مهرداد مهرداد
4
1405/06/10

برند لافایت ( lafayette )

وقت بخیر

اخیرا فروشگاهی رفته بودم برای تست ، صاحب اونجا یه برندی رو هم اورد و گفت فرانسویه و کیفیت و قدرت خوبی داره ، برند lafayette .

به هر حال چندتا از کاراشو تست کردم ، دوتاشون ، که یکی شبیه اینترلود بود اما با وجه گیاهی و ادویه ای بیشتر ، و یکی مشابه جورنیه آمواج که انصافا خیلی شباهت بالایی داشت .

قدرت هر دو کار واقعا بالا بود ، کیفیتشون هم خوب بودن و من چیز اذیت کننده ای حس نکردم .

خلاصه کنم خودم سرچ که کردم ، عملا هیچ وجود خارجی ای در فرانسه و شرکت و اینا نداشت این برند ، طبیعتا توی فراگرانتیکا هم نبود ‌.

و مطمئن شدم ایرانیه و تو ایران تولید و پخش میشه .

باز هم خواستم از دوستانی که احتنالا میشناسن این برند رو ، تجربه و نظرشونو بگن .

قیمت هاشون حدود ۶ تا ۹ تومنه ، با قدرت بسیار بالا و کیفیت خوب 

اینه که وسوسه م کرده 

اما اصالت و ایرانی بودنش باعث شده نتونم خودمو قانع کنم برا خریدش .

Anna Anna
1405/06/10

باتل‌هاشون چه شکلی بودند؟ چون برندی به این اسم پیدا کردم، باتل‌هاش مربعی‌‌ان و ساده و اسم معروف‌ترین عطرش Oud Lafayette بود. توی سایت‌های خارجی محدودی پیداش کردم، با قیمت بیست دلار. یک برند دیگه هم بود با اسم Lafayette Luxury. 

جز اون‌ها یک برند با اسم Lafayyat هم هست که توی فرگرنتیکا ثبت شده.

مهرداد مهرداد
1405/06/11
در پاسخ به Anna :

باتل‌هاشون چه شکلی بودند؟ چون برندی به این اسم پیدا کردم، باتل‌هاش مربعی‌‌ان و ساده و اسم معروف‌ترین عطرش Oud Lafayette بود. توی سایت‌های خارجی محدودی پیداش کردم، با قیمت بیست دلار. یک برند دیگه هم بود با اسم Lafayette Luxury. 

جز اون‌ها یک برند با اسم Lafayyat هم هست که توی فرگرنتیکا ثبت شده.

وقت بخیر ، در واقع هیچ کدوم از اینهایی که شما گفتین نبود .

باتل هاش متغیر بودن ، اگه فارسی بنویسین عطر لافایت میاره توی گوگل ، یه سایت ایرانی داره .

احتمال ۹۹ درصد ایرانیه ، ولی همونطور که گفتن پخش و موندگاری خوبی دارن و جورنی که زده بود بسیار شبیه بود .

فقط همین قضیه که احتمالا اسانس باشن و همین جا پک میشن باعث شده بد بین شم بهشون

Anna Anna
1405/06/12
در پاسخ به مهرداد :

وقت بخیر ، در واقع هیچ کدوم از اینهایی که شما گفتین نبود .

باتل هاش متغیر بودن ، اگه فارسی بنویسین عطر لافایت میاره توی گوگل ، یه سایت ایرانی داره .

احتمال ۹۹ درصد ایرانیه ، ولی همونطور که گفتن پخش و موندگاری خوبی دارن و جورنی که زده بود بسیار شبیه بود .

فقط همین قضیه که احتمالا اسانس باشن و همین جا پک میشن باعث شده بد بین شم بهشون

به فارسی‌ چک کردم و دیدم، بله شبیه هیچ کدوم از نمونه‌هایی که توی سایت‌های خارجی دیدم، نیست.

از نظر کیفیت نمی‌دونم چطوره و در برابر قیمت نسبتاً زیادش می‌ارزه یا نه، ولی راستش این قضیه که برندی ایرانی به دروغ ادعا کنه خارجیه، خیلی برام رومخ و ردفلگه و شاید حتی حاضر باشم همون میزان هزینه رو برای چیزی که ادعای دروغ نداره بکنم، اما همون ادعای الکی باعث می‌شه حتی با قیمت نصف، از دیدم بد بیان.

مهرداد مهرداد
1405/06/13
در پاسخ به Anna :

به فارسی‌ چک کردم و دیدم، بله شبیه هیچ کدوم از نمونه‌هایی که توی سایت‌های خارجی دیدم، نیست.

از نظر کیفیت نمی‌دونم چطوره و در برابر قیمت نسبتاً زیادش می‌ارزه یا نه، ولی راستش این قضیه که برندی ایرانی به دروغ ادعا کنه خارجیه، خیلی برام رومخ و ردفلگه و شاید حتی حاضر باشم همون میزان هزینه رو برای چیزی که ادعای دروغ نداره بکنم، اما همون ادعای الکی باعث می‌شه حتی با قیمت نصف، از دیدم بد بیان.

بله ،همینطوره 

منم کم اطلاع در زمینه عطر نیستم .

وارد فروشگاه که شدم یه پسر جوون حدود ۱۸ ساله اومد و با توضیح و آب و تاب راجع به عطرها و یه در میون تو جملاتش هم میگفت ، شما چون اطلاع راجع به عطر ندارین اینو نمیدونین و ... 

بگذریم 

در رابطه با این برند هم میگفت ( اگه بشه برند گفت بهش ) که فرانسویه اورجیناله و از آرماف و افنان هم بهتره . که بعد سرچ ساده م مشخص شد اصلا وجود خارجی جز ایران نداره .

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟