زهرا زهرا
18
1405/03/16

درد و دل ❤️ و معرفی عطر

نمیدونم عطرافشان عزیز منتشر می کنه این تایپک رو یا نه ...

یادمه قبلنا حدود سه سال پیش ، با شغل کارمندی و یکم اضافه کاری چه کارهای ارزنده ای که تونستم بخرم ... از کارهای گرلن گرفته تا گوچی ...

حتی بعنوان عطر روزمره ازشون استفاده می‌کردم،  پارسال رفتم سراغ باربری و نارسیسو و امسال کارهای اماراتی ...

حقیقتا چند تا کار اماراتی که تست کردم اصلا رضایت نداشتم ، فکر می کنم به خرید دکانت بسنده کنم و شاید چند وقت دیگه کلا با دنیای عطر خداحافظی کنم 😔

عطرباز حرفه ای نبودم ولی خب عطر جز اندک چیزهایی بود که در دنیا برای لحظاتی، ذوق و شوق رو به من برمیگردوند ...

از عطرهای گلی و معتدل خوشم میاد مخصوصا white floral...اگر عطر نسبتا مناسبی با رایحه شفاف و زنانه و پرفورمنس نسبتا مناسب از بین کارهای اماراتی با قیمت زیر ۶-۷ تومن می شناسید لطفا معرفی کنید 

عطرهای مورد علاقه بنده: گوچی بلوم،  گرلن آیدیل،  باربری لاندن،  ماریا کری فوراور 

زهرا زهرا
1405/03/22
در پاسخ به Mohsen Khouzestan :

Satine #لالیک ساتین Satine 

Twin for Women #آزارو توین زنانه Twin for Women 

با شش هفت میلیون گزینه های خوب زیاده ، این دو مورد بالا خوشبو و غیر اماراتی هستن . 

سلام و درود،  ممنونم از پیشنهادتون 

ساتین رو تست داشتم مورد پسند نبود ولی آزارو کار ارزنده ای به نظر میرسه 

ممنونم از پیشنهادتون 

زهرا زهرا
1405/03/22
در پاسخ به wild rose :

چقدر عجیب من این پست رو ندیدم و دقیقا یه پست با محتوای درد و دل عطری امروز گذاشتم:)) پس بدونید تنها نیستید هممون همین شرایط رو داریم 💕

سلام و درود بانو جان 

بله دیدم پست شما رو ‌...

دقیقا چقدر خوب گفتید حس عقب موندگی و کوتاه شدن دستمون از تک تک خواسته های بزرگ و حالا هم کوچیک مثل عطر 

بنده که به دهه سوم زندگی رسیدم ، با وجود چند سال کار دو شیفته فکر میکردم کیفیت زندگی بهتری داشته باشم ولی چه حیف ...

به امید روزهای بهتر 

روزگارتون زیبا 

زهرا زهرا
1405/03/22
در پاسخ به دانیال :

قطعا بزودی زود خیلی زودتر از اونی که فکر می‌کنید بازم مثل قبل بهترین برند ها رو تهیه میکنی شک نکنید....

در ضمن دو عطر زیر هم بد نیستند تست کنید : 

احمد مغربی ماسک اند رز( شیشه شفاف شبیه گل)

Mystique Bouquet #افنان میستیک بوکت Mystique Bouquet 

سلام و درود 

ممنونم از شما ، روزگارتون زیبا 

حتما این دو کار رو هم تست میکنم 

architect architect
1405/03/23

با ۷ تومن میخواید عطر اماراتی بخرید؟!!!

با این پول میتونید شاهکار نیشی مثل ال ارتیسان مور ات ماسک رو بخرید.میتونید الی ساب پارفوم یا الی ساب گرل اف نو رو بخرید.

میتونید ورساچه دیلان تورکویز،روبرتو کاوالی پارادیسو، لالیک امتیست، لالیک له امور، باربری بریت، اگنر کارا میا،جنیفر لوپز استیل، لانوین مری می، فراگامو امو فراگامو و.. بخرید.

حتی با نصف این پول یا یه کم کمتر یا بیشتر میتونید کارای خوبی مث الیزابت اردن گرین تی بریتنی اسپرز فانتزی،گس سداکتیو ، پلیس فوربیدن، هالووین تتو و..رو بخرید.

[EDITED] 1405/03/23 15:39
زهرا زهرا
1405/03/25
در پاسخ به architect :

با ۷ تومن میخواید عطر اماراتی بخرید؟!!!

با این پول میتونید شاهکار نیشی مثل ال ارتیسان مور ات ماسک رو بخرید.میتونید الی ساب پارفوم یا الی ساب گرل اف نو رو بخرید.

میتونید ورساچه دیلان تورکویز،روبرتو کاوالی پارادیسو، لالیک امتیست، لالیک له امور، باربری بریت، اگنر کارا میا،جنیفر لوپز استیل، لانوین مری می، فراگامو امو فراگامو و.. بخرید.

حتی با نصف این پول یا یه کم کمتر یا بیشتر میتونید کارای خوبی مث الیزابت اردن گرین تی بریتنی اسپرز فانتزی،گس سداکتیو ، پلیس فوربیدن، هالووین تتو و..رو بخرید.

سلام و درود 

بنده نگفتم برای عطر اماراتی میخوام ۷ تومن هزینه کنم ...

از دوستان خواستم عطر با پرفورمنس نسبتا مناسب تا ۷ تومن معرفی کنند 

ممنون از پیشنهادتون،  ولی خیلی از کارهایی که فرمودین مثل باربری بریت قیمتش از ده تومن هم فراتر رفته و کارهایی مثل لالیک له آمور هم با وجود افزایش قیمت شدید پرفورمنس خیلی ضعیفی  دارن 

architect architect
1405/03/25

باربری بریت رو الان به قیمت ۵۹۰۰ میتونید از ا...وس و یه کم بیشتر از عطر خاطره بخرید

سایر عطرایی رو هم که گفتم همه زیر ۷ تومن تو این فروشگاهها و یکی دوتا فروشگاه دیگه پیدا میشن بجز ورساچه که یه کم گرونتره

این قیمتها برا سایز ۱۰۰ میل این عطرا بود و اگه سایز ۵۰ یا ۳۰ میل بخواید خیلی گزینه های دیگه مث سن لورن لیبر و تروساردی دونا و..رو میتونید بگیرید

[EDITED] 1405/03/25 13:39
زهرا زهرا
1405/03/26
در پاسخ به architect :

باربری بریت رو الان به قیمت ۵۹۰۰ میتونید از ا...وس و یه کم بیشتر از عطر خاطره بخرید

سایر عطرایی رو هم که گفتم همه زیر ۷ تومن تو این فروشگاهها و یکی دوتا فروشگاه دیگه پیدا میشن بجز ورساچه که یه کم گرونتره

این قیمتها برا سایز ۱۰۰ میل این عطرا بود و اگه سایز ۵۰ یا ۳۰ میل بخواید خیلی گزینه های دیگه مث سن لورن لیبر و تروساردی دونا و..رو میتونید بگیرید

ممنون از راهنمایی تون 

قابل اطمینان هستن این فروشگاه ها ؟

architect architect
1405/03/26
در پاسخ به زهرا :

ممنون از راهنمایی تون 

قابل اطمینان هستن این فروشگاه ها ؟

من تو خریدهایی که ازشون داشتم مشکلی ندیدم و فعلا تو این دو فروشگاه و پیج odkolon و lemono بهترین قیمتها رو دیدم. این دو مورد رو هم میتونید چک کنید خصوصا پیج odkolon تو تلگرام که بسیار ادم شریفی هم هستن.

ضمنا به اون لیست روبرتو کاوالی نرو اسولوتو و فروشگاه پرفیوم شاپینگ رو هم اضافه کنید

[EDITED] 1405/03/26 20:01
آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟