Reza Reza
2
1405/05/10

لیتون بچ جدید

سلام دوستان

کسی از شما عزیزان بچ های جدید لیتون رو تست داشته؟

ظاهرا پرفورمنس‌اش خیلی کاهش داشته درسته؟

الان داخل بچ های جدید ، چند ساعت پخش بو و تا شعاع چند متر پخش داره؟

هنوز ارزش خرید داره؟

پیشاپیش ممنون ببخشید طولانی شد❤️

سلام سوال منم هست 

من لیتون رو دوبار دکانت گرفتم ازش و یک بار حضوری در مغازه روی بلاتر تست کردم 

اولین باری که دکانت گرفتم خیلی پخش خوبی داشت طوری که همون بار اول استفاده بازخورد گرفتم 

بار دوم دکانت گرفتم از همون مغازه ولی با فاصله ی زمانی طولانی تر حس کردم کمتر پخش داره 

آخرین بار هم روی کاغذ بلاتر تست کردم فروشنده لیتون رو روی یک کاغذ برام اسپری کردن و ادکلن له آرک آرژنتیوم رو روی بلاتر دیگر چون گفت کسی که لیتون دوست داشته باشه پس از این ادکلن هم خوشش میاد 

حقیقتا له آرک هم برام دوست داشتنی بود و هرچی می‌گذشت دوست داشتنی تر میشد 

اما لیتون خیلی زودتر از له آرک بوش محو شد تقریبا شاید یکساعت بعد از اسپری روی کاغذ یک مه خفیفی از لیتون مونده بود ولی له آرک کماکان با قدرت داشت تغییر نت میداد 

من فکر میکنم لیتون نسبت به اولش ضعیف شده ولی اینکه ارزش خرید داشته باشه خیلی بستگی داره به خود شخص 

من رایحه ی لیتون رو واقعا دوست دارم و جدیدا اتفاقا پخش و ماندگاری زیاد می‌ره روی اعصابم پس انتخاب خوبی میبینمش 

اما شما به نظرم حتما دکانت تهیه کنید قبلش مخصوصا فروشگاه های معتبر و معروف که دکانت میفروشن بچ کد هاشون جدید هست چون فروششون زیاد و باتل جدید باز می‌کنند برای دکانت گرفتن 

با اینکه این همه لیتون رو تست کردم ولی بازم قبل از خرید باتل اصلی که قصدشو دارم حتما مجدد  دکانت تهیه میکنم 

له آرک هم اینجا تگ میکنم که بدونید منظورم کدوم ادکلن بوده 

Argentium Halo de Lune #له آرک آرژنتیوم هالو دی لون Argentium Halo de Lune 

Reza Reza
1405/05/16
در پاسخ به سورنا مقدم :

سلام سوال منم هست 

من لیتون رو دوبار دکانت گرفتم ازش و یک بار حضوری در مغازه روی بلاتر تست کردم 

اولین باری که دکانت گرفتم خیلی پخش خوبی داشت طوری که همون بار اول استفاده بازخورد گرفتم 

بار دوم دکانت گرفتم از همون مغازه ولی با فاصله ی زمانی طولانی تر حس کردم کمتر پخش داره 

آخرین بار هم روی کاغذ بلاتر تست کردم فروشنده لیتون رو روی یک کاغذ برام اسپری کردن و ادکلن له آرک آرژنتیوم رو روی بلاتر دیگر چون گفت کسی که لیتون دوست داشته باشه پس از این ادکلن هم خوشش میاد 

حقیقتا له آرک هم برام دوست داشتنی بود و هرچی می‌گذشت دوست داشتنی تر میشد 

اما لیتون خیلی زودتر از له آرک بوش محو شد تقریبا شاید یکساعت بعد از اسپری روی کاغذ یک مه خفیفی از لیتون مونده بود ولی له آرک کماکان با قدرت داشت تغییر نت میداد 

من فکر میکنم لیتون نسبت به اولش ضعیف شده ولی اینکه ارزش خرید داشته باشه خیلی بستگی داره به خود شخص 

من رایحه ی لیتون رو واقعا دوست دارم و جدیدا اتفاقا پخش و ماندگاری زیاد می‌ره روی اعصابم پس انتخاب خوبی میبینمش 

اما شما به نظرم حتما دکانت تهیه کنید قبلش مخصوصا فروشگاه های معتبر و معروف که دکانت میفروشن بچ کد هاشون جدید هست چون فروششون زیاد و باتل جدید باز می‌کنند برای دکانت گرفتن 

با اینکه این همه لیتون رو تست کردم ولی بازم قبل از خرید باتل اصلی که قصدشو دارم حتما مجدد  دکانت تهیه میکنم 

له آرک هم اینجا تگ میکنم که بدونید منظورم کدوم ادکلن بوده 

Argentium Halo de Lune #له آرک آرژنتیوم هالو دی لون Argentium Halo de Lune 

خیلی ممنونم مرسی🌱❤️

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟