بهترین عطر زنانه ای که بو کردین و برای یه زن عاشقش شدین و به مصرف کننده ش بازخورد دادین چی بوده؟
🌺دیشب پسره خواهرم گفت خاله من رو تن یه خانوم جاسمین نویر بولگاری و خیلی دوست دارم اصلا یه زن این و بزنه من دیوانه میشم🌺
برام جالب شد از شماها دوستان آقا هم بپرسم شما نسبت به کدوم عطر یا عطرهای زنانه یه همچین حسی دارین ؟؟!!!
ممنون از پاسخگویی تون
سلام وقتتون بخیر باشه
من حقیقتا روایح وانیلی روی تن خانما خیلی جذبم میکنه ولی شیرینیش کنترل شده باشه نه زننده
علاوه بر وانیل رایحه ی چری رو هم بسیار دوست دارم برای خانما مخصوصا برای مراسم های ویژه
#کایالی یام بوجی مارشمالو 81 Yum Boujee Marshmallow | 81
این کار کایالی رو یک خانمی زده بودن و نگم چقدر دوستش داشتم بسیار جذاب
۲)تام فورد چری اسموک جزو روایحی چری که بسیار برام جذاب و اغواگر بود
و علاوه بر اینها نمود مدورای جزو کار های گلی خنک بسیار جذاب
با سلام و احترام خدمت شما
برای بنده عطر
#باربری گادس گلد Goddess Gold
بلا فاصله بعد بو کردن این عطر واسه خواهرم هدیه خریدم
درود ،
خانم ها لطف کنند عطر گـــرم و شیـــرین نزنند لطف بزرگی کرده اند همچینین اسانس ها و گرمی ها و عطرهای ارزان و بی کیفیتی مثل اسمارت . همین .
درود ،
خانم ها لطف کنند عطر گـــرم و شیـــرین نزنند لطف بزرگی کرده اند همچینین اسانس ها و گرمی ها و عطرهای ارزان و بی کیفیتی مثل اسمارت . همین .
قطعا وقتی من اینجا میپرسم منظورم عطر اورجیناله دیگه
اونا میشن دوپ های بی کیفیت اورجینال ها
با سلام و احترام خدمت شما
برای بنده عطر
#باربری گادس گلد Goddess Gold
بلا فاصله بعد بو کردن این عطر واسه خواهرم هدیه خریدم
باربری گادس واقعا عالیه تنها مشکل من با اون پرفومنس شه که یه مقدار ضعیفه و سریع نزدیک به پوست میشه
سلام وقتتون بخیر باشه
من حقیقتا روایح وانیلی روی تن خانما خیلی جذبم میکنه ولی شیرینیش کنترل شده باشه نه زننده
علاوه بر وانیل رایحه ی چری رو هم بسیار دوست دارم برای خانما مخصوصا برای مراسم های ویژه
#کایالی یام بوجی مارشمالو 81 Yum Boujee Marshmallow | 81
این کار کایالی رو یک خانمی زده بودن و نگم چقدر دوستش داشتم بسیار جذاب
۲)تام فورد چری اسموک جزو روایحی چری که بسیار برام جذاب و اغواگر بود
و علاوه بر اینها نمود مدورای جزو کار های گلی خنک بسیار جذاب
چقد لطف کردین جناب مقدم عزیز
بررسی میکنم ممنونم 🙏🌺
درود و پاس خدمت شما سرکار خانم صالحپور.
برای پاسخ به سوالتان بنده نیز چندین سوال داشتم از حضرتعالی.
۱. بفرمایید میخواهید دستنیافتنی باشید و مغرور یا اغواکننده، دلچسب حضار، خونگرم و همنشین با اطرافیان؟
۲. برای چه اشخاصی میخواهید از عطر استفاده نمایید؟ غریبهاند یا آشنایانی که شما را میشناسند؟
۳. برای چه نوع فضا، فصل و با چه نوع پوششی عطر را میخواهید؟
۴. اگر جسارت اینجانب را به بزرگواری خود ببخشید باید از سن، قد و وزن نیز پرسید؟ (با عذرخواهی فراوان میپذیرم اگر پاسخ این سوال را ندهید)
Conceptهایی متفاوت که میتوانند فرآیند انتخاب عطور برای شما را کاملا دگرگون کنند که البته برای همهی آنها نیز چیزهایی در چنته دارم.
اما صرفا اگر بخواهم پاسخی بسیار سرراست به سوال شما بدهم دو مورد زیر را بر روی تن بانوان بسیار دوست دارم. (با تأسف فراوان باید اعتراف کنم هیچ خانومی در اطراف من از عطر استفاده نمیکند و آنهایی هم که استفاده میکنند تماما از اسانسهای کف بازار استفاده میکنند که بوییدنش برای من بسیار سخت است)
#آمواج هانر زنانه (آمواژ آنر) Honour for Women برای بانوانی که به عنوان غریبه مقابل ایشان قرار میگیرم. تداعیکننده یک بانوی شاخص و بسیار قابل احترام. عینا خود کلمهی بانو است.
برای شریک نداشتهام میخواهم. برای همآغوشی و عشقبازی. بسیار خواستنی و طلبکننده است برای اینجانب.
پاینده و پیروز باشید.