سلام و ارادت خدمت همه دوستان عطرافشانی
خواستم تجربه ای که اخیرا از خرید دکانت از یکی از فروشگاه های معتبر داشتم باهاتون درمیون بذارم. مطمئنا اگر اسمش رو بیارم تعجب میکنید.
من حدود چند هفته پیش ،نزدیک به ۱۲ دکانت از سایت ع..ل..ی گال..ری خرید داشتم . ارسال سفارشم مصادف شد با چند روز تعطیلات که به طبع ارسالش زمان بر شد (نزدیک ۲۰ روز )و من یادم رفته بود دقیقا چه عطر هایی سفارش داده بودم . چند بار بهش پیام دادم که انصافا برخورد خیلی خوبی داشت ، در نهایت و بعد یک هفته پیگیری کد رهگیری رو ارسال کرد و تونستم از پست پیگیر بسته بشم ، وقتی دستم رسید بدلیل گرمای زیاد و نشت یکی از دکانت ها لیبل روی بعضی از عطر ها پاک شده بود و واضح نبود که چه عطری هست ، من هربار که به فروشنده پیام میدادم یه اسکرین شات از سایت و صفحه سفارشم میگرفتم و خب اقلام سفارش رو چک نمیکردم برحسب اطمینان ، تقریبا ۲ یا ۳ اسکرین شات شده بود، وقتی خواستم از روی حروف باقیمونده روی لیبل ها و صفحه سفارش اسم عطر رو متوجه بشم ،متوجه شدم یکی دو قلم توی سفارش جابجا شده ،یعنی توی اسکرین شات اول هست و توی بعدی حذف شده و بجای اون از یک قلم دیگه دوتا ثبت شده .اون هم بدون اطلاع . از همون سفارش و علاوه بر اون تغییرات یک دکانت دیگه هم مونده که الان بعد یک ماه هنوز نمیدونم تو چه مرحله ای هست . ای کاش فروشنده وقتی یک قلم رو موجود نداره اطلاع بده نه اینکه سر خود تغییر بده ، الان هم بخاطر ندارم سفارش اولیه شامل چه عطرایی بوده که بتونم پیگیری کنم ،فقط ازین بابت مطمئنم از هر عطر فقط یک دکانت ثبت کرده بودم ، درصورتی که توی اسکرین شات اول دکانت تکراری هم هست.