Miss salehpour Miss salehpour
10
1405/06/21

آقایون جواب بدن و کمک کنن لطفا !!!

بهترین عطر زنانه ای که بو کردین و برای یه زن عاشقش شدین و به مصرف کننده ش بازخورد دادین چی بوده؟ 

🌺دیشب پسره خواهرم گفت خاله من رو تن یه خانوم جاسمین نویر بولگاری و خیلی دوست دارم اصلا یه زن این و بزنه من دیوانه میشم🌺

برام جالب شد از شماها دوستان آقا هم بپرسم شما نسبت به کدوم عطر یا عطرهای زنانه یه همچین حسی دارین ؟؟!!! 

ممنون از پاسخگویی تون

سلام وقتتون بخیر باشه 

من حقیقتا روایح وانیلی روی تن خانما خیلی جذبم می‌کنه ولی شیرینیش کنترل شده باشه نه زننده 

علاوه بر وانیل رایحه ی چری رو هم بسیار دوست دارم برای خانما مخصوصا برای مراسم های ویژه 

Yum Boujee Marshmallow | 81 #کایالی یام بوجی مارشمالو 81 Yum Boujee Marshmallow | 81 

این کار کایالی رو یک خانمی زده بودن و نگم چقدر دوستش داشتم بسیار جذاب 

۲)تام فورد چری اسموک جزو روایحی چری که بسیار برام جذاب و اغواگر بود 

و علاوه بر اینها نمود مدورای جزو کار های گلی خنک بسیار جذاب 

Madurai #ممو مدورای Madurai 

علیرضا علیرضا
1405/06/21

با سلام و احترام خدمت شما

برای بنده عطر Goddess Gold #باربری گادس گلد Goddess Gold 

بلا فاصله بعد بو کردن این عطر واسه خواهرم هدیه خریدم

درود ،

خانم ها لطف کنند عطر گـــرم و شیـــرین نزنند لطف بزرگی کرده اند همچینین اسانس ها و گرمی ها  و عطرهای ارزان و بی کیفیتی مثل اسمارت . همین .  

در پاسخ به Mohsen Khouzestan :

درود ،

خانم ها لطف کنند عطر گـــرم و شیـــرین نزنند لطف بزرگی کرده اند همچینین اسانس ها و گرمی ها  و عطرهای ارزان و بی کیفیتی مثل اسمارت . همین .  

قطعا وقتی من اینجا میپرسم منظورم عطر اورجیناله دیگه 

اونا میشن دوپ های بی کیفیت اورجینال ها 

در پاسخ به علیرضا :

با سلام و احترام خدمت شما

برای بنده عطر Goddess Gold #باربری گادس گلد Goddess Gold 

بلا فاصله بعد بو کردن این عطر واسه خواهرم هدیه خریدم

باربری گادس واقعا عالیه تنها مشکل من با اون پرفومنس شه که یه مقدار ضعیفه و سریع نزدیک به پوست میشه 

در پاسخ به سورنا مقدم :

سلام وقتتون بخیر باشه 

من حقیقتا روایح وانیلی روی تن خانما خیلی جذبم می‌کنه ولی شیرینیش کنترل شده باشه نه زننده 

علاوه بر وانیل رایحه ی چری رو هم بسیار دوست دارم برای خانما مخصوصا برای مراسم های ویژه 

Yum Boujee Marshmallow | 81 #کایالی یام بوجی مارشمالو 81 Yum Boujee Marshmallow | 81 

این کار کایالی رو یک خانمی زده بودن و نگم چقدر دوستش داشتم بسیار جذاب 

۲)تام فورد چری اسموک جزو روایحی چری که بسیار برام جذاب و اغواگر بود 

و علاوه بر اینها نمود مدورای جزو کار های گلی خنک بسیار جذاب 

Madurai #ممو مدورای Madurai 

چقد لطف کردین جناب مقدم عزیز 

بررسی می‌کنم ممنونم 🙏🌺

درود و پاس خدمت شما سرکار خانم صالح‌پور. 

برای پاسخ به سوالتان بنده نیز چندین سوال داشتم از حضرتعالی. 

۱. بفرمایید می‌خواهید دست‌نیافتنی باشید و مغرور یا اغواکننده، دلچسب حضار، خونگرم و هم‌نشین با اطرافیان؟ 

۲. برای چه اشخاصی می‌خواهید از عطر استفاده نمایید؟ غریبه‌اند یا آشنایانی که شما را می‌شناسند؟

۳. برای چه نوع فضا، فصل و با چه نوع پوششی عطر را می‌خواهید؟

۴. اگر جسارت اینجانب را به بزرگواری خود ببخشید باید از سن، قد و وزن نیز پرسید؟ (با عذرخواهی فراوان می‌پذیرم اگر پاسخ این سوال را ندهید)

Conceptهایی متفاوت که می‌توانند فرآیند انتخاب عطور برای شما را کاملا دگرگون کنند که البته برای همه‌ی آن‌ها نیز چیزهایی در چنته دارم. 

اما صرفا اگر بخواهم پاسخی بسیار سرراست به سوال شما بدهم دو مورد زیر را بر روی تن بانوان بسیار دوست دارم. (با تأسف فراوان باید اعتراف کنم هیچ خانومی در اطراف من از عطر استفاده نمی‌کند و آن‌هایی هم که استفاده می‌کنند تماما از اسانس‌های کف بازار استفاده می‌کنند که بوییدنش برای من بسیار سخت است)

Honour for Women #آمواج هانر زنانه (آمواژ آنر) Honour for Women  برای بانوانی که به عنوان غریبه مقابل ایشان قرار می‌گیرم. تداعی‌کننده یک بانوی شاخص و بسیار قابل احترام. عینا خود کلمه‌ی بانو است. 

Babycat #ایو سن لورن بیبی کت Babycat 

برای شریک نداشته‌ام می‌خواهم. برای هم‌آغوشی و عشق‌بازی. بسیار خواستنی و طلب‌کننده است برای اینجانب. 

پاینده و پیروز باشید. 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟