Tina Tina
11
1405/05/26

نُت گل پیونی

سلام و درود

رایحه گل پیونی در عطر به چه صورت هستش؟ آیا پودریه؟ تبلیغ عطر زارا پیونی رو خیلی در اینستاگرام این روزها می‌بینم و شنیدم که خب طبق اسم این عطر، رایحه پیونی یعنی همان گل صدتومانی رو میده. می‌خوام بدونم این نت پیونی در عطر چجوریه و آیا شیرینه؟ گَسه؟ تلخه؟ و در کدام عطرها این نت خیلی غالبه؟

و اگر خود عطر زارا پیونی رو داشتید ممنون میشم درموردش توضیح بدید.

دوستانی که توانایی تفکیک کردن نوت ها رو دارند و روایح رو خیلی خوب درک می‌کنند ممنون میشم پاسخ بدن.

FARNIYA FARNIYA
1405/05/27

من چند تا عطری که نت پیونی دارن رو امتحان کردم

پیونی به خودی خود پودری نیست به شامه ی من بیشتر سبز و آبداره این گل خیلی ملایمه شیرینیش هم تنظیم شده ست انقدر ملایمه که وقتایی که کنار رز قرار میگیره خودش خیلی به نظر نمیاد و اون شیرینی و سبزی رو میده به رز

اگه مسیرت گلفروشی خورد حتما یه تست کن بوشو خیلی تصور بهتری بهت میده

درود بر شما بانو .......گل صدتومانی بیشتر بوی یه گل تازه  تمیز لطیف و کمی رز مانند می‌ده نه تلخه و نه گس. یه شیرینی خیلی ملایم هم داره، ولی اصلاً شیرینی آب‌نباتی نیس کمی حس آبدار و سبز و خنک هم می‌تونه داشته باشه و گاهی یه حالت پودری ظریف ایجاد می‌کنه!!! اگر دنبال عطرهایی هستی که پیونی توشون بیشتر به چشم بیاد، Chloé EDP، Miss Dior Blooming Bouquet، Versace Bright Crystal و Jo Malone Peony & Blush Suede گزینه‌های شناخته‌شده‌ای هستن.

Tina Tina
1405/05/27
در پاسخ به FARNIYA :

من چند تا عطری که نت پیونی دارن رو امتحان کردم

پیونی به خودی خود پودری نیست به شامه ی من بیشتر سبز و آبداره این گل خیلی ملایمه شیرینیش هم تنظیم شده ست انقدر ملایمه که وقتایی که کنار رز قرار میگیره خودش خیلی به نظر نمیاد و اون شیرینی و سبزی رو میده به رز

اگه مسیرت گلفروشی خورد حتما یه تست کن بوشو خیلی تصور بهتری بهت میده

سلام فرنیا جان. خیلی از توضیحات کامل و عالیتون متشکرم. الان شناخت بهتری ازاین نت پیدا کردم. چشم حتماً در گل فروشی تست میکنم. ممنون میشم عطرهایی که دارای نت پیونی هستند و تست کردید رو هم بفرمایید. 

از مهر شما سپاسگزارم🩷🥰🙏🏻

Tina Tina
1405/05/27
در پاسخ به خاطرات یک گور کن :

درود بر شما بانو .......گل صدتومانی بیشتر بوی یه گل تازه  تمیز لطیف و کمی رز مانند می‌ده نه تلخه و نه گس. یه شیرینی خیلی ملایم هم داره، ولی اصلاً شیرینی آب‌نباتی نیس کمی حس آبدار و سبز و خنک هم می‌تونه داشته باشه و گاهی یه حالت پودری ظریف ایجاد می‌کنه!!! اگر دنبال عطرهایی هستی که پیونی توشون بیشتر به چشم بیاد، Chloé EDP، Miss Dior Blooming Bouquet، Versace Bright Crystal و Jo Malone Peony & Blush Suede گزینه‌های شناخته‌شده‌ای هستن.

سلام. خیلی از توضیحاتتون متشکرم جناب. حتماً عطرهایی که لطف کردید نام بردید رو تست میکنم. از لطف شما سپاسگزارم.🙏🏻🌷🌻

Tina Tina
1405/05/27

جو مالون... و کلویی رو که گفته بودید در سایت عطرافشان بررسی کردم و نظرات رو خوندم. درمورد این دو عطر گفتن که رایحه گلاب و حرمی طور داره. یعنی ممکنه بخاطر نت پیونی باشه؟

در پاسخ به Tina :

جو مالون... و کلویی رو که گفته بودید در سایت عطرافشان بررسی کردم و نظرات رو خوندم. درمورد این دو عطر گفتن که رایحه گلاب و حرمی طور داره. یعنی ممکنه بخاطر نت پیونی باشه؟

احتمالا بله ولی ترکیبات عطر گسترده تر از آنی ست که در تبلیغاتشون میبینیم. و نمیتوان برچسب صد درصدی زد

FARNIYA FARNIYA
1405/05/28
در پاسخ به Tina :

سلام فرنیا جان. خیلی از توضیحات کامل و عالیتون متشکرم. الان شناخت بهتری ازاین نت پیدا کردم. چشم حتماً در گل فروشی تست میکنم. ممنون میشم عطرهایی که دارای نت پیونی هستند و تست کردید رو هم بفرمایید. 

از مهر شما سپاسگزارم🩷🥰🙏🏻

درود و مهر تینای عزیزم

ممنونم ازت خیلی بهم لطف داری

ادامه کامنت ها رو خوندم اصلا پیونی حالت رزی و حرمی نداره معروف ترین عطر های با نت پیونی که بو کردم ورساچه برایت کریستال و بامبشل و اکلت هستن که همه شون خنک و همچین آبدارن و اصلا سمت پودری مودری شدن نمیرن البته من تو برایت کریستال تصور بهتری از پیونی پیدا کردم به نسبت همه ی عطر های دیگه خیلی با خود گل پیونی تشابه بهتری داشت

ولی مثلا ما تو دلینا حرمی شدن رو میبینیم چون واقعا پیونی که هیچی کلا همه ی اجزا مغلوب رز میشن

امیدوارم تصور خوبی بهت بده 

Maxxine Maxxine
1405/05/28

وقت شما به خیر

من با شنیدن نام گل صدتومنی (جا داره اشاره کنم صرفا در عطور و روایح فرآوری شده) سریعا ذهنم به این سه مورد سوق پیدا می کنه:

L'Eau d'Issey Pivoine #ایسی میاکه لیو د ایسی پیوون L'Eau d'Issey Pivoine 

Miss Dior Blooming Bouquet #میس دیور بلومینگ بوکت (کریستین دیور میس دیور بلومینگ بوکه) Miss Dior Blooming Bouquet 

Peony Picnic #کلینیک پیونی پیکنیک Peony Picnic 

از نظر بویایی یک شبهِ رز خیلی ملایم و یواش و خجالتی. یعنی لزوما رزمانند نیست ها... اما مثل رزی صورتی رنگه بسیار بسیار رنگ و لعاب پریده و رقیق شده به آب که نمور و خنک و کم سر و صداست با رنگبندی ای درست شبیه به رنگ گلبهیِ متمایل به صورتی کم رنگ و شیرینی خیلی مبهم یواش گلی.

از اونجایی که فقط در ارتباط با این سه عطری که نام بردم در ذهنم نقش بسته، برای شخص من حین یادآوری اش در ذهن آنچنان پودری نیست.

فکر می کنم گل صدتومانی در دنیای روایح، درست مثل ارکیده و برخلاف رز، زنبق، یاسمن و مریم، صرفا یک ایده ست از اونچه که اون گل، در عالم واقعیت به فرض می تونست برای ما شبیه سازی کنه و جنسی ارائه بده... شاید هم اشتباه می کنم. اما من خود خودش رو بوییدم و جز یک طراوت مبهم گلیِ خیلی خیلی محو چیزی در خاطر باقی نمی ذاشت! 

🤔

Tina Tina
1405/06/21
در پاسخ به FARNIYA :

درود و مهر تینای عزیزم

ممنونم ازت خیلی بهم لطف داری

ادامه کامنت ها رو خوندم اصلا پیونی حالت رزی و حرمی نداره معروف ترین عطر های با نت پیونی که بو کردم ورساچه برایت کریستال و بامبشل و اکلت هستن که همه شون خنک و همچین آبدارن و اصلا سمت پودری مودری شدن نمیرن البته من تو برایت کریستال تصور بهتری از پیونی پیدا کردم به نسبت همه ی عطر های دیگه خیلی با خود گل پیونی تشابه بهتری داشت

ولی مثلا ما تو دلینا حرمی شدن رو میبینیم چون واقعا پیونی که هیچی کلا همه ی اجزا مغلوب رز میشن

امیدوارم تصور خوبی بهت بده 

ممنونم فرنیا جان. اتفاقاً هر سه تای این عطرهایی که گفتید رو اصن نمی‌پسندم.😁 اکلت و بامبشل که اصلاً. توضیحاتتون عالی بود ممنونم 💗🌻🌻

Tina Tina
1405/06/21

احتمالا بله ولی ترکیبات عطر گسترده تر از آنی ست که در تبلیغاتشون میبینیم. و نمیتوان برچسب صد درصدی زد

سپاسگزارم 🙏🏻🌷🌷🌷

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟