دانیال دانیال
7
1405/06/08

مشابه آمواج پرپس ۵۰

واقعیتش از خرید دکانت پرپس ۵۰ خسته شدم...

میخوام یه مشابه خوب بخرم ازش 

بنظرتون خمار لوبان خوبه یا لاوندر صمام؟

کدومشو تست داشتید؟ 

بلک ارت از اتلیر ورنو و نوبل اسنس کرانفورد میگن شباهت زیادی داره..بنظرم سمت خمار نرو شما چون دکانت پرپسو استفاده کردی قطعا خمار‌ نمیتونه انتظارتونو برطرف کنه

دانیال دانیال
1405/06/08
در پاسخ به ارشاد خدادادی :

بلک ارت از اتلیر ورنو و نوبل اسنس کرانفورد میگن شباهت زیادی داره..بنظرم سمت خمار نرو شما چون دکانت پرپسو استفاده کردی قطعا خمار‌ نمیتونه انتظارتونو برطرف کنه

شما تست كرديد؟ هم خمار هم بلک ارت

سلام . عطرهای خمار خیلی با کیفیت هستن و شباهت بالایی به نسخه اورجینال دارن. به نظرم خمار رو بگیر شک نکن. هم ارزون تره و هم پخش و ماندگاری خوبی داره

در پاسخ به دانیال :

شما تست كرديد؟ هم خمار هم بلک ارت

خمارو تست نکردم ولی بلک ارت واقعا با کیفیت بود

از بین خمار ها من لیمنسیتشو دارم نسبت به قیمت واقعا خوب کار شده ماندگاری خیلی خوبی داره ولی پخش بو نهایتا نیم ساعت تا یک ساعت

سلام و عرض ادب

کیفیت کارهای خمار خوبه اما پخش خوبی ندارن و شخصا معتقدم ماندگاری هم چنگی به دل نمیزنه اما توی برچسب قیمتی که داره عرضه میشه از خیلی از اسانس فروش های داخلی با ارزش تر هست. برای آشنایی با رایحه ها میتونه خیلی کمک کننده باشه، خصوصا که الان برندینی که ایرانی هست 30 میل هاشو داره میده حدود 700 تومن)
در مورد پرپس 50 من شخصا چون با رایحه پرپس کلا نتونستم کنار بیام نمیتونم نظر قطعی بدم. اما یه کار هم هست به اسم مرمر از فرنچ اونیو که کمی متفاوت هست اما میشه فهمید از روی پرپس کپی شده. اونو به خود اورجینال پرپس ترجیح میدادم اگر روزی میخواستم استفاده کنم.

دانیال دانیال
1405/06/14
در پاسخ به ارشاد خدادادی :

خمارو تست نکردم ولی بلک ارت واقعا با کیفیت بود

از بین خمار ها من لیمنسیتشو دارم نسبت به قیمت واقعا خوب کار شده ماندگاری خیلی خوبی داره ولی پخش بو نهایتا نیم ساعت تا یک ساعت

بلک آرت اون ته بوی سبزی مانند پرپس ۵۰ رو داره؟

من بعد از گشت گذاری که کردم دیدم فقط آمواج میتونه اون بو رو بسازه هم تو گایدننس هست هم تو پرپس۵۰،میخوام بدونم بلک ارت هم داره؟ 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟