Atr Atr
0
1405/05/19

راهنمایی برای انتخاب عطراقتصادیوشناخت سلیقه بویایی

سلام من قبلاعطرزیاد بعنوان هدیه دریافت کردم ولی بصورت جدی تازه وارددنیای عطروادکلن شدمواطلاعات زیادتو این زمینه ندارم از ع.ط.ر.س.ر.ا ۳تاعطر تهیه کردم که فعلا کریستال برایت ورساچه صورتیو استفاده کردم ولی متاسفانه رایحشواصلادوست نداشتم جالب اینکه بازخوردبقیه هم خیلی خوب نبود میگفتن بوی خوشایندنداره وبیشترحس بوی حموموشوینده یاحتی یه بوی عجیب میده

الان واقعا نمی‌دونم مشکل ازخود رایحه هستواین عطرکلا سلیقه من نیس یاممکنه کیفیت اسانسوساخت این عطر باعث شده رایحش اینطور باش

خواهش میکنم اگرامکانش هست راهنماییم کنید 🙏🏻

برای کسی مثل من که تازه وارد دنیای عطر شده وبودجه محدودداره بنظرتون عطرایی که از اونجا تهیه کردم انتخاب خوبین یابهتره سراغ برندای شرکتیواقتصادی برم؟کدوم گزینه از نظرکیفیت رایحه وماندگاری ارزش خریدبهتره؟ درموردبارگ.لو ترکیه هم تعریف و تبلیغ زیاددیدم اگرکسی تجربه خریدواستفادشوداشته ممنون میشم بگه راضی بوده یا نه ودرمقایسه باعطرایی که تهیه کردم کدوم بهتره

و یک سوال مهمتر برای اینکه بتونم سلیقه خودموبهتر بشناسم

اگرفرض کنیم رایحه‌ای که از کریستال برایت ورساچه صورتی دریافت کردم همون رایحه واقعیو درست این عطر بوده از نظر نت‌ها وساختاررایحه دقیقااز چه نوع رایحه‌هایی خوشم نیومده وبهتره در انتخاب عطرای بعدی از چه نت‌ها یا خانواده‌های بویایی دوری کنم؟

لطفا عطربازها و عطرشناس‌ها منِ مبتدی رو راهنمایی کنید🙏🏻

ممنون میشم کمکم کنیدبابودجه محدودانتخاب بهترداشته باشم

اولین پاسخ را شما ثبت کنید
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟