استرانگر ویت یو پاورفولی

سلام و عرض ادب، از دوستانی که عطر Emporio Armani Stronger With You Powerfully #جورجیو ارمانی امپریو ارمانی استرانگر ویت یو پاورفولی Emporio Armani Stronger With You Powerfully  رو تست داشتن میشه لطفا راجب پرفورمنسش نظر بدید؟

درود و پاس خدمت شما.

دست‌ریز عطر مورد نظر شما در تاریخ 1405/01/18 از فروشگاه عطر خ.ل.ی.ف.ه.چ.ی به همراه تمامی فلنکرهای خط Stronger With You تهیه گردید.

در خصوص Performace کار فرموید خاطر نشان می‌گردد عطر فوق در سه بخش پراکنش، ماندگاری و خط بو بسیار پرقدرت ظاهر می‌شود. عملکرد عطر بر روی پوست با پیراهن متفاوت است با این حال ماندگاری به بیش از دو الی سه روز می‌رسد در حالی که پراکنش کار تقریباً حدود شش ساعت ادامه دارد و خط بو به صورت سینوسی است، بدین معنا که گاهی عطر از خود خط بو به جای می‌گذارد و در برخی مواقع نیز خیر. که این مهم نیز بستگی به دما و شرایط محیطی دارد که بسیار متغیر است.

عطر مذکور در محل کار و در دمای مناسب برای عطرهای گرم و سنگین استفاده شد که طی استفاده فقط در یک روز توسط دو نفر از همکاران بازخورد مثبت به ارمغان آورد که نام عطر را از اینجانب جویا شدند.

شخصاً سلیقه اینجانب هیچ‌یک از کارهای خط Stronger With You نمی‌باشد با این حال کسی نمی‌تواند منکر کیفیت بسیار مطلوب این خط تولید شود.

امیدوارم نظر این اینجانب کمک‌کننده شما بوده باشد.

پاینده و پیروز باشید.

در پاسخ به ابوالفضل چمنی :

درود و پاس خدمت شما.

دست‌ریز عطر مورد نظر شما در تاریخ 1405/01/18 از فروشگاه عطر خ.ل.ی.ف.ه.چ.ی به همراه تمامی فلنکرهای خط Stronger With You تهیه گردید.

در خصوص Performace کار فرموید خاطر نشان می‌گردد عطر فوق در سه بخش پراکنش، ماندگاری و خط بو بسیار پرقدرت ظاهر می‌شود. عملکرد عطر بر روی پوست با پیراهن متفاوت است با این حال ماندگاری به بیش از دو الی سه روز می‌رسد در حالی که پراکنش کار تقریباً حدود شش ساعت ادامه دارد و خط بو به صورت سینوسی است، بدین معنا که گاهی عطر از خود خط بو به جای می‌گذارد و در برخی مواقع نیز خیر. که این مهم نیز بستگی به دما و شرایط محیطی دارد که بسیار متغیر است.

عطر مذکور در محل کار و در دمای مناسب برای عطرهای گرم و سنگین استفاده شد که طی استفاده فقط در یک روز توسط دو نفر از همکاران بازخورد مثبت به ارمغان آورد که نام عطر را از اینجانب جویا شدند.

شخصاً سلیقه اینجانب هیچ‌یک از کارهای خط Stronger With You نمی‌باشد با این حال کسی نمی‌تواند منکر کیفیت بسیار مطلوب این خط تولید شود.

پاینده و پیروز باشید.

محبت فرمودید جناب چمنی، سپاس‌گزارم ازتون. جسارتا من تازه وارد دنیای عطر شدم، مفهوم سینوسی یعنی نمیشه مشخص کرد پخش بو چند ساعت به چه شعاعی هست؟

در پاسخ به ابوالفضل چمنی :

درود و پاس خدمت شما.

پاینده و پیروز باشید.

من شدیدا به بوی شاه بلوط توی سری یو علاقه‌مندم، خواستم ببینم بین فلنکر هاش که تست فرمودید کدوم از نظر پرفورمانس قوی تری بوده؟

در پاسخ به راسکولنیکف :

محبت فرمودید جناب چمنی، سپاس‌گزارم ازتون. جسارتا من تازه وارد دنیای عطر شدم، مفهوم سینوسی یعنی نمیشه مشخص کرد پخش بو چند ساعت به چه شعاعی هست؟

درود مجدد. 

دقیقا مفهوم سینوسی به همین شکل است که فرمودید. عوامل تعیین‌کننده‌ی زیادی در خصوص پراکنش، خط بو و ماندگاری کار دخیل هستند. با این حال در این خصوص بعید می‌دانم کسی را ناامید کند بلکه به عکس از قدرت کار حیرت‌زده خواهید شد.

در خصوص سوال دوم هم که مطرح نمودید با توجه به تجربه‌ای کوتاه که از تمامی فلنکرهای این خط تولید داشتم با اختلاف فلنکر مورد اشاره با عنوان Powerfully به لحاظ ماندگاری، پراکنش و خط بو همچون نامش قدرتمندتر از سایر برادرانش ظاهر گردید. با این حال این مهم را در نظر داشته باشید که بنده به لحاظ مبتدی بودن نتوانستم رایحه شاه بلوط را از این کار استشمام کنم و بایستی اذعان نمود رایحه گیلاس یا آلبالو (از نظر اینجانب آلبالو) بسیار بسیار پرقدرت از ابتدا تا انتها ظاهر می‌شود.

پاینده و پیروز باشید. 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟