Anna Anna
7
1405/05/20

کلون‌‌های آمواج

بارها دیدم این‌جا از عطرهای Brandini تعریف می‌شه، اما خودم با اینکه خیلی از شرکت‌هایی که‌ توی کار کلون و دوپ هستند رو تست کردم، تجربه‌ای در مورد این یکی ندارم و کلاً اکثر برندهای ایرانی برام خیلی ناامیدکننده بودند و تقریباً همیشه بوی الکلی تیزی اولشون هست.

اما از اون‌جایی که این برند بعضی از روایح Amouage و Marly رو کار کرده که برندهای مشهور اماراتی چندان سمتشون نرفتند و روایح نسبتاً پر ریسکی محسوب می‌شن، کنجکاوم امتحانشون کنم.

تجربه‌ای در استفاده از Amouageهای این برند، خصوصاً Sunshine داشتید؟

(لطفاً صرفاً توصیه نکنید که دکانت بخرم. از قیمت آمواج که اطلاع دارید و حتی دکانت یک میلی‌لیتریش تقریباً دو برابر این عطرها در میاد و اگر یک وقت رایحه مورد پسندم نباشه، حس عذاب وجدانش زیاده. اما اون یکی رو لااقل می‌تونم مرجوع کنم یا هدیه بدم.)

من خودم خریدم و می‌خرم 

مثلا تو ویش لیستم امواج آنر و دارم ولی ممکنه حالا حالا ها نتونم بخرم برا همین برندینی شو گرفتم 

رایحه خیلی شباهت داره پرفومنسشم خیلی خوبه 

بلاسم لاوش عالیه چه رایحه چه پرفومنس 

سان شاین و جورنی رو هم دوستم داره خیلی راضیه من خوده امواج سان شاین و دارم ولی قصد دارم برندینی شو برای دخترم بخرم 

دانیال دانیال
1405/05/20

برندی که فرمودین رو پیشنهاد نمیکنم ولی برای مارلی و امواج.. برند سمام، زودیاک و دی روز دوپ های خوبی دادند، سرچ کنید می‌بینید... چیزایی که تو ذهنم هست عبارتند از :

امواج اگزیستانس - سمام انرژی

امواج گایدنس - سمام ولو وله گناو و زودیاک هشتک

مارلی آلتاهیر - سمام valve chaos

مارلی کاستلی - سمام لیدر

امواج پرپس - سمام لاوندر کنترلر

امواج اوتلندز - زودیاک آنلیمیتد

امواج ریفلکشن - نیدریا ایکس

Atr Atr
1405/05/20

سلام وقتتون بخیر اگه امکانش هست میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم از بین کارای شرکتی عطر که تاحالاتست کردین کدوم برند یا کاراروبیشترپیشنهادمیکنیدوازکیفیتشون راضی بودین؟ضمنااگه ازکارای ع.ط.ر. س.ر.ا و بارگلو ترکیه هم تست داشتین ممنون میشم نظرتونو درباره کیفیتورضایتتون از این دو برندهم بفرمایین

پیشاپیش ممنون از وقتی که میذارینو راهنمایی‌تون🌹

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟