید داشت
درود.
پوست من با اینکه خشک نیست ولی کلا ph ئش جوری هست که عطر ها رو زیاد نگه نمیداره. بهتره روی لباس اسپری کنید، نتیجه ش خیلی بیشتر راضیتون میکنه. لوسیون بدون بو هم جوابه ولی تغییر انچنانی ای ایجاد نمیکنه.
سلام و احترام خدمت شما
يكي از كامنتهاي من در اين مورد هست، تمايل داشتيد مطالعه كنيد.