سلام و عرض ادب خدمت عطرافشانی های عزیز
من یکسری از عطرهایی که دوستان تو کامنت هاشون پیشنهاد میدادن رو میخواستم شفارش بدم ( مثل عطر سیگار کماندر و ... ) که نه توی عطرافشان موجوده و نه سایر فروشگاه های آنلاینی که دوستان اعتبارشون رو تایید کردند.
تو یکسری از کامنت ها دیدم که دوستان برای خرید عطر پاساژ منصور و بازار تهران رو پیشنهاد میکنند.
با توجه به حجم زیاد فیک فروشی که خیلی رایج هست در حال حاضر ، ممنون میشم اگر دوستان لطف کنن فروشنده های معتبر این مکان ها ( یا مکان های دیگه ) که ازشون خرید داشتن و تایید شون میکنند معرفی کنند.
سلام
عطر سیگار از سایت های معتبر جنوبی مثل رویال...ف..وم م و نارس..و پر..م و چندتای دیگه قابل خرید هست. اگر عطر خاصی مدنظرتون هست که گیرنمیاد اسمش رو بگید، شاید دوستان جایی رو معتبر بشناسن برای معرفی.
سلام
عطر سیگار از سایت های معتبر جنوبی مثل رویال...ف..وم م و نارس..و پر..م و چندتای دیگه قابل خرید هست. اگر عطر خاصی مدنظرتون هست که گیرنمیاد اسمش رو بگید، شاید دوستان جایی رو معتبر بشناسن برای معرفی.
سلام
خیلی ممنون از توجه تون ، بله درست میفرمایید خود عطر سیگار موجود هست اما چند نمونه از کارهای دیگه این برند به اسم های سیگار کماندر و سیگار بلک وود و بلک عود رو نتونستم آنلاین پیدا کنم ، یه سری برندهای دیگه هم کارهاشون رو آنلاین نتونستم پیدا کنم مثل زارا ، جی پارلیس ، کوبا پرستیژ ، الگانزو ، تعدادی از رایان تردیشن ها و ...