Atr Atr
13
1405/05/19

راهنمایی برای انتخاب عطراقتصادیوشناخت سلیقه بویایی

سلام من قبلاعطرزیاد بعنوان هدیه دریافت کردم ولی بصورت جدی تازه وارددنیای عطروادکلن شدمواطلاعات زیادتو این زمینه ندارم از ع.ط.ر.س.ر.ا ۳تاعطر تهیه کردم که فعلا کریستال برایت ورساچه صورتیو استفاده کردم ولی متاسفانه رایحشواصلادوست نداشتم جالب اینکه بازخوردبقیه هم خیلی خوب نبود میگفتن بوی خوشایندنداره وبیشترحس بوی حموموشوینده یاحتی یه بوی عجیب میده

الان واقعا نمی‌دونم مشکل ازخود رایحه هستواین عطرکلا سلیقه من نیس یاممکنه کیفیت اسانسوساخت این عطر باعث شده رایحش اینطور باش

خواهش میکنم اگرامکانش هست راهنماییم کنید 🙏🏻

برای کسی مثل من که تازه وارد دنیای عطر شده وبودجه محدودداره بنظرتون عطرایی که از اونجا تهیه کردم انتخاب خوبین یابهتره سراغ برندای شرکتیواقتصادی برم؟کدوم گزینه از نظرکیفیت رایحه وماندگاری ارزش خریدبهتره؟ درموردبارگ.لو ترکیه هم تعریف و تبلیغ زیاددیدم اگرکسی تجربه خریدواستفادشوداشته ممنون میشم بگه راضی بوده یا نه ودرمقایسه باعطرایی که تهیه کردم کدوم بهتره

و یک سوال مهمتر برای اینکه بتونم سلیقه خودموبهتر بشناسم

اگرفرض کنیم رایحه‌ای که از کریستال برایت ورساچه صورتی دریافت کردم همون رایحه واقعیو درست این عطر بوده از نظر نت‌ها وساختاررایحه دقیقااز چه نوع رایحه‌هایی خوشم نیومده وبهتره در انتخاب عطرای بعدی از چه نت‌ها یا خانواده‌های بویایی دوری کنم؟

لطفا عطربازها و عطرشناس‌ها منِ مبتدی رو راهنمایی کنید🙏🏻

ممنون میشم کمکم کنیدبابودجه محدودانتخاب بهترداشته باشم

در پاسخ به Atr :

خیلی ممنونم ازراهنماییتون🙏🏻🌷اصلااسم این برندونشنیده بودم ممنونم که معرفیش کردین بنظرتون پخش بو و ماندگاری کارای الرحاب چطوره؟مخصوصامدلای روغنیواسپری تفاوت زیادی باهم دارن؟چون برام پخشوماندگاری خیلی مهمه

درودی مجدد 

الرحاب روغنی ها ماندگاری بالایی دارن 

ولی یکم استفاده ازشون سخته،

اسپری دارها خوبن پخش بوی خوبی دارن

البته کارهای گرم پخش بوی بهتری نسبت به 

کارهای خنک داره

شما مدل یو تو من بخرید برای شروع فکر کنم رضایت شمارو 

جلب کنه

Atr Atr
1405/05/24
در پاسخ به حسین سعیدی :

درود خدمت شما راستش صرفا از سایت یا اینستاگرام به ویژه اول راه اصلا نمیتوان عطر مورد علاقه رو حدس زد به نظر من شما حتما اول برید اصل یا اگر سخت بود همین عطرهای گرمی رو بو کنید و به ویژه اگر عطر اصلی گران بود اول شرکتی هاش رو استفاده کنید برای مدت زمان کوتاه اگر علاقه مند شدید و دیدید اون عطر رو کمتر کسی میزنه میتوانید به عنوا نعطر امضا در نظر بگیرید

خیلی ممنونم از راهنماییتون 🙏اگه بین عطرای شرکتی موردی بوده که خودتون تست یااستفاده کردینو کیفیتشوتاییدمیکنین ممنون میشم معرفی کنید

Atr Atr
1405/05/24
در پاسخ به هاشم پور :

درودی مجدد 

الرحاب روغنی ها ماندگاری بالایی دارن 

ولی یکم استفاده ازشون سخته،

اسپری دارها خوبن پخش بوی خوبی دارن

البته کارهای گرم پخش بوی بهتری نسبت به 

کارهای خنک داره

شما مدل یو تو من بخرید برای شروع فکر کنم رضایت شمارو 

جلب کنه

خیلی ممنون از راهنماییتون🙏🙏