درود و ادب خدمت دوستان عزیز با توجه به این که بنده تعداد زیادی از عطرهای کرید رو استفاده کردم و بررسی کردم بازخورد های گرفتم خواستم برای دوستانی که احتمالا از این برند خرید داشته باشند راهنمایی کنم اگر دوستان نظرات دارن ممنون میشم توی این بحث کمک کنند اولش اینو بگم کلا کرید روایح کاملا شفاف داره که قشنگ لوکس بودنش رو نشون میده همچنین یک واقعیتی هست که نحوه پرورش باغ و گیاه روی رایحه و پخش و ماندگاریشون تاثیر فراوان داره بریم دسته بندی ها رو ببینیم دسته اول : عطرهای شناخته شده و معروف و عامه پسند :
#کرید اونتوس مردانه Aventus
#کرید سیلور مانتین واتر Silver Mountain Water
#کرید ویکینگ (وایکینگ) Viking
#کرید سنتاروس Centaurus
#کرید گرین ایریش توید Green Irish Tweed (کرید گرین ایریش هنوز خاص هست و جذاب هست) دسته دوم: عطر های کمتر شناخته شده تا ناشناخته ولی عالی
#کرید ویرجین ایسلند واتر Virgin Island Water
#کرید رویال عود ادو پرفیوم Royal Oud EDP
#کرید اوریجینال وتیور Original Vetiver
#کرید رویال می فر Royal Mayfair
#کرید رویال واتر Royal Water
#کرید بوا د پرتگال Bois du Portugal
#کرید اسپایس اند وود Spice and Wood
#کرید تاباروم Tabarome
#کرید وتیور گرانیوم Vetiver Geranium
#کرید پور انفانتس Creed Pour Enfants دسته سوم: عطرهای که چندان جذاب نبودن یکم خاص یا بعضا معمولی بودند
#کرید هیمالایا (هیمالیا) Himalaya
#کرید ایشین گرین تی Asian Green Tea
#کرید ارولفا Erolfa
#کرید امپریال میلسیم Imperial Millesime
#کرید رویال می فیر 2024 Royal Mayfair 2024
#کرید اوریجینال سانتال Original Santal
#کرید اسپرینگ فلور Spring Flower
میشه درمورد کرید الاداریا بنویسین ، چون جدیده خیلی نظری راجه بهش پیدا نکردم
میشه درمورد کرید الاداریا بنویسین ، چون جدیده خیلی نظری راجه بهش پیدا نکردم
درود راستش خیلی در مورد عطر های کرید که برای خانم ها طراحی کرده نمیدونم مگر این که برای خواهرم گرفته باشم اما طبق نظرات الدریا تا حدی گلی و پودری هست همچنین تا حدی ته مایه شیرینی رو دارد بیشتر مناسب فصل بهار باید خودتون تست کنید و سلیقه خودتون مهم هست یک عطر دیگری هم هست کرید فراگارایا طبق نظرات سایت فراگنتیکا فرش تر هست و نت غالب توت فرنگی داره ویرجین ایسلند هم خوبه فقط یک رگه های شیرینی دارد و نت غالب نارگیله ولی من خودم برای خانم ها لاو این وایت رو بیشتر میپسندم البته یکم برای سن های بالاتره حدود 25 تا 35 کرید کارمینا هم که حداقل برای بالای 40 سال هست چون بوش رو شنیدم