omid omid
5
1405/04/01

دکانت اورجینال

ع.ل.ی....گ.ل.ر.ی  

ک.ا.م.ر.ا.ن.پ...ی.و.م 

کسی اطلاع داره معتبره یا نه ؟؟؟ میخاستم دکانت خریداری کنم 

اورجینال ارسال میکنه ؟؟؟؟

Pooria Pooria
1405/04/01

سلام 

این گالری میدونم معتبر هست، مه,,,,ن شیراز

ع.ی گالری کاملا معتبره همین الان خودمم خرید کردم

بقیه رو اطلاعی ندارم

پاسخ مدیر : سلام در شرایط فعلی با توجه به محدودیت ها ، امکان معرفی سایت های دیگر جهت خرید کالا و راهنمایی سایر کاربران مانعی ندارد
ولی متاسفانه با سو استفاده کردن صاحبان سایت ها و ایجاد اکانت ها برای معرفی سایت های خود ، باعث می شود فضای معرفی از بین برود.

سلام وقت بخیر 

اکثر اکانتهای موجود در  سایت عطر افشان بجز چند عطرباز معمول و حرفه‌ای مابقی چند اکانت فیک فروشندگان هستن که گاهی باعث فریب بقیه هم میشه و دچار ضرر ...

از سایت‌های خرید کنید که اکثر افراد تایید میکنن جنس اصل میفروشن حتی گرون باشه چون این تفاوت قیمت فاحش باعث خرید فیک نشه ، جایی که ارزان میده با چندتا بهانه زیاد قابل اعتماد نیس .

و اگه قرار است معرفی سایت و اکانتی باشه از دوستان که خرید دارن و خود سایت عطر افشان خواهشمندم اونا هم تایید کنن ، اگه سایت عطرافشان رو مرجع قرار بدیم مشمول تایید درستی فعالیت خرید و فروش سایت ها و اکانت های داخلی باشه .

چون خودمم دچار این اشتباه و زیان شدم ، مراقب باشید جنس فیک و های کپی درجه یک بهتون نفروشند.

در پاسخ به Huseyin_taheri_official :

سلام وقت بخیر 

اکثر اکانتهای موجود در  سایت عطر افشان بجز چند عطرباز معمول و حرفه‌ای مابقی چند اکانت فیک فروشندگان هستن که گاهی باعث فریب بقیه هم میشه و دچار ضرر ...

از سایت‌های خرید کنید که اکثر افراد تایید میکنن جنس اصل میفروشن حتی گرون باشه چون این تفاوت قیمت فاحش باعث خرید فیک نشه ، جایی که ارزان میده با چندتا بهانه زیاد قابل اعتماد نیس .

و اگه قرار است معرفی سایت و اکانتی باشه از دوستان که خرید دارن و خود سایت عطر افشان خواهشمندم اونا هم تایید کنن ، اگه سایت عطرافشان رو مرجع قرار بدیم مشمول تایید درستی فعالیت خرید و فروش سایت ها و اکانت های داخلی باشه .

چون خودمم دچار این اشتباه و زیان شدم ، مراقب باشید جنس فیک و های کپی درجه یک بهتون نفروشند.

درود ممنون میشم اگرازسایت ویاپیجی خریدکردیدوفیک بوده اینجابگیدتاامثال من دچارخسارت حداقل نشیم باسپاس

علی...گالری 

عطر...امین

خ...چی

ری....حا

اینا برا دکانت معتبر هستن

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟