نظر شما راجب این عطرا چیه؟

امروز عطر باربری گادس /آریاناگرند/گرن بالو گرفتم و تستر لاست چری و گوچی فلورا 

میشه گفت از بین این عطر ها با گادس خیلی رابطه خوبی گرفتم دلم میخواد تو بوش غرق بشم و بیرون نیام رایحه وانیل و اسطوخودوسش بهم حس آرامش میره انگار رفتی یه کافه ای که با شمع معطر گلی و قهوه خوشبو میان استقبالت بی نظیره 

آریانا گرند هم ب نظرم یه عطر مبتدی و اینجوری با روح و روان بازی نمیکنه میشه گفت نه بدم اومد نه دوسش داشتم بوی یه دختر مظلوم تمیز و ساکت میده 

گوچی فلورا هم خوشم اومد انگار تویه باغ گل نشستی 

و در کمال تعجب که همه راجب عطر لاست چری بد گفتن من از بوش خوشم اومد و تصمیم گرفتم تو پاییز بگیرم 

عطر گرن بالو یه بوی عروسکی طور داره 

بوش پیچیده نیس اما در حین سادگی منو درگیر خودش کرد و تونست نظرمو جلب کنه 

نظر شما راجب این عطرا چیه؟

کدومو می‌پسندید 

Blanca Blanca
1405/04/03

من شخصا از طرفدارای ادکلنای اریانا گرانده هستم.البته خیلی مهمه که کدوم رو تست کردید.(واسه من آری،مونلایت،کرم کلود به هیچ عنوان نه قدیمی میشن نه امکان داره جایی برم که نپرسن اسماشون رو)

درمورد گادس کاملا باهاتون موافقم فقط اینکه فصل استفاده ش واقعا مهم هست.اگه دنبال دوپ خوب هستی واسش الحمبرا اتنا رو امتحان کن پشیمون نمیشی.

Maxxine Maxxine
1405/04/05

درود آرزوی گرامی 

پرسش جالبی بود... 

راست اش Burberry Goddess از دسته روایحی بود که خود من هم بیش از اونچه که ازش انتظار می داشتم مجذوب ام کرد. یعنی در عین سادگی کلّی ساختار رایحه اش، جدا شکیل و گیرا و بغلی هست :) 

از بین آریانا گرانده ها من تنها با Cloud های آبی و صورتی و R.E.M آشنایی دارم که جفت Cloud ها برای من خالی از هرگونه وجد و جذابیت بوده و هستند.. یعنی ژانر رایحه اشون حوصله ام رو سر می بره صداقتا هرچند آزاری هم ازشون بهم نمی رسه؛ ولی R.E.M رو بسیار پسندیدم! رایحه به نسبت خلاقانه و جالب اومد در نظرم (گذرا در یک پاساژ روی بلاتر امتحان اش کردم و جز یک کلیت، چیز زیادی از ریزجزئیات رایحه اش در خاطر ندارم)

Gran Ballo رو به روی تن دیگران می پسندم، ملیح و ناز و ساده و آشناست و چیزی برای دوست نداشتن نداره. 

Lost Cherry هم شکیل و خوش ساخت ِه حقیقتا و مدتی پیش خودم هم دستریزی ازش رو می پوشیدم تا چشم ام به جمال Cherry Punk روشن شد (شباهت های مفید مختصری دارند)

و اما Gucci Flora اگر نسخه ی 2010 اش مد نظرتون هست با همون شیشه ی کهربارنگ سفینه ای که برای من خیلی خیلی عزیزه! عطری ست که در خاطرات بویایی ام با عمه ی مهربون ام همگن شده از اونجایی که آخرین عطری بود که در روزمره پیش از مهاجرتشون از ایران تنپوش می کردند... فلورا + کرم دست بادام شون :) الآن قریب به 7 سال هست که ندیدمشون! اون رایحه همیشه در نظرم موقر و بالغ و صمیمی باقی می مونه.

دانیال دانیال
1405/04/05

عطرهای خوبی هستن

در پاسخ به Blanca :

من شخصا از طرفدارای ادکلنای اریانا گرانده هستم.البته خیلی مهمه که کدوم رو تست کردید.(واسه من آری،مونلایت،کرم کلود به هیچ عنوان نه قدیمی میشن نه امکان داره جایی برم که نپرسن اسماشون رو)

درمورد گادس کاملا باهاتون موافقم فقط اینکه فصل استفاده ش واقعا مهم هست.اگه دنبال دوپ خوب هستی واسش الحمبرا اتنا رو امتحان کن پشیمون نمیشی.

عزیزم من دقیقا الان تو همین نقطه ی تصمیم هستم بین انغام و آتنا الحمبرا 

دکانت انغام رو دارم از لحاظ رایحه عالیه ولی پرفومنسش اصلا راضی کننده نیست 

آتنا درصده شباهتش به گادس چطوره؟ و پرفومنسش چطوریه (برام مهمه)

در پاسخ به Blanca :

عزیزم من دقیقا الان تو همین نقطه ی تصمیم هستم بین انغام و آتنا الحمبرا 

دکانت انغام رو دارم از لحاظ رایحه عالیه ولی پرفومنسش اصلا راضی کننده نیست 

آتنا درصده شباهتش به گادس چطوره؟ و پرفومنسش چطوریه (برام مهمه)

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟