دوستان عزیزم کمک🙏🏻یه شیشه عطر خالی دارم که از اسانسای باتل نقره ای شرکت بل پر شده بود.
خط بوی عالی و پخش بسیار قوی داره
مردونه به نظر میرسه
خنک و فرشه
نوستالژیکه
روش فقط نوشته وی ای پی
دست به دامن چه کسی در کجای این سرزمین بشم که با بوییدنش بتونه تشخیص بده نام این تک نوازنده گیتار قلب من چیه؟😭
سرکار خانم لیلی وحشی
درود بر شما بانوی اهل رایحه
بعید میدانم کسی جرئت کند وارد صفحه شما شود جهت پاسخ ، پس از خواندن نام شما :)
مگر جسوری چون من ، که قدرت بسیاری دارم در : فرار کردن :))
خب ، و اما پاسخ :
شما شیشهای دارید که خالی شده و سپس پر شده از اسانسهایی از باتلهای فلزیِ نقرهای رنگِ شرکت بل !
اگر توصیف من از پرسش شما درست است ، پس :
اصلا مهم نیست عطر خودِ شیشه چه بوده ، چون با اسانسِ دیگری پر شده !
شاید هم اصلاً شیشهی خالی و قابل شارژ بوده برای پرشدن توسط اسانس !
کلمهی VIP هم خود ، ادلهی همین موضوع است !
دیدهام که روی برخی شیشههای قابل شارژ چاپ کردهاند این کلمه را .
و اگر اینچنین باشد تنها راه این است :
شیشه را ببرید به یک اسانس فروشی و از آنها بپرسید .
در عطرافشان ، کسی پیگیر اسانس نیست چرا که از دید ما مردودند کلاً ، خصوص و بالاخص : اسانسهای امروزه
که نه تنها مردود اند بلکه مضرند !
یعنی اسانس بد است ؟؟
الان ، آری !
لیک قبلاً اسانسهای اصیل برندهای طراز اول اسانسسازی از کشورهای آلمان ، فرانسه ، سوئیس ، انگلیس ، هلند و دیگر برندهای غربی طراز اول وارد میشد به قیمت خوب لیک اکنون چندین سال است که ورودشان هم ممنوع است و هم اگر کسی بیاورد قیمت یک گرم یا میل آنها اصلا مقرون بصرفه نیست !
اکنون فقط اسانسهای چینی و پاکستانی وارد میشود ، حتی کاش هندیهای درجه کیفیِ اول را بیاورند که نمیآورند !
خلاصه که توصیه نمیشود !
نام دامن آوردید به یاد لباسهای مردانهی اسکاتلندی افتادم که مردان دامن میپوشند :)
آنهم دامن قرمز رنگ :))
با این همه ، سعی خود را برای یافتن اسانس با درجه کیفیِ بالای این عطر بخرج دهید :
آونتوس
که یک نمونه آن از ترکیه وارد شده که خوب است و به توصیف شما نزدیک است .
رقیق است تقریبا ، کاملا بی رنگ است همچون رنگِ آب ، و بسیار قوی ، ماندگار و خوشبوست .
منتها قیمتاش دو برابرِ گرانترین اسانسهای دیگر است !
امید که موفق شوید در یافتناش
ایضاً یافتن کسی که موفق شود به نواختن گیتار قلب شما به ترانهای زیبا و عاشقانه :)
خوشبخت بلطف خدا
:)