سلام , وقتتان بخیر و عرض ادب
دوستان سوالی داشتم در رابطه با عطر های گرمی
آیا این عطر ها خوب هستن یا خیر ؟
عطر های مانند شرکت لوزی که میگن واسه سوئیس یا ژیوادان که باز هم برای سوئیس واسم سوال بود ممنونم
با هیچیش کار ندارم
با اینم کار ندارم که احتمالا ضرر داره
با اینم کار ندارم که در بهترین حالت ۷۰ درصد به رایحه اصلی شباهت داره
ولی حسی که ازشون گرفتم سنتتیک و مصنوعیه
مقایسه کنی با عطرهای اماراتی می بینی که گرونتر هم هستن. ترجیح میدم عطری رو بخرم که یه شرکتی پشتش باشه با حداقل های استاندارد
مقایسه کنی با عطرهای اماراتی می بینی که گرونتر هم هستن. ترجیح میدم عطری رو بخرم که یه شرکتی پشتش باشه با حداقل های استاندارد
ارادت اقا امیر
حقیقتا من همیشه برندا خوب اماراتی میگرفتم یا دکانت اورجینال اصلا راجب گرمی ها اطلاعات ندارم
ارادت اقا امیر
حقیقتا من همیشه برندا خوب اماراتی میگرفتم یا دکانت اورجینال اصلا راجب گرمی ها اطلاعات ندارم
درود
چند وقت پیش توی پرسش و پاسخ ها دیدم صحبت یکی از این سایت های معروف بود که گفته شده بود بازسازی انجام میده و سایتشو دیدم به نظر خوب بود .(و قیمت یک باتل کامل اکثر کارهاش هم حدودا 6 تومن هست) جهت تست حدود 12 تا سمپل گرفتم ازش؛ اونم کارهایی سمپل که خودم اورجینالشو اکثرا داشتم که ببینم چقدر میتونه نزدیک باشه. در خصوص هر 12 تا بگم: افتضاح به تمام معنا. روایح بشدت کدر و مصنوعی. چندتا از کارهاش مثل ایمجینیشن و گرین آیریش تویید واقعا بوی حشره کش میداد و از طرفی هم روی پوست باعث خارش شدن. خلاصه که من توی همین اولین تجربم از این عطرا همه رو ریختم دور. به نظرم اماراتی ها هم حتی توی برندهایی مثل فراگرانس هم بهتر هست تا خرید اینها.
درود
چند وقت پیش توی پرسش و پاسخ ها دیدم صحبت یکی از این سایت های معروف بود که گفته شده بود بازسازی انجام میده و سایتشو دیدم به نظر خوب بود .(و قیمت یک باتل کامل اکثر کارهاش هم حدودا 6 تومن هست) جهت تست حدود 12 تا سمپل گرفتم ازش؛ اونم کارهایی سمپل که خودم اورجینالشو اکثرا داشتم که ببینم چقدر میتونه نزدیک باشه. در خصوص هر 12 تا بگم: افتضاح به تمام معنا. روایح بشدت کدر و مصنوعی. چندتا از کارهاش مثل ایمجینیشن و گرین آیریش تویید واقعا بوی حشره کش میداد و از طرفی هم روی پوست باعث خارش شدن. خلاصه که من توی همین اولین تجربم از این عطرا همه رو ریختم دور. به نظرم اماراتی ها هم حتی توی برندهایی مثل فراگرانس هم بهتر هست تا خرید اینها.
سلام امیررضا جان،منظورت فروشگاه ع.ط.ر.س.ر.ا هستش؟
سلام و درود
عطرهای گرمی اون اوایل که اومد ایران کیفیتشون بد نبود حدودهای سال ۱۳۷۸
ولی بعد یکی دو سال واقعا خراب شد و بازار پر شد از نمونه های چینی بی کیفیت. و اینکه در کل عطر فقط عطر های برند اروپایی آمریکایی یا نهایتا برندهای مرغوب عربی.
قبلنا که عطر گرمی میزدم شاید برام جذاب بود ولی چون بعدش دیگه رفتم سراغ اماراتی یا اورجینال ، دیگه هر کی رو میبینم عطر گرمی زده کاملا قابل درکه که چقدر مصنوعی و بی کیفیته اون عطر از اونا بدتر این اسپری های زیر بغل متفرقه ان واقعا سر درد خالصن
خیلی به سازندهشون و نوعی که ترکیب میشن، بستگی داره و خودشون هم کیفیتهاشون متفاوته.
اما من نمیپسندم. بیشتر بر پایه روغنن، بوهاشون برام خیلی خیلی مشابه همدیگهست؛ با حسی چرب و شبیه روکش چرم مصنوعی صندلی ماشین. اشتباه و تهوعآور. ماندگاریشون بالاست (بیش از حد. روغن نکبتی که پاک نمیشه.) اما لباس رو لک میکنن (حتی اگر مستقیماً به لباس نزنید.)
ولی خب چون همه یکسان نیستند، حتماً بعضیهاشون هستند که خوب باشن، اما باز هم به نظرم اغلب امتحانشون هم نمیارزه. چون خیلی گرونن، و متغیر. شاپهای مختلف که هیچی، حتی دهتا باتلی که دارن همزمان پر میشن، میتونن اختلاف کیفیت محسوسی داشته باشن.
قبلنا که عطر گرمی میزدم شاید برام جذاب بود ولی چون بعدش دیگه رفتم سراغ اماراتی یا اورجینال ، دیگه هر کی رو میبینم عطر گرمی زده کاملا قابل درکه که چقدر مصنوعی و بی کیفیته اون عطر از اونا بدتر این اسپری های زیر بغل متفرقه ان واقعا سر درد خالصن
درود اقا سعید
بله حقیقتا من دیگه پولم به اورجیناال نمیرسه
با این اماراتیا با کیفیت سر میکنم
اصلا سمتشون نرو
اول اورجینال
دوم اماراتی ( افنان، آرماف ،لطافه، رصاصی)
سوم اماراتی ضعیف ( فرگرانس ، الحمبرا )
چهارم اسپری و مام
و هیچوقت هم سراغ اسانس نرو