سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه؛ من برای اولین بار از عطر اسانسی استفاده کردم و که نمونه مشابهی از دو ادکلن خیلی ترند و محبوبه یکیش بربری هر و یکی دیگش آموآژ هانر؛ اولی ۵۰ میل برام ۶ میلیون شد و دومی ۵۰ میلش ۱۰ میلیون ک ، از دیشب بوی هردوش توی بینیم مونده احساس میکنم سنگینه نمیدونم چنین تجربه ای داشتین حالا نمیدونم بدلیل اسانس هستش چون مغازه دار هم ادعا کرد برند لوزی سوئیسه ...اگ شما هم تجربه از اسانس ها دارین بگین من تجربشو دوست نداشتم واقعا ب اصالت و حرف فروشنده نمیشه اعتماد کرد .. الان با این قیمتا هیچ جوره نتونستم ب ادکلن اصلی فکرم کنم واقعا قیمتا بالا بود ...اما نمیدونم اونایی ک تجربه دارین بین ادکلن اماراتی و این اسانس ها کدومو پیشنهاد میدین
درکتون میکنم
این خاصیت اسانس هاست
تو عطرفروشی خوشبو و خواستنین وقتی میاری خونه میخوای از وجودش گریه کنی ...
اگه میتونی پس بده یا با یه عطر اماراتی مث الحمبرا و فرگرنس ورد و لطافه و ... تعویض کن
اگه نه که واقعا متاسفم بابت ضرری که دادین
فقط بهتون توصیه میکنم هر وقت از اسانسی خوشتون اومد بیش از ۵ میل نخرین
چون وقتی ببرین خونه اصلا چیزی نیست که تو مغازه تست میکنین
اما اگر بردین و همه ی ۵ میل و زدین و حالتون باهاش خوب بود و دوسش داشتین بیشترش و بخرین
توصیه دوم به هیچ وجه روی پوست و در فضای بسته نزنین چون ممکنه حساسیت پوستی و ریوی بیاره
و توصیه آخر با وجود عطرهای اماراتی با کیفیت مث احمدالمغربی و لطافه و ... سمت اسانس ها نرین
من خودم دست دو میخرم اما اسانس نه
ولی خوب گاهی پیش میاد عطری و دوست داریم و تو برندهای عربی نیست و یا دست دو گیر نمیاد در اون صورت وقتی چاره ای نبود اسانس بگیرین اونم فقط ۵ میل به تبلیغات عطرفروش توجه نکنین که بیشتر ببرین ارزونتر در میاد
مهم شمایین که اون رایحه رو بپذیرین یا نه
یاعلی
میشه لطفا انلاین شاپ معتبر هم ک خودتون استفاده کردین بهم معرفی کنید ...اخه پیامهاتونو خوندم متوجه شدم عطرباز خیلی خوبی هستین و میشه راهنمای قابل اعتمادی تصورتون کرد 😊💞🙏
سرکار خانم مهگل وقتتون بخیر
شما پول زیادی بابت عطر گرمی دادین با همین پول میتونستین عطر اورجینال اروپایی یا آمریکایی بخرین بعدم به این عطرهای گرمی هیچ اعتباری نیست اونم تو کشور ما که هیچ نظارتی تو هیچ صنفی نیست عطر فروشی های گرمی هم که رسماً بنگاهی هستند هر قیمتی میگیرند و معلوم هم نیست چی میریزن داخل شیشه و میدن در حالی که عطرهای اورجینال پلمپ هستند و معتبرتر من خودم چند روز پیش با قیمت خیلی کمتر از پول شما مرسدس بنز ۲۰۰میل خریدم.
فقط و فقط عطر اورجینال
واقعا یا این قیمت پیشنهاد نمیشه اسانس سمت عطر های اماراتی یا فرانسویی و آمریکای تا زیر ۱۰ میلیون برید
خودم از اسانس استفاده می کنم ولی پیشنهاد نمی کنم زیاد عطر های لوزی با این قیمت نیست و واقعیت گرون فروشی هم کردن و پیشنهاد میشه قبل از خزید عطر یه تستر ۵ میل تهیه کنید ط
بله که تجربه داریم بنده خودم تا پارسال از اسانس ایتفاده میکردم و داغون کردم خودمو این که چیزی نیست اسانس بلک افغان زدم ۲۵ روز روی لباسم منده بود
اسانس حتی زمانی که لباستم بشوری بوش میمونه خودتون یکم فکر کنید آیا این چیز خوبیه؟
خوب ادکلن استفاده کن هم ۳ سال تاریخ داره هم کلاسش بالاتره هم رایحه سالم تری و سبک تری داره