سلام خانم فیضی عزیزم نوشافرین جان درباره عطر مونت بلنک فمه ایندیو شناختی ندارین ممنون میشم اگه تست داشتین بهم بگین ممنون
سلام ⭐️
اتفاقی چشمم به این تاپیکتون افتاد😄 individual صورتی رو من دکانتو سمپلشو نداشتم روی بلاتر فروشگاه تستش کردم. شروع اسپایسی تیزی داشت و به زودی هماون تیزیش ناپدید نشدو حس میشد. استارتش ترشو تیز بود مثل بوی یه چای ترش
در ادامه بوش شیرین گلی میوه یی که خیلی بالغه و اصلا ازون تیپیکال میوه یی گلی های دخترونه و سن پایین نیست. و چیزی ک ازش میمونه پچولی رز و وانیله. ماندگاریش خوبه ولی پخش بو نداره اصلا
سلام نوشافرین جان ممنون عزیزم از راهنماییت لطف کردی
فکر کنم همون لالیک آمیتیس اکلت گزینه خوبی باشه فقط به نظرت تکراری نیست یعنی طوری نیست که رایحه ش همه جا به مشام برسه وبا امتیس معمولی چقدر متفاوته؟
فکر کنم همون لالیک آمیتیس اکلت گزینه خوبی باشه فقط به نظرت تکراری نیست یعنی طوری نیست که رایحه ش همه جا به مشام برسه وبا امتیس معمولی چقدر متفاوته؟
من اون مدل امیتیس معمولی رو اصلا دوست ندارم برام قدیمی و تیز و غیر قابل تحمله. مدل اکلت خیلی لایته فقط تمشک و پئونی حس میشه گلی میوه یی و دخترونه و بامزست بوش تکراری نیست ولی عطر خاصیم نیست برای روزمره مناسبه. ولی خیلی باید اسپری بشه پرفورمنس قوی نداره
ممنون عزیزم خیلی لطف کردی