بارها دیدم اینجا از عطرهای Brandini تعریف میشه، اما خودم با اینکه خیلی از شرکتهایی که توی کار کلون و دوپ هستند رو تست کردم، تجربهای در مورد این یکی ندارم و کلاً اکثر برندهای ایرانی برام خیلی ناامیدکننده بودند و تقریباً همیشه بوی الکلی تیزی اولشون هست.
اما از اونجایی که این برند بعضی از روایح Amouage و Marly رو کار کرده که برندهای مشهور اماراتی چندان سمتشون نرفتند و روایح نسبتاً پر ریسکی محسوب میشن، کنجکاوم امتحانشون کنم.
تجربهای در استفاده از Amouageهای این برند، خصوصاً Sunshine داشتید؟
(لطفاً صرفاً توصیه نکنید که دکانت بخرم. از قیمت آمواج که اطلاع دارید و حتی دکانت یک میلیلیتریش تقریباً دو برابر این عطرها در میاد و اگر یک وقت رایحه مورد پسندم نباشه، حس عذاب وجدانش زیاده. اما اون یکی رو لااقل میتونم مرجوع کنم یا هدیه بدم.)
من خودم خریدم و میخرم
مثلا تو ویش لیستم امواج آنر و دارم ولی ممکنه حالا حالا ها نتونم بخرم برا همین برندینی شو گرفتم
رایحه خیلی شباهت داره پرفومنسشم خیلی خوبه
بلاسم لاو برندینی هم عالیه چه رایحه چه پرفومنس
سان شاین و جورنی رو هم دوستم داره خیلی راضیه من خوده امواج سان شاین و دارم ولی قصد دارم برندینی شو برای دخترم بخرم
برندی که فرمودین رو پیشنهاد نمیکنم ولی برای مارلی و امواج.. برند سمام، زودیاک و دی روز دوپ های خوبی دادند، سرچ کنید میبینید... چیزایی که تو ذهنم هست عبارتند از :
امواج اگزیستانس - سمام انرژی
امواج گایدنس - سمام ولو وله گناو و زودیاک هشتک
مارلی آلتاهیر - سمام valve chaos
مارلی کاستلی - سمام لیدر
امواج پرپس - سمام لاوندر کنترلر
امواج اوتلندز - زودیاک آنلیمیتد
امواج ریفلکشن - نیدریا ایکس
سلام وقتتون بخیر اگه امکانش هست میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم از بین کارای شرکتی عطر که تاحالاتست کردین کدوم برند یا کاراروبیشترپیشنهادمیکنیدوازکیفیتشون راضی بودین؟ضمنااگه ازکارای ع.ط.ر. س.ر.ا و بارگلو ترکیه هم تست داشتین ممنون میشم نظرتونو درباره کیفیتورضایتتون از این دو برندهم بفرمایین
پیشاپیش ممنون از وقتی که میذارینو راهنماییتون🌹
من خودم خریدم و میخرم
مثلا تو ویش لیستم امواج آنر و دارم ولی ممکنه حالا حالا ها نتونم بخرم برا همین برندینی شو گرفتم
رایحه خیلی شباهت داره پرفومنسشم خیلی خوبه
بلاسم لاو برندینی هم عالیه چه رایحه چه پرفومنس
سان شاین و جورنی رو هم دوستم داره خیلی راضیه من خوده امواج سان شاین و دارم ولی قصد دارم برندینی شو برای دخترم بخرم
خیلی ممنونم، پس تست میکنم.
برندی که فرمودین رو پیشنهاد نمیکنم ولی برای مارلی و امواج.. برند سمام، زودیاک و دی روز دوپ های خوبی دادند، سرچ کنید میبینید... چیزایی که تو ذهنم هست عبارتند از :
امواج اگزیستانس - سمام انرژی
امواج گایدنس - سمام ولو وله گناو و زودیاک هشتک
مارلی آلتاهیر - سمام valve chaos
مارلی کاستلی - سمام لیدر
امواج پرپس - سمام لاوندر کنترلر
امواج اوتلندز - زودیاک آنلیمیتد
امواج ریفلکشن - نیدریا ایکس
ممنونم. اتفاقاً میخواستم سمام هشتگ رو تست کنم، ولی دکانتش در سایتی موجود نبود و قیمتش کمی برای صرفاً امتحان بالاست، اما اون کارهاییش که دکانتهاشون موجوده رو تست میکنم. مرسی.
سلام وقتتون بخیر اگه امکانش هست میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم از بین کارای شرکتی عطر که تاحالاتست کردین کدوم برند یا کاراروبیشترپیشنهادمیکنیدوازکیفیتشون راضی بودین؟ضمنااگه ازکارای ع.ط.ر. س.ر.ا و بارگلو ترکیه هم تست داشتین ممنون میشم نظرتونو درباره کیفیتورضایتتون از این دو برندهم بفرمایین
سلام، خیلی ممنونم.
راستش اون برند رو تست نکردم، چون نسخه ایرانیش هم هست و چندجا تولید میکنند و همه میگن وارداتی اصلن.
در مورد مشابهها یک چیزی هست که یک برند شاید گاهی خوب عمل کنه و گاهی بد. ولی به طور کلی:
«الحمبرا» که زیر مجموعه لطافهست، برندیه که اغلب شباهت رو تا درصد خیلی بالایی حفظ میکنه، پخش و ماندگاری هم بین کارهایی که تست کردم، خوب بوده.
«فرگرنسورد» اکثر اوقات میزان شباهتش به عطر اصلی، کمتر از الحمبراست، اما خیلی کم پیش میاد تغییراتش بد باشن و بیشتر در جهت سیفسازی رایحه، تغییرش میده. پخش و ماندگاری یک سری از کارهاش خیلی خوبه، یک سری متوسط یا پایین. ولی به طور کلی با توجه به قیمت خیلی پایین نسخههای ۵۰ میلیلیتریش، واقعاً جالب توجهه.
«روونا» هم خوب و بد داره. بعضی از کارهاش خیلی بوی شربتی و مصنوعیای دارند با ماندگاری بد، بعضیها واقعاً شبیه نسخه اصلیان با کمی تغییر. مثلاً من Lara این برند که از روی Lira هستش رو واقعاً دوست دارم. (پودریتر از نسخه اصلیه، کمتر مرکباتی و بیشتر وانیلی، شفافیتش کمتره و واضحاً کیفیت رایحه پایینتر. اما به شکل عجیبی، پخش و ماندگاری چندان متفاوت نیست.) ولی یکی از مشکلاتش اینه که انگار ریفرموله میشن و کیفیت تغییر میکنه و حتی اسم. مثلاً همین دوپ Lira با اسم Laro از همین برند هم به فروش میره، که نمیدونم کیفیتش چطوریه. چون بیشتر توی ایران فروخته میشه، اطلاعات زیادی ازش در دسترس نیست.
«جانوین/جکوینز» کیفیتش متفاوت بوده و بر خلاف روونا که بیشتر پسرفت داشته، بیشرفت کرده. چندسال پیش شروع کارهاش خیلی الکلیتر بودند، اما بعدش رایحه نزدیک، پخش و ماندگاری نسبتاً خوب. اخیرا دوپ "Love Don't Be Shy" رو ازش گرفتم و علاوه بر اینکه الکلی نیست و شباهت رایحه بالاست، به شکلی عجیب، ماندگاری خوبی داره. اوایل مرداد که به دستم رسید، صرفاً برای تستش، قبل از بیرون رفتن دو بار اسپری کردم، توی فضای سرباز و رطوبت ۸۰٪ و هوای ۴۵ درجه اینجا، بیشتر از پنج ساعت به وضوح حس میشد (به خودم اسپری کردم، نه به لباس.)
«آرماف» این یکی فکر کنم از نظر پخش و ماندگاری صدر لیست باشه، برای من بیش از حد و تحملناپذیر. میزان شباهت به اصل رو نمیدونم. در مورد چند چیزی که تست کردم، نمیتونم بگم بدبو بودند، بوی خوبی میدادند، اما بوشون بیشتر از عطر، خیلی خیلی به خوشبوکننده هوا شباهت داشت و همین برام تحملناپذیرش میکرد.
«وادیالخلیج» باز به نظرم پخش و ماندگاری خوبه، اما کیفیت رایحه، لااقل بین چیزهایی که تست کردم، زیادی پایینه. بوی پلاسیکی اشتباهی میده.
«اسمارتکالکشن/برند کالکشن/مارکیکالکشن»: این سه سطحشون خیلی شبیه همدیگهست. هر دو میزان شباهت رایحه رو تا حد خوبی در میارن، ولی کاربردشون بیشتر از اینکه عطر باشن، اینه که به عنوان تستر ازشون استفاده کنیم یا دکور. ماندگاری بعضی از عطرهاشون صفره، بعضیها متوسط رو به پایین. البته بعضی از عطرهاشون فقط بوی الکل میدن.
«وکینگ» هم مثل بالاییها به نظر میرسه، ولی فرق داره. بوی پلاستیک سوخته رو داخلش حس میکنم.
بین ایرانیها «ژکساف» پرفورمنس خوبی داره و بعضی از رایحههاش خوبن و بعضیها تند و تیز و الکلی. سایر ایرانیهایی که توی آفهای دیجیکالا امتحان کردم و راستش با همون قیمت هم ارزش نداشتند:
«سوپر اسمارت کالکشن» این برند ایرانیه و گولش رو خوردم. افتضاحترین از هر لحاظ، عملاً الکل معطر. قیمتهاش اخیرا طوری بالا رفتند که خندهداره.
«اسکلاره» باز تجربه بد ایرانی. الکل و بویی با شباهت پایین.
«هدوی» ایرانیه و چند عطر جیبی کتابیش رو امتحان کردم. نسبت به سایر برندهای ایرانی خیلی خوب بود، منفیستوی ایوسنلورن شباهت بالایی به اصل داشت، اما بعدش کیفیتش وحشتناک افت کرد، در حدی که بامبشلش بوی فلفل سیاه کپکزده میداد.
«صندل» ایرانی جدید، اولش بوی الکلی داره و بعدش ملایم و تا حدی شبیه اصل میشه، اما خیلی زود میپره.
«پینک» باز هم اولش تیز و الکلیه و بعد بیشتر شبیه اصل میشه. پخش و ماندگاری شاید در حد یک یا دو ساعت. فکر کنم از زیرمجموعههای اسکلاره باشه؟!
برندهای اماراتیای که نام بردم، خیلیهاشون پخش و ماندگاریای بهتر از اصل دارند و ارزش خریدشون بالاست، اما همزمان اغلب کیفیت خود رایحه و ساختار بو پایینتره. منظورم این نیست که الکلیان، اما شفافیت و ظرافتشون واضحاً در مورد یک سری از عطرها کمتره و اگر به اصل عادت داشته باشید، لااقل اولش میتونن توی ذوق بزنند.
برند «فرنچ اونیو» زیر مجموعه «فرگرنس ورد» محسوب میشه و عطرهایی باکیفیتتر داره، هم به طور مستقل و هم اونهایی که کلون عطرهای مشهور هستند.
و «پاریس کرنر» هم کیفیتش بالاست، اما اگر دنبال مشابه دقیقی از عطری میگردید، خیلی مناسب نیست، چون اغلب تغییراتش زیادن.
«افنان» هم از نظر شباهت خوب عمل میکنه، در مورد کیفیتش... خیلی گفته میشد که عالیه. اما به نظرم واقعاً سطحش با لطافه فرقی نداشت. نه اینکه بد باشن، ولی خیلیها میگفتند که لطافه افتضاحه و افنان خوبه... از این جهت مقایسه میکنم و میگم تقریباً برابرن.
برند «فرنچ اونیو» زیر مجموعه «فرگرنس ورد» محسوب میشه و عطرهایی باکیفیتتر داره، هم به طور مستقل و هم اونهایی که کلون عطرهای مشهور هستند.
و «پاریس کرنر» هم کیفیتش بالاست، اما اگر دنبال مشابه دقیقی از عطری میگردید، خیلی مناسب نیست، چون اغلب تغییراتش زیادن.
«افنان» هم از نظر شباهت خوب عمل میکنه، در مورد کیفیتش... خیلی گفته میشد که عالیه. اما به نظرم واقعاً سطحش با لطافه فرقی نداشت. نه اینکه بد باشن، ولی خیلیها میگفتند که لطافه افتضاحه و افنان خوبه... از این جهت مقایسه میکنم و میگم تقریباً برابرن.
واقعاازتون ممنونم🌹اینکه اینهمه با حوصله وقت گذاشتینو اینقدرکاملوباجزیات توضیح دادین🙏
نخیر اصلا خوشم نیومد ازین به اصطلاح برند .... دو تا عطر سرچ و پرپس رو سفارش دادم اولی که کلا مثل آب بود نهایت پنج دقیقه پخش بو داشت تا حالا اورجینالشم تست نکرده بودم ... ولی پرپس اورجینالشو تست کردم و میتونم بگم هردو عطر بالای هشتاد درصد تفاوت داشتن و پرپس برندینی بیشتر شبیه کریستال سافرون بود تا پرپس و هیچ عمقی تو بطن نت ها نداشت
ادکلنهای آمواج صرفه اقتصادی نداره و مناسب سن بالاهاست...
خودم قبلا عاشق آمواج بودم اما برندهای بهتر دیگه ای هستن!
لاکچری پسندها میرن طرف آمواج که عطرشون اختصاصی باشه...