سیامند سیامند
2
1405/04/31

خیلی ناراحت و دلخورم

یه چیزی جدیدا باب شده بخصوص بلاگرهای عطر یا حتی کامنت های اینجا عطرهای شاهکار که من امضام بودن زمانی مثل مگاماره و بلک افغان خز و بی کلاس نشون داده میشه و حتی ویدیو نشون میده تو اینستاگرام واکنش خانمی به پسری مگاماره زده چیزی شبیه چندشه

اینکه عطری همه گیر بشه نشونه موفقیت و هنرشه ولی چرا چیزی همه گیر شد برای ما سبک و چیپ میشه...بنظرم برمیگرده به خودشیفتگی انسان ها...که باید این عطر خاص من باشه و کسی نزنه یا نمیدونم چه چیز دیگه ای به ذهن شما می رسه؟

نظر شما چیه

[EDITED] 1405/04/31 14:53

سلام علت های مختلف داره نود درصد افراد اصلا ادکلن اصل استفاده نمی‌کنند اسانس ها هم بوی سردرد آورد و افتضاحی دارند برای همین وقتی شما در مکان عمومی یک رایحه رو که اسانس و فیکش زیاد شده می‌شنوید رایحه و ادکلن اصلی هم ضربه میخوره 

مورد بعدی اینه که خیلی از افراد نمی‌دونند تو گرمای پنجاه درجه مثلا نباید ادکلن بلک افغان یا روایح گرم و شیرین بزنند البته فکر میکنم الان نسبت به قبل بهتر شده اطلاعات مردم کمی در این زمینه ها بالا رفته 

و در نهایت بیشتر مواقع افراد اصلا نمی‌دونند شما چی زدی حتی همون بلوشنل که اونقدر هایپ شده فقط وقتی کسی مثل ماها که تو این سایت جمع میشیم و عاشق روایح هستیم بشنویم میگیم عه طرف بلوشنل زده وگرنه نود درصد افراد نمی‌دونند و نهایتا بگن چه ادکلن خوشبویی زدی همین 

من چند وقت پیش سرکار سرجف فیرو زده بودم و همکارم برگشت گفت  بوی تمیزی و شامپو میدی لباس هات رو با پودر صابون میشوری ؟ خب ایشون ادکلن باز نیست رایحه ی یک ادکلن نیش به نظرش فقط بوی تمیزی میده من حتی از این بازخورد خوشحال هم شدم به هرحال هدف ادکلن زدن مگه همین نیست ؟ بوی تمیزی 

اینکه اون خانم اون حرف رو زده:

یک سری از روایح مثل مگاماره (اورجینالش) یا کلا اورتو پاریسی برند سخت پسندی هستن واقعا هرکسی از روایح این برند خوشش نمیاد کسی که قرار پارتنر داشته باشه به نظر شخص بنده بهتر در کنار اون شخص کاری رو استفاده کنه که مورد پسندش قرار بگیره ولی بازم ایشون نظر خودش رو گفته خیلی از خانم‌ها هم میشناسم اصلا خودشون مگاماره بازن! 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟