سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه؛ من برای اولین بار از عطر اسانسی استفاده کردم و که نمونه مشابهی از دو ادکلن خیلی ترند و محبوبه یکیش بربری هر و یکی دیگش آموآژ هانر؛ اولی ۵۰ میل برام ۶ میلیون شد و دومی ۵۰ میلش ۱۰ میلیون ک ، از دیشب بوی هردوش توی بینیم مونده احساس میکنم سنگینه نمیدونم چنین تجربه ای داشتین حالا نمیدونم بدلیل اسانس هستش چون مغازه دار هم ادعا کرد برند لوزی سوئیسه ...اگ شما هم تجربه از اسانس ها دارین بگین من تجربشو دوست نداشتم واقعا ب اصالت و حرف فروشنده نمیشه اعتماد کرد .. الان با این قیمتا هیچ جوره نتونستم ب ادکلن اصلی فکرم کنم واقعا قیمتا بالا بود ...اما نمیدونم اونایی ک تجربه دارین بین ادکلن اماراتی و این اسانس ها کدومو پیشنهاد میدین
درود و پاس خدمت شما سرکار خانم مهگل.
حضور حضرتعالی را به این خانه معطر تبریک میگویم.
اتفاقاً بنده نیز از اسانسهای مشابه عطر
#آمواج هانر زنانه (آمواژ آنر) Honour for Women در ابتدای مسیر علاقهام به دنیای روایح استفاده کردهام که میتوانید نظر اینجانب را در قسمت نظرات مربوط به آن بخوانید.
سرکار خانم مهگل، حضرتعالی همانگونه که در متن خود اشاره کردهاید بالغ بر 16 میلیون تومان برای خرید اسانس هزینه کردهاید که با اندکی پسانداز و البته صبوری میتوانستید عطرهایی اصیل تهیه نمایید.
حال بماند که مبلغ هزینهکرد حضرتعالی به مراتب بالاتر از ارزش
#باربری لندن زنانه Burberry London for Women میباشد که در خانه عطرافشان به ارزش تقریبی 12.000.0000 تومان عرضه میشود.
صرفاً جهت راهنمایی به شما عرض میکنم، اهمیتی ندارد که اسانس محصول چه کشور و یا چه شرکتی باشد. از فروشگاه یا شخصی که آن اسانس را تهیه نمودهاید بخواهید تا قوطی آلومینیومی که از آن اسانس را دکانتگیری کرده است به شما نشان دهد. یک برچسب بر روی آن میباشد که حاوی تمامی موارد و مشخصات محصول میباشد. در قسمت پایین آن برچسب یک علامت لوزیشکل خواهید دید که در علم شیمی به آن لوزی خطر (NFPA) گفته میشود که با اندکی نظاره متوجه علامتهایی از قبیل سر اسکلتمانند و یا یک درخت خشکشده بر روی آن خواهید شد. و البته برخی از علائم دیگر.
احتمالاً میدانید معنای ایشان چیست. برای عزیزانی که نمیدانند عرض میکنند:
1 - احتمال خطر مرگ و یا مسمومیت ناشی از استعمال در شرایط کوتاهمدت و یا بلندمدت
2 - احتمال آسیب به محیطزیست و موجودات پیرامون
و قص علی هذه.
عمیقاً از حضرتعالی و سایر عزیزان تقاضا دارم از استعمال این مواد شیمیایی خودداری نموده و به جای استفاده از آنها از عطور دارای استانداردهای بینالمللی و سلامت استفاده نمایید. قطعاً عطور تولید شده توسط برندهای کپیکار و کلونساز کشورهای حاشیه خیلج به دلیل داشتن نظارت بهداشتی میتوانند جایگزینی به مراتب سالمتر از اسانسها باشند.
در نهایت اگر تمایل به استفاده از عطور اصیل دارید میتوانید در مناسبتهای منحصربهفرد از دستریز و یا نمونه استفاده نمایید که برخی از فروشندگان این کار را با حسن نیت کامل انجام میدهند و میتوانید با اطمینان بالا از ایشان خرید نمایید. با این کار هزینهی زیادی به شما تحمیل نخواهد شد و یا به دنبال جایگزینهای عطور اصیل باشید که توسط تولیدکنندگان کشورهای خلیج تولید میشوند.
هرگز، هرگز و هرگز سلامت خود و اطرافیانتان را با استفاده از مواد شیمیایی خطرناک به خطر نیاندازید.
پاینده و پیروز باشید.
اسانس تا سال نود و هشت بد نبود بعدش دیگه پول دور ریختنه ، با این بودجه میشد از برندهای : لطافه ، آرمـاف، رصــاصــی، افـنان کارهای باکیفیت انتخاب کرد که تو خود اروپا هم فروش خوبی دارن .
درکتون میکنم
این خاصیت اسانس هاست
تو عطرفروشی خوشبو و خواستنین وقتی میاری خونه میخوای از وجودش گریه کنی ...
اگه میتونی پس بده یا با یه عطر اماراتی مث الحمبرا و فرگرنس ورد و لطافه و ... تعویض کن
اگه نه که واقعا متاسفم بابت ضرری که دادین
فقط بهتون توصیه میکنم هر وقت از اسانسی خوشتون اومد بیش از ۵ میل نخرین
چون وقتی ببرین خونه اصلا چیزی نیست که تو مغازه تست میکنین
اما اگر بردین و همه ی ۵ میل و زدین و حالتون باهاش خوب بود و دوسش داشتین بیشترش و بخرین
توصیه دوم به هیچ وجه روی پوست و در فضای بسته نزنین چون ممکنه حساسیت پوستی و ریوی بیاره
و توصیه آخر با وجود عطرهای اماراتی با کیفیت مث احمدالمغربی و لطافه و ... سمت اسانس ها نرین
من خودم دست دو میخرم اما اسانس نه
ولی خوب گاهی پیش میاد عطری و دوست داریم و تو برندهای عربی نیست و یا دست دو گیر نمیاد در اون صورت وقتی چاره ای نبود اسانس بگیرین اونم فقط ۵ میل به تبلیغات عطرفروش توجه نکنین که بیشتر ببرین ارزونتر در میاد
مهم شمایین که اون رایحه رو بپذیرین یا نه
یاعلی
قطعا عطر های اماراتی بهترن
لااقل پرس و جو میکردین نمونه شرکتی یا همون
کپی های اماراتی پیدا میکردین
هم ۱۰۰ میل میشد هم اینکه لااقل ادکلن شرکتی
میدونید تو یه کارخانه ای جایی تولید میشه
اسانس ها اکثرا خطرناک هستن،
حالا یه سری ها میبینید کیفیت خوب درآوردن
معلوم نیست چه جوریه
لااقل پرس و جو میکردین نمونه شرکتی یا همون
کپی های اماراتی پیدا میکردین
هم ۱۰۰ میل میشد هم اینکه لااقل ادکلن شرکتی
میدونید تو یه کارخانه ای جایی تولید میشه
اسانس ها اکثرا خطرناک هستن،
حالا یه سری ها میبینید کیفیت خوب درآوردن
معلوم نیست چه جوریه
راستش تبلیغات اون مغازه و توضیحات علمی که راجب اسانس داد و اینکه نطرات مثبتی راجب عطراش نوشته بودن ترغیبم کرد . از چند نفر پرسیدم گفتن اگر اسانس غلظت مناسب استفاده بشه مشکلی ایجاد نمیشه و من هیچ تجربه ای نداشتم و دیگه انجامش دادم الانم بوش نمیشه گفت ازار دهندس اما تنده و ماندگاریش خیلی بالا اما من باهاش حال نمی کنم یه جوری مصنوعیه
قطعا عطر های اماراتی بهترن
شما تا حالا چه مارکی استفاده کردین من تجربه استفادشو نداشتم ، مثلا هدیه ویکتوریا سکرت بامب شل گرفتم اما اصل نبود و شرکتی بود اماراتی اما بوش هیچ ربطی به اصلش نداشت.. من به بوهای خنک و ملایم علاقه دارم چون از بوی تند میگرن میگیرم
درکتون میکنم
این خاصیت اسانس هاست
تو عطرفروشی خوشبو و خواستنین وقتی میاری خونه میخوای از وجودش گریه کنی ...
اگه میتونی پس بده یا با یه عطر اماراتی مث الحمبرا و فرگرنس ورد و لطافه و ... تعویض کن
اگه نه که واقعا متاسفم بابت ضرری که دادین
فقط بهتون توصیه میکنم هر وقت از اسانسی خوشتون اومد بیش از ۵ میل نخرین
چون وقتی ببرین خونه اصلا چیزی نیست که تو مغازه تست میکنین
اما اگر بردین و همه ی ۵ میل و زدین و حالتون باهاش خوب بود و دوسش داشتین بیشترش و بخرین
توصیه دوم به هیچ وجه روی پوست و در فضای بسته نزنین چون ممکنه حساسیت پوستی و ریوی بیاره
و توصیه آخر با وجود عطرهای اماراتی با کیفیت مث احمدالمغربی و لطافه و ... سمت اسانس ها نرین
من خودم دست دو میخرم اما اسانس نه
ولی خوب گاهی پیش میاد عطری و دوست داریم و تو برندهای عربی نیست و یا دست دو گیر نمیاد در اون صورت وقتی چاره ای نبود اسانس بگیرین اونم فقط ۵ میل به تبلیغات عطرفروش توجه نکنین که بیشتر ببرین ارزونتر در میاد
مهم شمایین که اون رایحه رو بپذیرین یا نه
یاعلی
راستش برندهای لطافه ، و افنان و ...تازه آشنا شدم و هیچ امتحانی ازشون نکردم من بوهای خنک میوه ای مثل نارنج یا بوهایی ک خنکی طبیعت دارن و وایب تمیزی میدن خیلی دوست دارم یکبار از کسی ادکلن امتحان کردم یه بوی خوب شرابی داشت اما اصلا تند نبود و اسمشم بهم نگفت اما فهمیدم چقدر بوشو دوست دارم مثه گیلاس و شراب یه همچین بویی..اگ شما عطری امتحان کردین با این مشخصات ممنون میشم معرفی کنید...
و اینکه گفتین دست دوم هم میخرین از چه سایتایی میشه؟
درود و پاس خدمت شما سرکار خانم مهگل.
حضور حضرتعالی را به این خانه معطر تبریک میگویم.
اتفاقاً بنده نیز از اسانسهای مشابه عطر
#آمواج هانر زنانه (آمواژ آنر) Honour for Women در ابتدای مسیر علاقهام به دنیای روایح استفاده کردهام که میتوانید نظر اینجانب را در قسمت نظرات مربوط به آن بخوانید.
سرکار خانم مهگل، حضرتعالی همانگونه که در متن خود اشاره کردهاید بالغ بر 16 میلیون تومان برای خرید اسانس هزینه کردهاید که با اندکی پسانداز و البته صبوری میتوانستید عطرهایی اصیل تهیه نمایید.
حال بماند که مبلغ هزینهکرد حضرتعالی به مراتب بالاتر از ارزش
#باربری لندن زنانه Burberry London for Women میباشد که در خانه عطرافشان به ارزش تقریبی 12.000.0000 تومان عرضه میشود.
صرفاً جهت راهنمایی به شما عرض میکنم، اهمیتی ندارد که اسانس محصول چه کشور و یا چه شرکتی باشد. از فروشگاه یا شخصی که آن اسانس را تهیه نمودهاید بخواهید تا قوطی آلومینیومی که از آن اسانس را دکانتگیری کرده است به شما نشان دهد. یک برچسب بر روی آن میباشد که حاوی تمامی موارد و مشخصات محصول میباشد. در قسمت پایین آن برچسب یک علامت لوزیشکل خواهید دید که در علم شیمی به آن لوزی خطر (NFPA) گفته میشود که با اندکی نظاره متوجه علامتهایی از قبیل سر اسکلتمانند و یا یک درخت خشکشده بر روی آن خواهید شد. و البته برخی از علائم دیگر.
احتمالاً میدانید معنای ایشان چیست. برای عزیزانی که نمیدانند عرض میکنند:
1 - احتمال خطر مرگ و یا مسمومیت ناشی از استعمال در شرایط کوتاهمدت و یا بلندمدت
2 - احتمال آسیب به محیطزیست و موجودات پیرامون
و قص علی هذه.
عمیقاً از حضرتعالی و سایر عزیزان تقاضا دارم از استعمال این مواد شیمیایی خودداری نموده و به جای استفاده از آنها از عطور دارای استانداردهای بینالمللی و سلامت استفاده نمایید. قطعاً عطور تولید شده توسط برندهای کپیکار و کلونساز کشورهای حاشیه خیلج به دلیل داشتن نظارت بهداشتی میتوانند جایگزینی به مراتب سالمتر از اسانسها باشند.
در نهایت اگر تمایل به استفاده از عطور اصیل دارید میتوانید در مناسبتهای منحصربهفرد از دستریز و یا نمونه استفاده نمایید که برخی از فروشندگان این کار را با حسن نیت کامل انجام میدهند و میتوانید با اطمینان بالا از ایشان خرید نمایید. با این کار هزینهی زیادی به شما تحمیل نخواهد شد و یا به دنبال جایگزینهای عطور اصیل باشید که توسط تولیدکنندگان کشورهای خلیج تولید میشوند.
هرگز، هرگز و هرگز سلامت خود و اطرافیانتان را با استفاده از مواد شیمیایی خطرناک به خطر نیاندازید.
پاینده و پیروز باشید.
اتفاقا فروشنده همه ی این موارد برام توضیح داد که اگ مقدار مجاز استفاده بشه هیچ خطری نداره و ....و خود ادکلن ها هم داخلشون اسانسه خب حرفاش منطقی بود...تبلیغات زیاد بود و خریدار هم زیاد منم باور کردم ...و خب تجربه ی بدی بود...و یه چیزی ک راجب دکانت گفتین اخه عطرای اصل الان دکانت مثلا ۲ میل حدود دو یا سه تومن درمیاد و دو میل واقعا به جایی نمیخوره ک بخام استفاده کنم ...البته من برندهای مطرح را گفتم از برندهای ارزانتر خبر ندارم و ممنون مطشم اگ برند خوش قیمت اروپایی هم میشناسین معرفی کنید..در نهایت که امیدوارم بقیه از تجربم بد من درس عبرت بگیرند
اسانس تا سال نود و هشت بد نبود بعدش دیگه پول دور ریختنه ، با این بودجه میشد از برندهای : لطافه ، آرمـاف، رصــاصــی، افـنان کارهای باکیفیت انتخاب کرد که تو خود اروپا هم فروش خوبی دارن .
من نمیشناسم این برنهارو تازه که توی سایت اومدم با اسماشون آشنا شدم قبلا ادکلن هدیه گرفتم ک مثلا برندهای معروف بوده اما اماراتیشو هدیه گرفتم و خب بوش هیچ ربطی نداره ب اصلش اصلا مسخره طور....امیدوارم ک بقیه مثله من تجربه نکنند البته اینم بگم ک فروش همین مغازه توی اصفهان خیلی زیاده خیلیا با رضایت خاطر ازش خرید میکردن نمیدونن شاید سلیقه ها فرق داره