Vindex Vindex
0
1405/05/21

عطری که منو واقعا مست کرد

چندسال پیش تو مدرسه یه پسر که همکلاسیمون بود بنده خدا ارتباط زیادی با دخترا داشت‌.یه روز سرد که چند دقیقه مونده بود تا زنگ آخر به صدا در بیاد و همه آماده بودیم تا فرار کنیم از زندان،یه شیشه عطر قلمی در اورد(مال خود عطر نبود) چند پاف به خودش اسپری کرد (چون داشت میرفت دیت با یه دختر).وقتی بوی عطر به مشامم خورد اشک تو چشام جمع شد از شدت ذوق و حس خوب.باورت میشه چندبار چشام داشت میرفت(دقیقا حالتی که ادم مست میشه) انگار واقعا از بوش مست شده بودم و کلا حالمو خوب کرده بود.حس میکنم از اون عطرای به اصطلاح افسونگر و مورد پسند خانوما بود و انگار قرار بود دختری که باهاش دیت داشت رو حسابی دیوونه کنه.هیچ تصوری از رایحش ندارم متاسفانه.همیشه حسرت میخورم که چرا اسم عطرشو نپرسیدم.

شما با عطری اینجوری شدین؟ یا عطری هست که واقعا اینکارو با ادم بکنه؟(البته آگاهم که هر عطری به هر مشامی متفاوته و شاید جوری که من با این عطر اشک تو چشمام جمع شد و ذوق کردم دیگری نسبت به رایحش حسی نداشته باشه ولی اینو یادمه عطری بود که دختر و پسر،پیر و جوون،با هر سلیقه ای از اون عطر خوشش میومد و قطعا همه پسند بود و چندنفر دیگه از عطرش تعریف کردن).

اولین پاسخ را شما ثبت کنید
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟