سلام دوستان . کاربر جدید عطر افشان هستم و خب تازه وارد توی دنیای عطر
22 سالمه و عاشق عطر های خنک ، ممنون میشم بهم چند تا عطر خنک و خوشبو معرفی کنید
ممنون از محبتتون
درود و پاس خدمت شما.
از نام کاربریتان متوجه شدم که طرف خطاب من یک خانم است. امید دارم که اشتباه نکرده باشم.
میتوانید با مراجعه به قسمت بالای صفحه عطرافشان در بخش عطر زنانه وارد برگه ((طبع)) شده و از آنجا نیز برگه ((عطر زنانه خنک)) را انتخاب نموده و در انتها نیز چیدمان را بر اساس ((محبوبترین)) انتخاب بفرمایید.
نتیجه حاصل به صورت خلاصه و با توجه به ردهی سنی حضرتعالی به شرح زیر و بر اساس دو عطر تقدیم حضور میگردد:
1 -
#لانوین اکلت زنانه (لنوین اکلت دی آرپج) Eclat d'Arpege for Women
که عطریست بر پایهی روایح گلی. یکی از مزایای این عطر قیمت بسیار رقابتی در برابر سایر آثار فاخر میباشد که در عین حال از کیفیت بسیار خوبی برخوردار است.
2 -
#ورساچه برایت کریستال ( صورتی ) Bright Crystal
که عطریست بر پایه نتهای غالب میوهای، گلی و آبزی. لازم به یادآوری نیست که عطار این اثر کسی نیست جز آلبرتو موریلاس افسانهای که تبحر بسیار بالایی در خلق آثاری با نتهای دریایی-آبزی دارد. این عطر نیز به دلیل قیمت مقرون به صرفه در کنار کیفیت بسیار دلانگیز روایح، گزینهای ایدهآل برای یک خانم جوان میباشد.
در نهایت بر اساس تجربهای کمی بیش از یک سال، خاطر نشان میسازد یافتن و پوشیدن عطر مناسب، در ارتباطی تنگاتنگ با شناخت خود (چه ظاهری و چه باطنی) است و البته هدف از استفاده و موقعیت مورد استفاده (شامل موقعیت جغرافیایی نیز میشود) نیز انتخاب رایحه را هدفمند و البته تأثیرگذار جلوه خواهد داد.
در این خانهی عطر افرادی هستند که با اندک گشت و گذار پی به دانش بالای ایشان خواهید برد از قبیل جناب آقای سعید رضایی شوشتری، کامبیز سخی، سرکار خانم نازنین و ایکاروسی که دیگر چیزی جز یک نام و خاطره از ایشان باقی نمانده است، و سایر عزیزانی که آوردن نام تکتک ایشان در این مقال نمیگنجد اما شخصاً از ایشان چیزهای زیادی در صنعت عطرسازی آموختهام.
نیاز به یادآوری نیز نمیباشد که عطر، بسیار سلیقهایست و از فردی به فرد دیگر ممکن است بسیار متفاوت جلوه کند، پس قبل از خرید، تست و یا استفاه در حد یک Sample از ضروریات میباشد.
امیدوارم نظر بنده توانسته باشد کمکی در خور به شما کرده باشد.
پاینده و پیرو باشید.