Anna Anna
11
1405/05/20

کلون‌‌های آمواج

بارها دیدم این‌جا از عطرهای Brandini تعریف می‌شه، اما خودم با اینکه خیلی از شرکت‌هایی که‌ توی کار کلون و دوپ هستند رو تست کردم، تجربه‌ای در مورد این یکی ندارم و کلاً اکثر برندهای ایرانی برام خیلی ناامیدکننده بودند و تقریباً همیشه بوی الکلی تیزی اولشون هست.

اما از اون‌جایی که این برند بعضی از روایح Amouage و Marly رو کار کرده که برندهای مشهور اماراتی چندان سمتشون نرفتند و روایح نسبتاً پر ریسکی محسوب می‌شن، کنجکاوم امتحانشون کنم.

تجربه‌ای در استفاده از Amouageهای این برند، خصوصاً Sunshine داشتید؟

(لطفاً صرفاً توصیه نکنید که دکانت بخرم. از قیمت آمواج که اطلاع دارید و حتی دکانت یک میلی‌لیتریش تقریباً دو برابر این عطرها در میاد و اگر یک وقت رایحه مورد پسندم نباشه، حس عذاب وجدانش زیاده. اما اون یکی رو لااقل می‌تونم مرجوع کنم یا هدیه بدم.)

Anna Anna
1405/05/26
در پاسخ به امیرحسن :

نخیر اصلا خوشم نیومد ازین به اصطلاح برند .... دو تا عطر سرچ و پرپس رو سفارش دادم اولی که کلا مثل آب بود نهایت پنج دقیقه پخش بو داشت تا حالا اورجینالشم تست نکرده بودم ... ولی پرپس اورجینالشو تست کردم و میتونم بگم هردو عطر بالای هشتاد درصد تفاوت داشتن و پرپس برندینی بیشتر شبیه کریستال سافرون بود تا پرپس و هیچ عمقی تو بطن نت ها نداشت 

خیلی ممنونم.

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟