درود و احترام
من یک سوال در خصوص Divina ی La Perla (نسخه ی edt) از شما عزیزان آشنا به این رایحه داشتم و ممنون می شم وصف کامل خودتون رو ازش اینجا از بنده دریغ نکنید :)
اما آیا این رایحه کوچکترین سویی به سمت روایح به اصطلاح "صابونی" می بره؟ یعنی آیا شما، حتی شده کمی، چنین برداشتی ازش دارید که "انگار مثلا کمی صابونی باشه"
🤔؟
سلام
نه اصلا صابونی نبود به شامه ی من. فرش و تازست اولش یه تیزی و ترشی گاز دار داره ک مربوط ب شامپاینه و خیلی هم بولده. بعدش کاملا رز و کمی هم توت فرنگی حس میشه. ترش شیرین گلی میوه یی و لطیف
شاید اگر حس صابونی ازش میگیرید بخاطر شامپاینو مشک باشه🤔
سلام
نه اصلا صابونی نبود به شامه ی من. فرش و تازست اولش یه تیزی و ترشی گاز دار داره ک مربوط ب شامپاینه و خیلی هم بولده. بعدش کاملا رز و کمی هم توت فرنگی حس میشه. ترش شیرین گلی میوه یی و لطیف
شاید اگر حس صابونی ازش میگیرید بخاطر شامپاینو مشک باشه🤔
ممنونم بابت پاسخ دهی نوشافرین جان
حقیقتش تا به حال تست اش نکردم و هیچ آشنایی با رایحه اش ندارم..
بنده از بد روزگار نیکوتین مصرف می کنم :) و تنها عطر مناسب فصلِ نیمچه فرش در کل دارایی های عطری ام در حال حاضر چیزی جز Givenchy Hot Couture نسخه ی ا د توالت نیست که بالقوه یک وجه بارز smoky در خودش داره و نتیجتا تو پنهون کردن رد بوی سیگار ابدا خوب عمل نمی کنه! در اصل بیشتر اون حال دودی/اسموکی باقی مونده رو قوا می بخشه که باعث شده اخیرا یکی دو تا از همکارام اشاراتی داشته باشن راجع به این موضوع.
از این رو فرست ماژوری دنبال یه گلی میوه ای ملیح و یواش کم سر و صدا که با جیب بنده هم مهربون باشه برای محل کار بودم که Divina رو با شرایطی اُکازیون پیدا کردم فقط چندجا تو اون سایت عطری خارجکیه دیدم اشاره می کنن صابونی ِه که صابونی ها رو من نیستم راستیتش :/
حالا هم شما می گید که اینطور نیست خیلی محتمله که بخرم اش!
امیدوارم به نازیِ وصف شما باشه...
رایحه خیلی شفافی از توت فرنگی داره چون خیلی از عطرای توت فرنگی محور بوی مصنوعی و شربت طوری دارن ولی این واقعا یه عطر میوه یی شفاف و زیباست و گل رز هم خیلی مشخصه. برای کاور بوی سیگار بنظرم عطرای گلی میوه یی ملایم و کم سرو صدا مناسب نباشن ( این دیوینا هم با اینکه edt ولی جون داره😁)نمیدونم حس میکنم بوی سیگار رو نمیبرن!
چندتا عطر گلی میوه یی و قیمت مناسب ب ذهنم رسیدن ک واقعا کاور خوبی دارن
#بریتنی اسپیرز میدنایت فانتزی Midnight Fantasy
رایحه خیلی شفافی از توت فرنگی داره چون خیلی از عطرای توت فرنگی محور بوی مصنوعی و شربت طوری دارن ولی این واقعا یه عطر میوه یی شفاف و زیباست و گل رز هم خیلی مشخصه. برای کاور بوی سیگار بنظرم عطرای گلی میوه یی ملایم و کم سرو صدا مناسب نباشن ( این دیوینا هم با اینکه edt ولی جون داره😁)نمیدونم حس میکنم بوی سیگار رو نمیبرن!
چندتا عطر گلی میوه یی و قیمت مناسب ب ذهنم رسیدن ک واقعا کاور خوبی دارن
#بریتنی اسپیرز میدنایت فانتزی Midnight Fantasy
بابت پیشنهادات تکمیلی مچکرم.