سلام دوستان کسی کپی اماراتی این عطرارو داره؟
تام فورد نرولی
ارباپورا
ورساچه اروس
بعضی ها میگن نرولی بهترین کپی فرگرانس زده پخش بو سه ساعت که من بعید میدونم😑
به گفته کاربرا هر شرکتی بعضی از کارارو خیلی خوب در میاره
یا مثلا شنیدم ارباپورا پاریس کرنر خیلی خوبه از یه طرف هوش مصنوعی میگه بهترین کپی ارباپورا الحمبرا😅😑
گیج شدیم بخدا
شما ها اگ از سه تا کار بالا اماراتی از شرکتی داشتین ممنون میشم نظرتونو بگین ماندگاری برام مهم نیست دنبال پخش بو هستم تا ۲ ساعت همین
توی دوپ های تام فورد برند فرگرنس ورد خیلی خوب عمل کرده ،و در مورد نرولی پورتوفینو هم باید بگم که واقعا خوب درش آورده و پرفورمنس معقولی داره که بسته به شرایط متغیره اما در کل کار خوبیه .
ارباپورای الحمبرا رو تهیه نکنید خیلی جاها شنیدم جدیدا افت کیفیت شدیدی داشته
توی دوپ های تام فورد برند فرگرنس ورد خیلی خوب عمل کرده ،و در مورد نرولی پورتوفینو هم باید بگم که واقعا خوب درش آورده و پرفورمنس معقولی داره که بسته به شرایط متغیره اما در کل کار خوبیه .
ارباپورای الحمبرا رو تهیه نکنید خیلی جاها شنیدم جدیدا افت کیفیت شدیدی داشته
اتفاقا چون داشتم از تام فورد برام سوال شد
تام فورد توباکو وانیل داشتم از فرگرانس موندگاری عالی اما پخش بو فقط زیر پتو خودت متوجه میشی😅
یه بنده خدایی گفته بود هر شرکتی یه سری کارارو خوب در میاره گفتش که خودش نرولی داره از فرگرانس تا ۳ ساعت پخش بو تکید کرد داره
برا من واقعا سوال شد ایا درست گفته
اتفاقا چون داشتم از تام فورد برام سوال شد
تام فورد توباکو وانیل داشتم از فرگرانس موندگاری عالی اما پخش بو فقط زیر پتو خودت متوجه میشی😅
یه بنده خدایی گفته بود هر شرکتی یه سری کارارو خوب در میاره گفتش که خودش نرولی داره از فرگرانس تا ۳ ساعت پخش بو تکید کرد داره
برا من واقعا سوال شد ایا درست گفته
نرولی پورتوفینو اصلی خودش ۳ ساعت ماندگاری به زحمت داره. ممکن نیست دوپش ۳ ساعت فقط پخش بو داشته باشه.قطعا دروغ میگفته که جنسش رو بفروشه
نرولی پورتوفینو اصلی خودش ۳ ساعت ماندگاری به زحمت داره. ممکن نیست دوپش ۳ ساعت فقط پخش بو داشته باشه.قطعا دروغ میگفته که جنسش رو بفروشه
خوب اینو میدونی که از نظر ماندگاری برند های عربی تو دنیا حتی از اورجینال هم سر تر هستن
ادکلن اورجینالی که ۱۲ ساعت میمونه مطمعن باش کپی اماراتی ۳ روز میمونه
در مورد پخش بو واقعا من تو هیچ فرگرانسی چیزی ندیدم به اسم پخش بو
خوب اینو میدونی که از نظر ماندگاری برند های عربی تو دنیا حتی از اورجینال هم سر تر هستن
ادکلن اورجینالی که ۱۲ ساعت میمونه مطمعن باش کپی اماراتی ۳ روز میمونه
در مورد پخش بو واقعا من تو هیچ فرگرانسی چیزی ندیدم به اسم پخش بو
درود
این ایده که دوپ ها ممکنه سرتر باشن از اورجینال بخاطر این نیست که واقعا قوی ترن، بلکه بخاطر اینه عطر اصلیش در گذر زمان ریفورموله و ضعیف شده. وگرنه دوپ ها میان رایحه رو با دستگاه انالیز میکنن و همون فرمول رو بکار میبرن. بنابرین دوپ میتونه ماندگاری در حد کار اصلی یا کمتر ازش داشته باشه، در صورتی که عطر اصلی ریفورموله و آبکی نشده باشه
سلام و عرض ادب واقعیتش من فقط تجربه ام رو میخام اشتراک بزارم از برند فرگرنس ورد ایسی میاکه بلو رو نسخه فرگرنس خریدم، بوی خوبی داره واقعا تلخ خنک حتی وقتی درش بسته باشه هم بوی خوبی ب مشام میرسه اما پخش بو ناامید کنندس شاید نیم ساعت اول یا یک ساعت اونم با ارفاق ت فاصله یک دست، ماندگاری اما خوبه
راستش به قول معروف عطرهای اماراتی تو ماندگاری بهترن تا پخش بو
سلام و عرض ادب واقعیتش من فقط تجربه ام رو میخام اشتراک بزارم از برند فرگرنس ورد ایسی میاکه بلو رو نسخه فرگرنس خریدم، بوی خوبی داره واقعا تلخ خنک حتی وقتی درش بسته باشه هم بوی خوبی ب مشام میرسه اما پخش بو ناامید کنندس شاید نیم ساعت اول یا یک ساعت اونم با ارفاق ت فاصله یک دست، ماندگاری اما خوبه
راستش به قول معروف عطرهای اماراتی تو ماندگاری بهترن تا پخش بو
همون دیگه فقط موندگاری دارن تا ۴۸ ساعت هم من داشتم اما مهمترین چیز پخش بو هیچکدوم ندارن
البته من دروغ نگم ورساچه اروس نایس خرید کرده بودم اوایل زیاد بازخورد نمیگرفتم اما بعد ۷ هشت ماه الان شروع کردم به استفاده هم پخش بوش زیاد شده هم بازخورد زیاد میگیرم