دنبال عطرای شکلاتی کاکائویی خالص هستم نه اینکه با کارامل یا فلان میوه میکس شده باشن..خود شکلات کاکائویی.ممنون میشم راهنمایی کنید
وای چه تاپیک خوبی منم اتفاقا برای پاییز و زمستون دنبالشم
از برند عطر یانی بین کالکشن نیششون یه عطر دیدم اسمش دختر شیرین کردی بود نت های پرالین داشت و بادوم و نارگیل و وانیل و دانه تونکا و چوب صندل نبوییدمش ولی این ترکیب نت دلمو برد
تو فکر آکوالینا پینک شوگر هم هستم
نرشا جان چنین عطری سخته پیدا کردنش چون حداقل توی هرم بویاییش شکلات بیشتر وقتا با میوه یا کارامل میاد. ولی بین عطرای دمتر دارک چاکلت همونیه ک میخوای. و بین عطرای زارا cocoa and latte و برند dua ک کاکائوییای خوبی داره.
وای چه تاپیک خوبی منم اتفاقا برای پاییز و زمستون دنبالشم
از برند عطر یانی بین کالکشن نیششون یه عطر دیدم اسمش دختر شیرین کردی بود نت های پرالین داشت و بادوم و نارگیل و وانیل و دانه تونکا و چوب صندل نبوییدمش ولی این ترکیب نت دلمو برد
تو فکر آکوالینا پینک شوگر هم هستم
عزیزم ممنون بابت معرفی ،منم تعریف عطرهای یانی رو زیاد شنیدم کاش میشد سمپلی چیزی تهیه کرد ازشون..پینک شوگر هم عالیه اما اگه ترکیب مرکبات و وانیل رو دوست داری مشابهش(سافت) رو بدون شک بخر
نرشا جان چنین عطری سخته پیدا کردنش چون حداقل توی هرم بویاییش شکلات بیشتر وقتا با میوه یا کارامل میاد. ولی بین عطرای دمتر دارک چاکلت همونیه ک میخوای. و بین عطرای زارا cocoa and latte و برند dua ک کاکائوییای خوبی داره.
درود عزیزم ممنون بابت معرفی ،عطرای دیمتر فرگرنس واقعا سخت گیر میاد🫠
یونیک لاکچری چاکلیت میک می هپی رو امتحان کن
سلام نرشا جان
فراگرنس یه کار داره به نام کاکائو
میتونی راحت گیر بیاری
البته بیشتر بوی کاکائو داره فکر کنم دوست داشته باشی،
برای لیر کردن هم خوبه با کارهای دیگه
یونیک لاکچری چاکلیت میک می هپی رو امتحان کن
درود ممنون بابت معرفی
سلام نرشا جان
فراگرنس یه کار داره به نام کاکائو
میتونی راحت گیر بیاری