ANA ANA
3
1405/05/13

آخرین آخرین آخرین انتخاب

سلام عرض ادب و احترام خدمت همه عزیزان 

من یک سوال میپرسم و قصدم از طرح این سوال اینه که بفهمم بین ایرانی ها هویت و دی ان ای و ارزش یک عطر چگونه است در ادامه متوجه میشید که منظورم دقیقا چی هست 

سوال ؟ اگر عزیزی که این سوال را می‌خواند ازش بخوان برای همیشه زندگی اجتماعی و معمول رو رها کنه و به جایی بره شبیه به یک جزیره دور افتاده یا یک سیاره دیگه و (تنها زندگی کنه)که هیچ عطری رو تا آخر عمر نمیتونه تجربه کنه و بازگشتی نداره و فقط یک انتخاب داره و میتونه یک عطر رو همراهش ببره انتخاب چه عطری هست ؟ 

خواهش میکنم اسم عطر و دلیل تون هم بفرمائید ... (خیلی سپاسگزارم)

چه سوال سختی 

من معمولا ادکلن ها برام تکراری میشن از طرفی خیلی برند و ادکلن های متفاوت  اون بیرون هست که تست نکردم و ممکن بعد از تست اونها انتخابم تغییر کنه اما با توجه به کار هایی که الان تست کردم احتمالا انتخابم ایمجینیشن باشه 

Imagination #لویی ویتون ایمجینیشن Imagination 

چون بوی چای و صابونی لوکسی داره منو یاد هتل های پنج ستاره و لابی های شیک میندازه آدم وقتی زیاد تنها بمونه یاد و خاطره یک مکان های پر انرژی و شلوغ آرومش می‌کنه به همین دلیل احتمالا این انتخاب رو داشته باشم 

KAVEH KAVEH
1405/05/13

درود

تنها زندگی کردن تو یه جزیره یا کره دیگه که نیازی به عطر نداره. بیشتر احتیاج به ضد عرق و دئودورانت پیدا میکنه آدم!!😅

جدای از شوخی، به نظرم عطری باید باشه که توانایی خیلی زیادی در ارتقا روحیه شخص داشته باشه تا بوقت احساس تنهایی شدید یا ناامیدی یا هر حس بد دیگه ای بتونه به برگشت طرف به روال عادی کمک کنه. برای خود من، یه اونتوس با بچ کد قدیمی بهترین انتخابه فکر میکنم. 

💐💐

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟