Miss salehpour Miss salehpour
25
1405/04/25

خواهشا کمکم کنین خیلی شک دارم به عطرم

دوستان از سایت ا ی ر ا ن و س تستر امواج سان شاین خریدم که نصفش و دکانت فروخته بود تو سایت مابقی شو من با شیشه برداشتم از نظر رایحه هیچ مشکلی نداره منتها روی شیشه هیچ جاش بچ کدی نداره یعنی هیچ نوشته ای ته شیشه نداره مگه میشه عطری بچ کد نداشته باشه؟ از خودشون که پرسیدم گفتن چون دکانت گیری میشده پاک شده و از این حرفا ولی هیچ اثری نباید ازش بمونه ؟ خیلی نگرانم کمکم کنین لطفا 🙏🙏

عارف عارف
1405/04/27

درود

جالبه، چند وقت پیش ویدئویی در اینستاگرام دیده بودم که شاید بدرد شما بخوره و باعث بشه ذهنتون آروم بشه!

لطفاً عبارت زیر رو عیناً در گوگل سرچ کنید (چون احتمالا لینک دادن در عطرافشان مجاز نباشه، لینک رو قرار ندادم)، یه ویدئوی ۴۰ ثانیه‌ای در اینستاگرام میاد بالا که کاورش هم همین عطریه که شما خریدی، نگاش کنید، عبارت سرچ:

زود قضاوت نکنیم همه برند ها حتی برندهای لوکس ضعف های خودشونو دارن

عارف عارف
1405/04/27
پنهان شده

درود

خدمتتون ارسال شد.

سلام،یه پیشنهادی دارم خانم صالحپور

اینکه از یه جایی خرید کنین که به هیچ وجه شک به دلتون نیافته و با خیال راحت خرید کنین چون جوابی که گرفتین ازشون کاملا بی منطق و بی پایه و اساس بوده

پیشنهاد من این پیج هست که کاراشون و دکانت هاشون تماما اورجینال هست جستجو گوگل بنویسین میاره

ا ل ی ف   پ ر ف ی و م

در پاسخ به رضا دانش :

سلام،یه پیشنهادی دارم خانم صالحپور

اینکه از یه جایی خرید کنین که به هیچ وجه شک به دلتون نیافته و با خیال راحت خرید کنین چون جوابی که گرفتین ازشون کاملا بی منطق و بی پایه و اساس بوده

پیشنهاد من این پیج هست که کاراشون و دکانت هاشون تماما اورجینال هست جستجو گوگل بنویسین میاره

ا ل ی ف   پ ر ف ی و م

سلام و ممنون از پاسخ تون

والا ا ی ر ا ن و س هم خیلی قدیمیه و همیشه دکانت میگرفتم 

عطره آکبندم زیاد گرفتم و میگیرم

اگه همین سایتی که شما فرمودین هم به همین شکل برام ارسال میکردن بازم شک میکردم 

گفتم بپرسم تا حالا شده کسی به این مشکل برخورده باشه یا تجربه ی بدی از این سایت داشته باشه 

سلام

اگه بویی که میگین درسته و میگین شبیه اسانس نیست

نگران هیچی نباشین

با خیال راحت لذت ببرید

سوده سوده
1405/04/29

من یه لیستی تهیه کردم از فروشگاه هایی که دیدم توی گفتگو ها بهشون اشاره شده. چون حافظم یاری نمیکنه همه رو بخاطر بسپارم. ایرانوس رو جزو معتبر ها نوشتم بالای لیست که یعنی زیاد پیشنهاد شده. خودم فقط سمپل ازشون خریدم که مشکلی نداشته. امیدوارم این کمک کنه 🌸

از ایرانو.....س تجربه خرید سمپل رو داشتم

مشکلی از نظر اصالت نداشتن و کاملا اورجینال بودن

ولی مشکلی که فروشگاه داره :

چون اکثر سمپل ها اکبند نیستند از برخی سمپل ها استفاده و تست شده بود

برای مثال سمپل هایی که رنگ افشانه اشون سفید بود کاملا از روی افشانه مشخص بود اسپری شده و رنگ مایع روی افشانه باقی مونده بود

ببشتر پیشنهادم جهت خرید از ایرانوس محصولات اکبند شده است 

شما که تجربه خرید دکانت داشتید ، نقصی وجود نداشت؟ خالص و اورجینال بودند؟

در پاسخ به 𝙉𝙖𝙯𝙖𝙣𝙞𝙣 :

از ایرانو.....س تجربه خرید سمپل رو داشتم

مشکلی از نظر اصالت نداشتن و کاملا اورجینال بودن

ولی مشکلی که فروشگاه داره :

چون اکثر سمپل ها اکبند نیستند از برخی سمپل ها استفاده و تست شده بود

برای مثال سمپل هایی که رنگ افشانه اشون سفید بود کاملا از روی افشانه مشخص بود اسپری شده و رنگ مایع روی افشانه باقی مونده بود

ببشتر پیشنهادم جهت خرید از ایرانوس محصولات اکبند شده است 

شما که تجربه خرید دکانت داشتید ، نقصی وجود نداشت؟ خالص و اورجینال بودند؟

سلام عزیزم 

من سمپل خریدم زیاد ازشون خریدم آکبند هم بودن سمپل ها ولی بعضی از سمپل ها کمتر از میزانی که باید داخلش داشت 

البته این به معنی تست کردن نیست سمپل به مرور و اگه جای مناسب نباشه عطر کمی غلیظ میشه و از طرفی نظارت دقیقی روی حجم سمپل ها وجود نداره چون رایگان شرکت میده و فقط برای تسته بنابراین تعهدی نداره که همون میزانی که روش خورده داخلش وجود داشته باشه 

من خودم از عطرافشانم سمپل خریدم همین بوده 

مثلا ۲۰ تا سمپل آنجل خریده بودم ولی به جای ۲۰ میل عطر ۱۷ میل عطر بهم داد 

برای ا ی ر ا ن و س هم همینطور بود 

تعداد بالا که سفارش بدین متوجه میشین بعضیا بیشتر توشه بعضیا کمتر 

چون ۱ تعهدی شرکت برای کالای رایگان نداره ۲ چفت و بسته سمپل مثل شیشه ی عطر نیست و ممکنه کمی غلیظ بشه 

[EDITED] 1405/04/30 19:14
در پاسخ به هاشم پور :

سلام

اگه بویی که میگین درسته و میگین شبیه اسانس نیست

نگران هیچی نباشین

با خیال راحت لذت ببرید

ممنونم از جواب تون 

اتفاقا از نگرانی زیاد ۳ میل دکانت از عطر ک ا م ر ا ن سفارش دادم رسید دستم و مقایسه کردم هیچ تفاوتی نداره و کاملا عین هم هستن 

بازم ممنونم

در پاسخ به Miss salehpour :

ممنونم از جواب تون 

اتفاقا از نگرانی زیاد ۳ میل دکانت از عطر ک ا م ر ا ن سفارش دادم رسید دستم و مقایسه کردم هیچ تفاوتی نداره و کاملا عین هم هستن 

بازم ممنونم

خواهش میکنم بانوی خوش بو🌹

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟