توی اینستا خیلی در مورد عطرهای خمار و کیفیت و شفافیت رایحه میگن
صرفا میخواستم نظرات واقعی کاربران را بدونم
من میگم اگه مواردی که گفتین مهم هست براتون اصلا... مناسب نیست....
بنده تست نکردم بنابراین تجربه ای در خصوص خود عطر ندارم...
اما در فراگرانتیکا صفحه ش ایجاد شده و کشور سازنده پاکستان هست نه دبی.
جدا از این هیییچ منبع دیگه ای در خصوص این عطرها نیست بجز همون بلاگرهایی که فقط میخوان عطرشونو بفروشن.
سوالی که پیش میاد اینه که آیا این عطر هم مثل خیلی چیزهای دیگه ای که در پاکستان تولید میشه در یک کارگاه با حداقل امکانات و توسط یک سری افراد پا برهنه هست که اسانس و فیکساتیو قاطی میکنن یا اینکه خط تولید استاندارد داره و با مواد با کیفیت فرموله میشن؟
آشغال واقعی دوزارم ارزش ندارن پول دور ریختنه
ممنون
من ادکلن اورجینال دارم چند تایی ولی مثلا برای دم دستی از آرماف کلاب د نویت استفاده میکنم و نسبت به قیمتش به نظرم ارزش خرید داره
برندهای دیگه هم میخواستم از تجربیات دوستان استفاده کنم ببینم کدام ها خوب هستن و ....
از خمار ریویژن که مشابه امواج دسیژن هست واقعا عالیه و شباهت بالای ۹۰ درصد به اورجینال داره با پخش و ماندگاری خیلی خوب
نسبت به قیمت عالیه تست کردم
اتفاقا یه مشابه واسه لویی ویتون لیمنسیت داره ک میگن نسبت به قمیتش خیلی کار خوبیه ولی تست نداشتم متاسفانه
بله منم زیاد تعریف شنیدم اما به قول دوستان بالاخره کیفیت مواد و اینکه کجا تولید میشه هم مهمه
بنده تست نکردم بنابراین تجربه ای در خصوص خود عطر ندارم...
اما در فراگرانتیکا صفحه ش ایجاد شده و کشور سازنده پاکستان هست نه دبی.
جدا از این هیییچ منبع دیگه ای در خصوص این عطرها نیست بجز همون بلاگرهایی که فقط میخوان عطرشونو بفروشن.
سوالی که پیش میاد اینه که آیا این عطر هم مثل خیلی چیزهای دیگه ای که در پاکستان تولید میشه در یک کارگاه با حداقل امکانات و توسط یک سری افراد پا برهنه هست که اسانس و فیکساتیو قاطی میکنن یا اینکه خط تولید استاندارد داره و با مواد با کیفیت فرموله میشن؟
بله منم دیدم فرگرنتیکا اینو زده ولی روی خود عطر نوشته made in uae
از خمار ریویژن که مشابه امواج دسیژن هست واقعا عالیه و شباهت بالای ۹۰ درصد به اورجینال داره با پخش و ماندگاری خیلی خوب
کیفیت رایحه و مواد به نظرتون چطوره ؟