مجتبی مجتبی
9
1405/05/23

یکبار برای همیشه ادکلن های چینی یا اماراتی ؟

سلام دوستان عزیزم و عوامل عطرافشان

آقا صد در صد همتون هم ادکلن اماراتی تست داشتین هم های کپی ها و تستر های جعبه سفید که میگن تستر اماراتی یا های کپی اماراتی در صورتی که همشون چینی هستن

حتی شنیدم ۲۶ میل های سوپر اسمارت هم چینی هستن

بگذریم گفتم هر دو قیمتاشون یکیه الان مثلا ادکلن الحمبرا نرولی ۴ تومن 

های کپی نرولی هم ۴ تومن 

بنظرتون چین اسانس بی کیفیت استفاده میکنه؟

خودم که از همه نظر چه لباس چه موبایل صنعتی پزشکی عقلی تکنولوژی چین رو سر تر از امارات میدونم 

حالا برام سواله که چرا در صنعت عطر و اکلن بیشتر پیشنهاد میدن که اماراتی بهتره؟

arvin arvin
1405/05/23

از واژگان شما وام بگیرم.. 

یک بار برای همیشه..

اگر به بینی خودت مطمئن نیستی نه چینی بگیر نه اماراتی.. برند بگیر. 

اگر تجربه در بویایی و ادراک در تفکیف داری هم چینی بگیر هم اماراتی هم برند فیک و غیر فیک.

نکته مهم : اگر میخوای دیس لایک نگیری از کمیونتی عطربازها فقط برند حتی اگر هم فیک بود.

دانیال دانیال
1405/05/23

امارات بهتره بازم... 

Alireza Alireza
1405/05/23

سلام

با همین قیمت یا یکم بالاتر میتونی از برندای آرماف،افنان،صمام و فرنچ آونیو و کرانفورد بگیری بنظرم خیلی بهتر از عطری هست که فقط شیشه اش شییه اورجیناله و داخلش معلوم نیست چیه چون این برندا از اسانس با کیفیت استفاده میکنن

اینکه گفتی نسخه های کپی چینی بهتر از اماراتی هان برام جالب بود کپی کدوم عطرارو تست کردی خوب بودن؟ 

هیچکدوم داداش 

یدونه بخر ولی اصل بخر 

مجتبی مجتبی
1405/05/23
در پاسخ به arvin :

از واژگان شما وام بگیرم.. 

یک بار برای همیشه..

اگر به بینی خودت مطمئن نیستی نه چینی بگیر نه اماراتی.. برند بگیر. 

اگر تجربه در بویایی و ادراک در تفکیف داری هم چینی بگیر هم اماراتی هم برند فیک و غیر فیک.

نکته مهم : اگر میخوای دیس لایک نگیری از کمیونتی عطربازها فقط برند حتی اگر هم فیک بود.

داداش وامت قبول شد 

فردا یه سر به بانک بزن😁

مجتبی مجتبی
1405/05/23
در پاسخ به دانیال :

امارات بهتره بازم... 

داداش دشمنمونه اینقدر طرفداریشو نکن😁🙏

سلام دوست عزیز 

متاسفانه منظور شما رو باید از بعد گزینه های اقتصادی بررسی کرد وگرنه هم در امارات و هم در چین چندین برند لوکس داریم که از تمامی لوکس سازان جهان بهترین کیفیت رایحه رو ارائه میدن و حتی در بین اقتصادی های که ساختن چند مورد از بهترین ها رو داریم که با دیزاینری های اروپا رقابت میکنن ولی اکثرا دنبال گزينه های که شما فرمودید رو مد نظر قرار بدیم باید خدمتتون عرض کنم که در دوپ سازها و یا خود عطر سازها  سعی کنید اولین تولید جدید اون سال شرکت و برند رو خرید کنید تا بعدا با افت کیفیت مواجه نشید دوم مطرح شده ترین رو خرید کنید چرا که همه شرکت ها چند مدل شاخص با بالاترین کیفیت اسانس رو ارائه میدن و چند محصول جانبی با کیفیت متوسط و پایین رو برای پرکردن ویترین خودش . همیشه اون بهترین رو انتخاب کنید . 

اون برند های که فیک هستن رو خرید نکنید اصل یک برند عربی از فیک یا کیفیت پایین اروپایی خیلی بهتره ، پس چرا باید پولتون رو دور بریزید؟ 

من خودم تا چند ماه گذشته فکر میکردم عطر چینی بسیار بی کیفیت و بی ارزش هستش تا اینکه یکی از دوستان در سفرش برام از یک برند چینی عطری با رایحه چای آورد که بسیار برام جذاب بود حسی که در برندهای اروپا تا بحال استشمام نکرده بودم تحقيق کردم و متوجه کیفیت بالای کار این برند شدم 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟