کمک برای خرید عطر

سلام دوستان 
بنده قصد دارم برای تولد یکی از دوستان خرید کنم دنبال یه عطر مناسب با بوی همه پسند و ترجیحا خنک و البته مقرون به صرفه و ماندگاری خوب هستم لطفا دوستانی که تجربه دارن کمک کنن 
ضمنا در مورد برند ایرانی یانی ممنون میشم دوستانی که استفاده کردن و تجربه داشتن نظر بدن 

Amirreza Amirreza
1405/04/21

درود

آزارو کروم

ایسه میاکه پور هوم

لالیک وایت

در کارهای اماراتی هم این سه تا خوبن به نظرم

رصاصی هوس آیس (یا بطور کلی هر عطر خنک دیگه ای از همین لاین هوس)

افنان توراثی بلو

الحمبرا جین لو فانتاسم

سلام

در مورد عطرهای همه پسند تعداد زیادی هست که بهتره براساس عطرهایی که استفاده میکنن تو حال و هوای همونا خرید کنید یا کلا با این نگاه که هدیه هست وخودش هیجان یه کار جدید رو به همراه داره تو قید و بند چی بخرید نباشید. شخصا ترجیح میدم اگر عطر کادو میگیرم کار جدید باشه که برام جذابیت تست کار جدید رو هم داشته باشه.

در مورد برند یانی من چندتایی خرید داشتم. هم کارهای کپی مثل روژا داو الیزیوم هم کارهای لاین اختصاصی خودشون. شخصا خیلی توصیه نمیکنم چون به نسبت حجم گروون هستن. اگر قرار باشه از یانی خرید کنید ترجیحا برید حضوری اگر شعبه تو شهرتون دارن تست کنید.

لاین اختصاصی خودشون:
سیروان تو مایه های تغ هرمس هست ولی بیشتر خاکی هست.
آلپ خنکه ولی به نظر من بیشتر زنانه هست.
کاسپین رایحه تکرای داشت. ب
ماهی کوچلو سیاه شبیه ساواج هست ولی کمی ترش تر.
کالکشن شهرها همه گرم هستن واصلا خوشم نیومد.
شالیزار شبیه نارسیسو فور هیم بلونویر
کاشان بدم نیومد ولی نمیشه گفت خنک
بقیه رو هم تست کردم ولی به نظرم همچنان توی برندهای اماراتی عطرهای با قیمت مناسب تر و با کیفیت تر میشه پیدا کرد

با اجازه فقط در مورد یانی یه مطلبی بنویسم. درصد اسانس عطر رو خیلی زیاد در نظر میگیرن. بقول خودشون اکستریت دپارفوم، رایحه قدرت بیرون اومدن نداره، شفاف نیست. دقیقا شبیه عطرای گرمی تو خیابوناست. حتی تو کامنت های سایتش هم بخونی بازخورد منفی زیاد نوشتن، هرچی هم انتقاد کنی یه چیزی میگن. یبار میگن بیشتر از ۱۰ الی ۱۵ بار اسپری کن تا بازخورد بگیری، یبار میگن رو پوست اصلا نباید اسپری کنی که حساسیت ایجاد کنه. قیمتشون رو بخاطر اکستریت دپارفوم بودن عطراشون منطقی میدونن. یه ۵۰ میل گرفتم ازشون دو بار بازخورد منفی گرفتم که میگفتن خفه شدیم.

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟