شناخت عطر

سلام وقت بخیر ببخشید میخواستم ببینم عطر فرانک الیویر بلا را هیچ کدوم از دوستان تست داشتن اگه امکان داره یه توضیح درباره این عطر. بهم بدین ممنون میشم

سلام عزیزم

من توی فروشگاهی این عطرو تست کردم. یه عطر گلی میوه ییه که ساید گلیش بیشتر حس میشه به خصوص بوی رز. ابتداش میوه یی و یکم ترشه و در ادامه بوی رز حس میشه  برای اونایی ک خیلی حساسن ممکنه یکم گلابگون باشه رزش شبیه به رز دلیناست یکمالبته ن به اون شدت گلابطور چون اینجا با میوها میکس شده و ملیح تر شده. 

ماندگاریشم بنظرم خوب بود تا ۴ ساعت روی پوستم موند  

در پاسخ به نوشافرین :

سلام عزیزم

من توی فروشگاهی این عطرو تست کردم. یه عطر گلی میوه ییه که ساید گلیش بیشتر حس میشه به خصوص بوی رز. ابتداش میوه یی و یکم ترشه و در ادامه بوی رز حس میشه  برای اونایی ک خیلی حساسن ممکنه یکم گلابگون باشه رزش شبیه به رز دلیناست یکمالبته ن به اون شدت گلابطور چون اینجا با میوها میکس شده و ملیح تر شده. 

ماندگاریشم بنظرم خوب بود تا ۴ ساعت روی پوستم موند  

سلام عزیزم ممنون از لطفت واقعا کمک بزرگی بود آخه به خاطر همون نوت رز تردید داشتم میترسیدم گلاب طور باشه چون اصلا دوست ندارم 🙏😊

ببخشید نوشافرین جان شما که اینقدر توی عطر حرفه ای هستین میشه یه عطر ملایم که بشه به عنوان عطر امضا ازش استفاده کرد بهم معرفی کنیدتا رنج 8تومن از عطرهای گورماندی وگرم وخیلی شیرین خوشم نمیاد مثلاً عطر بریتنی اسپیرز بیلیو رو که اخیراً خریدم دوست داشتم ولی عطر تویین سفید به تیزی داره که خیلی پسندم نبودمیخوام رایحه جدیدی باشه تکراری نباشه که همه جا رایحه ش به مشام برسه ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید عزیزم

در پاسخ به ساراطالبی زاده :

ببخشید نوشافرین جان شما که اینقدر توی عطر حرفه ای هستین میشه یه عطر ملایم که بشه به عنوان عطر امضا ازش استفاده کرد بهم معرفی کنیدتا رنج 8تومن از عطرهای گورماندی وگرم وخیلی شیرین خوشم نمیاد مثلاً عطر بریتنی اسپیرز بیلیو رو که اخیراً خریدم دوست داشتم ولی عطر تویین سفید به تیزی داره که خیلی پسندم نبودمیخوام رایحه جدیدی باشه تکراری نباشه که همه جا رایحه ش به مشام برسه ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید عزیزم

🫶🏻

عزیزم الان که میخوای عطرامضا داشته باشی بنظرم بهتره چیزی باشه که قابلیت استفاده ۴ فصلو داشته باشه نه خنک خنک و نه خیلی گرمو شیرین یچیز معتدل . پس با این قیمت من چندتا عطر بهت پیشنهاد میکنم 

Karl Lagerfeld for Her #کارل لاگرفیلد فور هر (لاگرفلد زنانه) Karl Lagerfeld for Her   این عطر لاگرفلد خیلی ملایمو کرمیه و بنظرم برای ۴ فصل مناسبه

Hugo Femme #هوگو بوس فمه (هوگو باس فم زنانه) Hugo Femme  اینم خیلی ملیحو فمینین و لطیفه و بسیار خوشبو

Amethyst Eclat #لالیک آمتیس اکلت (آمیتیس ایکلت) Amethyst Eclat  ملایم میوه یی ولی نیاز به شارژ اسپری داره

Arden Beauty #الیزابت آردن آردن بیوتی Arden Beauty  کرمی ملایم

White Tea #الیزابت آردن وایت تی White Tea  این عطرم خیلی ملایمو زیباست ولی بیشتر تابستونیه

از برندهای اوریفلیم و  avon هم میتونی با این هزینه دو سه تا عطر بگیری. من Avon رو خیییلی دوست دارم هم باتلاش هم روایح و پرفورمنسشون خوبه

Incandessence #اوان اینکاندسنس Incandessence  مشابه دیور jadore  کرمی لطیف ملایم

Incandessence Lotus #اوان اینکاندسنس لوتوس Incandessence Lotus  مشابه شنل چنس

Viva la Vita #اوان ویوا لا ویتا Viva la Vita  مشابه بی دلیشس

سلام عزیزم ممنون از لطفت زحمت کشیدی امیدوارم بتونم این برندهایی که گفتی کرمان پیدا کنم

Zhaleh Hs Zhaleh Hs
1405/03/20

سلام باید بگم اگر از بوی رز گلاب طور توی عطر خوشتون نمیاد سراغش نرید من این عطر رو تست کردم واقعا هم دوسش دارم و دلیلش اینه که من بوی گل رز عربی یا همون گلاب رو خیلی دوست دارم نمیگم کاملا بوی گلاب میده اتفاقا خیلی ملیح و قشنگه ولی اگر حساسید که بوی گلاب نده باید بگم اره میده

در پاسخ به Zhaleh Hs :

سلام باید بگم اگر از بوی رز گلاب طور توی عطر خوشتون نمیاد سراغش نرید من این عطر رو تست کردم واقعا هم دوسش دارم و دلیلش اینه که من بوی گل رز عربی یا همون گلاب رو خیلی دوست دارم نمیگم کاملا بوی گلاب میده اتفاقا خیلی ملیح و قشنگه ولی اگر حساسید که بوی گلاب نده باید بگم اره میده

سلام عزیزم ممنون از راهنماییتون 

طراح عطر فرانک اولیویه

یه عطر میوه ای گلی #bell

میوهای که استفاده شده  رازبری/لیچی/و لیمو 

ویه رز لطیف و زیبا و رایحه ای از مشک نرم و لطیف و رگه های از وتیور هم توش دیده میشه

فکر میکنم شباهت هایی به مارلی دلینا هم داره

باتل زیبا و پخش متوسط و ماندگاری در حدود 5 ساعت داره 

فکر میکنم برای استفاده روزمره و محل کار مناسب باشه

در پاسخ به مسلم ناظری :

طراح عطر فرانک اولیویه

یه عطر میوه ای گلی #bell

میوهای که استفاده شده  رازبری/لیچی/و لیمو 

ویه رز لطیف و زیبا و رایحه ای از مشک نرم و لطیف و رگه های از وتیور هم توش دیده میشه

فکر میکنم شباهت هایی به مارلی دلینا هم داره

باتل زیبا و پخش متوسط و ماندگاری در حدود 5 ساعت داره 

فکر میکنم برای استفاده روزمره و محل کار مناسب باشه

سلام جناب ناظری ممنون ازشما 

در پاسخ به ساراطالبی زاده :

سلام عزیزم ممنون از لطفت زحمت کشیدی امیدوارم بتونم این برندهایی که گفتی کرمان پیدا کنم

خانه ع.ن(پر.م لند)قطعا یکی از بهترین گالری های عطر و ادکلن ایران که تو کرمان فعایت میکنه

خیابان هزار و یک شب جنب کوچه14

من خودم کرمان نیامدم ولی خیلی سال خریدام و از این مجموعه انجام میدم 

بهشون سر بزنید. توتلگرام دنبالشون کنید تخفیفات خوبی میزارن.

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟