درود به همهی دوستان عطر افشانی
من مطمئنم عاشقان عطر هدفی بیش از خوشبو و آراسته بودن دارند؛ مطمئنا حس و فضایی که براشون رقم میزنه ارزشمندترین بخش انتخاب عطرهاشون هست، رابطهای عمیق بین شخص و عطرش وجود داره. حالا در ادامهی این موضوع پرسشی برام پیش اومد:
گاهی وقتها توجه کردید یک موسیقی، رنگ یا عطر توی ذهنتون دقیقا وصل میشه به یه شخص خاص؟
کدوم عطر این قابلیت رو براتون داره؟ به چه کسی وصل میشه و بنظرتون چرا؟
درود و پاس خدمت شما.
تقریبا قریب به شش ماهی میشود که به صورت بسیار جدی قبل و بعد از انتخاب یک عطر به تحقیق در مورد آن میپردازم. البته که تمام انتخابهای بنده منجربه خرید یک بطری کامل از آن عطر نمیشود و صرفا به یک دستریز یا نمونه بسنده میکنم.
اما در پاسخ به سوال شما عرض میکنم که تمام عطوری که طی این مدت کوتاه، بنده استفاده نمودم در ذهنم مستقیما به خالقش پیوند خوردهاند و دلیلش مطالعه و تحقیق فراوان در مورد خود اثر و خالقش میباشد. گویا در هنگام بوییدن و استفاده از یک عطر در کنار خالقش نشستهام و او در مورد آن اثر توضیح میدهد.
پینوشت: این موضوع برای خیل عظیمی از استفادهکنندگان عطر بسیار رایج است که بوییدن یک عطر آنان را به یاد شخصی (یک عزیز یا شاید یک فرد که در زمان نامناسب و مکان نامناسب با شما برخورد داشته) میاندازد. با این حال برای بنده تاکنون این موضوع صادق نبوده است و دلیل آن تازه وارد شدن اینجانب به دنیای روایح میباشد.
البته که در مورد موسیقی نیز چنین است.
یک پیشنهاد برای دوستداران روایح: هنگام استفاده (بوییدن) از یک اثر مفهومی (Conceptual) خود را در محیطی شخصی و ترجیحا تاریک حبس نمایید و یک موسیقی با فضای مناسب آن اثر گوش دهید. (نیازی به یادآوری نمیباشد در صورت تضعیف قوه بینایی، قوای شنوایی و بویایی تقویت میشوند.)
اثر Way to fall از گروه Starsailor در هنگام نوشتن برای Black Afgano مرا همراهی کرد.
تقدیم به نگاه زیبای شما.
پاینده و پیروز باشید.
سلام ادکلن کایالی منو یاد شخصی میندازه که این عطر امضاش هست و بوی شیرین و وانیلی داره علتش فکر میکنم هماهنگی شخصیت و رایحه باشه یعنی هرچی انتخاب فرد دقیق تر باشه نسبت به شخصیتی که داره اون رایحه به یاد ماندنی تر میشه در ذهن و مستقیم وصل میشه به اون فرد حتی اگر جای دیگه ای اون بو رو بشنویم
من قبلا گفته بودم از عطر اعضای خانواده معمولا نمیتونم استفاده کنم تهش یکی دوبار چون انگار بوی اون شخص رو میگیرم انگار یک چیزی مال من نیست
برای همینم امضا داشتن مهم حداقل وقتی پیش یک فرد خاصی میریم بهتره همیشه یک کار استفاده کنیم که مارو با اون رایحه به یادبیاره
درود و پاس خدمت شما.
تقریبا قریب به شش ماهی میشود که به صورت بسیار جدی قبل و بعد از انتخاب یک عطر به تحقیق در مورد آن میپردازم. البته که تمام انتخابهای بنده منجربه خرید یک بطری کامل از آن عطر نمیشود و صرفا به یک دستریز یا نمونه بسنده میکنم.
اما در پاسخ به سوال شما عرض میکنم که تمام عطوری که طی این مدت کوتاه، بنده استفاده نمودم در ذهنم مستقیما به خالقش پیوند خوردهاند و دلیلش مطالعه و تحقیق فراوان در مورد خود اثر و خالقش میباشد. گویا در هنگام بوییدن و استفاده از یک عطر در کنار خالقش نشستهام و او در مورد آن اثر توضیح میدهد.
پینوشت: این موضوع برای خیل عظیمی از استفادهکنندگان عطر بسیار رایج است که بوییدن یک عطر آنان را به یاد شخصی (یک عزیز یا شاید یک فرد که در زمان نامناسب و مکان نامناسب با شما برخورد داشته) میاندازد. با این حال برای بنده تاکنون این موضوع صادق نبوده است و دلیل آن تازه وارد شدن اینجانب به دنیای روایح میباشد.
البته که در مورد موسیقی نیز چنین است.
یک پیشنهاد برای دوستداران روایح: هنگام استفاده (بوییدن) از یک اثر مفهومی (Conceptual) خود را در محیطی شخصی و ترجیحا تاریک حبس نمایید و یک موسیقی با فضای مناسب آن اثر گوش دهید. (نیازی به یادآوری نمیباشد در صورت تضعیف قوه بینایی، قوای شنوایی و بویایی تقویت میشوند.)
اثر Way to fall از گروه Starsailor در هنگام نوشتن برای Black Afgano مرا همراهی کرد.
تقدیم به نگاه زیبای شما.
پاینده و پیروز باشید.
جناب چمنی چقدر جالب که به خالق عطر اشاره کردید👏🏻 واقعا چه کسی بهتر از خالق اثر میتونه حرفی برای گفتن داشته باشه. موافقم با شما
و اما way to fall که تا اسمش رو شنیدم تلاش های پرفسور و تیمش برای به تصویر کشیدن رویای بزرگشون به خاطرم اومد🫠 گوش دادن به موسیقی متناسب با فضای عطر هم بسیار تجربهی دلچسبیه بنده مدتهاست عطرهام رو در موسیقی و نقاشی و در هرچیزی که به عطر بُعد شخصیتی بده تلفیق کردم، البته که عطرها به خودی خود شخصیت و کاراکتر خودشون رو دارند✨️
ممنونم از توجه و پاسختون🌱