سلام عرض ادب و احترام خدمت همه عزیزان
من یک سوال میپرسم و قصدم از طرح این سوال اینه که بفهمم بین ایرانی ها هویت و دی ان ای و ارزش یک عطر چگونه است در ادامه متوجه میشید که منظورم دقیقا چی هست
سوال ؟ اگر عزیزی که این سوال را میخواند ازش بخوان برای همیشه زندگی اجتماعی و معمول رو رها کنه و به جایی بره شبیه به یک جزیره دور افتاده یا یک سیاره دیگه و (تنها زندگی کنه)که هیچ عطری رو تا آخر عمر نمیتونه تجربه کنه و بازگشتی نداره و فقط یک انتخاب داره و میتونه یک عطر رو همراهش ببره انتخاب چه عطری هست ؟
خواهش میکنم اسم عطر و دلیل تون هم بفرمائید ... (خیلی سپاسگزارم)
#کرید سیلور مانتین واتر Silver Mountain Water
این عطر واقعا دوست دارم و خیلی روزها که حالم خوب نبوده و تنها بودم اسپری کردم و بهم آرامش داده و کمک کرده حالم بهتر بشه.
#فردریک مال فرنچ لاور French Lover
برای تمام دوران
هر عطری داشتم یه ایرادی تونستم ازش بگیرم. از این نه
قلب منو تسخیر کرد
#کرید سیلور مانتین واتر Silver Mountain Water
این عطر واقعا دوست دارم و خیلی روزها که حالم خوب نبوده و تنها بودم اسپری کردم و بهم آرامش داده و کمک کرده حالم بهتر بشه.
سلام آقای ناظری بزرگوار لطفا بیشتر در مورد سیلور مانتین توضیح بدید
سلام خانم صالح پور بزرگوار لطفا بیشتر در مورد سیلور مانتین توضیح بدید
#فردریک مال فرنچ لاور French Lover
برای تمام دوران
هر عطری داشتم یه ایرادی تونستم ازش بگیرم. از این نه
قلب منو تسخیر کرد
سلام آقای جعفر نژاد بزرگوار لطفا بیشتر در مورد سیلور مانتین توضیح بدید
این کار کمی گنگ هست و زیاد ازش صحبتی نشنیدیم
از حس و حال خودتون زمانی که ازش استفاده میکنین تا مکان های مورد استفاده و یونی بودن آیا یا مردانه زنانه بودن ووو ممنون
سلام آقای جعفر نژاد بزرگوار لطفا بیشتر در مورد سیلور مانتین توضیح بدید
این کار کمی گنگ هست و زیاد ازش صحبتی نشنیدیم
از حس و حال خودتون زمانی که ازش استفاده میکنین تا مکان های مورد استفاده و یونی بودن آیا یا مردانه زنانه بودن ووو ممنون
من سیلور مانتین رو دوست دارم ولی ترجیح میدم با یه رایحه دودی و تلخ همپوشانی کنم. خیلی مردونه تر و پر بازخوردتر میشه. سیلور مانتین یه رایحه خطیِ لطیف داره، به نظر شخصی من، این نوع از نرمی و لطافت با روایحِ رایج زنانه مناسبات بیشتری داره، مثل فلورنارکوتیک، افترنون سوییم، یا حتی ایمجینیشن، اما فرنچ لاور عطری مردانه و به اندازه هست، در این زمانه، با پوشیدن این عطر، با برچسب هایی چون درونگرا، منزوی، جامعه گریز و ... مواجه میشیم. توی این عطر دنبال هیچی نمیگردی، برات سوال نیست این عطر تن اون فرد هست یا عطر پارچه لباسش هست، یا تک تک سلولهای اون فرد ذاتا خوشبوعه. از خودت نمیپرسی روایح دریاییه؟ ارماتیکه؟ مرکباتیه؟ عودیه؟ چیه، فقط میدونی همه چی خوبه، قابل اعتماده.
من سیلور مانتین رو دوست دارم ولی ترجیح میدم با یه رایحه دودی و تلخ همپوشانی کنم. خیلی مردونه تر و پر بازخوردتر میشه. سیلور مانتین یه رایحه خطیِ لطیف داره، به نظر شخصی من، این نوع از نرمی و لطافت با روایحِ رایج زنانه مناسبات بیشتری داره، مثل فلورنارکوتیک، افترنون سوییم، یا حتی ایمجینیشن، اما فرنچ لاور عطری مردانه و به اندازه هست، در این زمانه، با پوشیدن این عطر، با برچسب هایی چون درونگرا، منزوی، جامعه گریز و ... مواجه میشیم. توی این عطر دنبال هیچی نمیگردی، برات سوال نیست این عطر تن اون فرد هست یا عطر پارچه لباسش هست، یا تک تک سلولهای اون فرد ذاتا خوشبوعه. از خودت نمیپرسی روایح دریاییه؟ ارماتیکه؟ مرکباتیه؟ عودیه؟ چیه، فقط میدونی همه چی خوبه، قابل اعتماده.
بسیار عالی و منطقی
و ممنون بابت راهنمای و شرح شما
با سلام و عرض ادب و احترام
اگر اونجوری جایی برم خب فقطم یه عطر ، ؟؟؟؟!!!!عطری میبرم که خیلی پیچیده و نیش باشه که برام تکراری و خسته کننده نشه مثل
#تاور 02 له ایر دو دسرت ماروکین 02 L'Air du Desert Marocain