آرتین آرتین
3
1405/04/16

اعتبار سنجی

سلام 

دوستان من از ال....سا پرفیوم یک خریدی داشتم که با کلی تحقیق و ویدیو متوجه شدم عطرایی که میفروشن اورجینال نیستن

و هایکپی مشابه اورجینال میفروشن و داخل بازار اروپا پر هست از این تقلبیا  

جوری که خیلی سخته از اصل تشخیصش بدین هایکپی ها کلا رده دارن که این فروشگاه بهترین هایکپیشو در قالب اورجینال داره میفروشه  

اینکه همیشه میگن قیمت پایین دیدین گول نخورید واقعا درسته خلاصه که هرجا قیمت پایین دیدید ولی به اصالت شک داشتین به هیچ عنوان ریسک نکنید گرونه اصله رو بخرید بهتر از اینکه فیکه ارزون تر رو بخرید

خصوصا عطرای نیشی که خیلی گرونن 

گول مشتریاشونم نخورید

ممکنه هم عطر فیک بفروشن هم اورجینال ولی دیگه اینو به شما که نمیان بگن کدوم عطر اورجیناله کدومش فیکه هر کدوم براشون سود داشته باشه و شما متوجه فیک بودنش نشید رو بهتون میفروشن کافیه فقط بهشون اعتماد کنید 

دوست عزیز تشخیص اصالت از فیک کار خیلی سختیه و ممکنه در بو کد های جدید هم شیشه و جعبه عطر تغییر هم بکنه برا همین مقایسه ویدیو درصورتی معتبر هست که هر دو شیشه برای تولید یک سال کمپانی باشن

بهترین راه تشخیص عطر اصلی رایحه اون عطر هست که دارای عمق و کیفیت و تغییر نت شفاف هست 

عطر های فیک معمولا رایحه بی‌کیفیت و روغنی و بدون تغییر نت جلو میرن 

طبق گفته های اعضای فعال عطرافشان عزیز این فروشگاهی که فرمودید مشکلی نداشته 

اینکه صراحتا با مقایسه دو شیشه تهمت به کسب کاری می‌زنیم به نظرم کار درستی نیست 

لطفا قبل از اعمال نظر نسبت به هر فروشگاهی تحقیقات کامل رو انجام بدید و در صورت اطمینان 100 درصد این موضوع رو بیان کنید 

در ضمن ین امکان هم وجود داره که عطر فیک به صورت ناخواسته وارد فروشگاه اینا شده باشه با پشتیبانیشون تماس بگیرید باهاشون درمیون بزارید این موضوع رو احتمال زیاد مشکلتون برطرف کنم با توجه به شناختی که از این فروشگاه دارم 

AIDIN AIDIN
1405/04/16

این فروشگاه مدت هاست روند افول خودش رو پیش برده و 

به لحاظ اصالت و کیفیت کالا در قهقرا به سر میبره. 

گمان کنم حدود 2/3 هفته پیش راجع به این موضوع هشدار دادم

گول قیمت های پایین این فروشگاه رو نخورید کما اینکه گران فروشی ضمانتی بر اصالت نیست.

AIDIN AIDIN
1405/04/16
در پاسخ به محمدرضا :

دوست عزیز تشخیص اصالت از فیک کار خیلی سختیه و ممکنه در بو کد های جدید هم شیشه و جعبه عطر تغییر هم بکنه برا همین مقایسه ویدیو درصورتی معتبر هست که هر دو شیشه برای تولید یک سال کمپانی باشن

بهترین راه تشخیص عطر اصلی رایحه اون عطر هست که دارای عمق و کیفیت و تغییر نت شفاف هست 

عطر های فیک معمولا رایحه بی‌کیفیت و روغنی و بدون تغییر نت جلو میرن 

طبق گفته های اعضای فعال عطرافشان عزیز این فروشگاهی که فرمودید مشکلی نداشته 

اینکه صراحتا با مقایسه دو شیشه تهمت به کسب کاری می‌زنیم به نظرم کار درستی نیست 

لطفا قبل از اعمال نظر نسبت به هر فروشگاهی تحقیقات کامل رو انجام بدید و در صورت اطمینان 100 درصد این موضوع رو بیان کنید 

در ضمن ین امکان هم وجود داره که عطر فیک به صورت ناخواسته وارد فروشگاه اینا شده باشه با پشتیبانیشون تماس بگیرید باهاشون درمیون بزارید این موضوع رو احتمال زیاد مشکلتون برطرف کنم با توجه به شناختی که از این فروشگاه دارم 

گرامی به هیچ عنوان امکان نداره فروشگاهی در رده کارهای نیش به صورت ناخواسته وارد وادی کپی و کلون و مشابه بشه.

فروشگاهی که گاهی در سال تا چندصد عدد از یک کار نیش رو به فروش می رسونه کاملا از اصالت مبدأ و کالایی که در دست داره اطمینان داره.

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟