Tina Tina
11
1405/05/26

نُت گل پیونی

سلام و درود

رایحه گل پیونی در عطر به چه صورت هستش؟ آیا پودریه؟ تبلیغ عطر زارا پیونی رو خیلی در اینستاگرام این روزها می‌بینم و شنیدم که خب طبق اسم این عطر، رایحه پیونی یعنی همان گل صدتومانی رو میده. می‌خوام بدونم این نت پیونی در عطر چجوریه و آیا شیرینه؟ گَسه؟ تلخه؟ و در کدام عطرها این نت خیلی غالبه؟

و اگر خود عطر زارا پیونی رو داشتید ممنون میشم درموردش توضیح بدید.

دوستانی که توانایی تفکیک کردن نوت ها رو دارند و روایح رو خیلی خوب درک می‌کنند ممنون میشم پاسخ بدن.

Tina Tina
1405/06/21
در پاسخ به Maxxine :

وقت شما به خیر

من با شنیدن نام گل صدتومنی (جا داره اشاره کنم صرفا در عطور و روایح فرآوری شده) سریعا ذهنم به این سه مورد سوق پیدا می کنه:

L'Eau d'Issey Pivoine #ایسی میاکه لیو د ایسی پیوون L'Eau d'Issey Pivoine 

Miss Dior Blooming Bouquet #میس دیور بلومینگ بوکت (کریستین دیور میس دیور بلومینگ بوکه) Miss Dior Blooming Bouquet 

Peony Picnic #کلینیک پیونی پیکنیک Peony Picnic 

از نظر بویایی یک شبهِ رز خیلی ملایم و یواش و خجالتی. یعنی لزوما رزمانند نیست ها... اما مثل رزی صورتی رنگه بسیار بسیار رنگ و لعاب پریده و رقیق شده به آب که نمور و خنک و کم سر و صداست با رنگبندی ای درست شبیه به رنگ گلبهیِ متمایل به صورتی کم رنگ و شیرینی خیلی مبهم یواش گلی.

از اونجایی که فقط در ارتباط با این سه عطری که نام بردم در ذهنم نقش بسته، برای شخص من حین یادآوری اش در ذهن آنچنان پودری نیست.

فکر می کنم گل صدتومانی در دنیای روایح، درست مثل ارکیده و برخلاف رز، زنبق، یاسمن و مریم، صرفا یک ایده ست از اونچه که اون گل، در عالم واقعیت به فرض می تونست برای ما شبیه سازی کنه و جنسی ارائه بده... شاید هم اشتباه می کنم. اما من خود خودش رو بوییدم و جز یک طراوت مبهم گلیِ خیلی خیلی محو چیزی در خاطر باقی نمی ذاشت! 

🤔

سلام و درود

خبلی توضیحاتتون عالی و شفاف بود. کاملاً تونستم با توضیحاتتون، فضایی که این نت ایجاد میکنه رو تصور کنم‌. از مهر شما سپاسگزارم 🙏🏻🙏🏻🌻🌻🌻

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟