سلام عزیزان. امیدوارم حالتون خوب باشه.
میخواستم بدونم بنظر شما عطر نیش مردانه با قیمت زیر ۲۰ میلیون تومان وجود داره؟
و اینکه برای ورود به دنیای عطر های نیش کدام مناسبه؟
اگر هست ممنون میشم چند مورد از اونها رو معرفی کنید و تجربتون رو به اشتراک بزارید
با تشکر🙏❤️
درود
عطرهای francesca bianchi سایز 30 میل قیمتشون خیلی مناسبه. قبل این اوضاع از 6 تا 9 میلیون بود قیمتشون. البته غلظتشون هم اکستریته و ماندگاریها بالا.
ولی خوب نمیشه گفت مناسب همه ن باید تست بشه حتما
سلام
متاسفانه یا خوشبختانه قیمت عطر توی ایران قاعده مند نیست ، خرده فروش ها با سلایق متفاوت و میزان سود متفاوت عطرها رو قیمت گذاری میکنن ، و این بی قاعده بودن برای عطرهای نیش بیشتر و پر رنگ تر ، مخصوصا با افزایش قیمت ها قیمت عطرهای دیزاینری با سرعتی بالا رفت که گاها از عطرهای نیش گرون تر شدن ، چند وقت پیش یه عطر برند گریتی و توی یه پیج با قیمت کمتر از ۵ تومن دیدم ! عطرهای نیش چون ناشناخته ترن افزایش قیمت توی اون ها کند تر اتفاق میفته اما باید پیج ها رو بگردین ، ایر.ان.وس ، پرف.یوم شا ... پی.نگ ، و عطر.با.ن و یه نگاهی بندازید احتمالا گزینه های جالبی موجود داشته باشن .
سلام دوست عزیز
قیمتا خیلی سریع جا به جا میشن و آدم دیگه دقیق نمیدونه کدوم برند ها چه قیمتی دارن. مخصوصا الان که هرکی قیمت های دلخواه خودشو داره میگه به خاطر وضعیت جنگی و واردات. عطر دیدم با دلار ۴۰۰ تومن دارن میفروشن.
اکثر برندهای به اصطلاح نیشی که توی بازار هستن بیشتر لوکسن تا نیش ، مثل roja dove , clive christian , creed , mfk و ... برای همین اینقدر قیمت بالایی دارن.
اما این برندهای نیش رو الان میشه با زیر بیست تومن تهیه کرد و تازه برندهای ایندی نیش خیلی خوبی هم هستن اما حتما باید تست کنین چون اکثرا بوهای خاصی دارن و مثل عطرای کرید همه پسند نیستن.
Parfum d' empire
Imaginary authors اگه اشتباه نکنم اکثرا ۵۰ میل هستن
Floris
Masque milano فکر کنم نسخه های ۳۵ میلش نزدیک بیست تومن باشه، جاهای مختلف قیمت های مختلف میگن.
Serge lutens به خصوص ۵۰ میل هاش قیمت مناسبی دارن
Beaufort london اینو مطمئن نیستم ولی فکر کنم زیر بیست تومن باشن ،البته ۵۰ میل هستن. به شدت خاصه و اصلا عطراش همه پسند نیستن
این چندتا توی ذهنم بود و قیمت بعضی هاشون رو رفتم نگاه کردم ، الان چیز دیگه ای به ذهنم نمیاد اما احتمال زیاد بازم هست اما یادم نیست یا اینکه موجود ندارن فروشگاه ها که قیمت نگاه کنم.
سلام و احترام
۱.پیشنهاد اول من نسخههای ۱۰ میل از Masque Milano هستش. اما شناخت و تعامل با کارهای مسک نیاز به زمان بسیاری دارند.
۲. کارهای نازوماتو در وهلهی دوم. پیشنهادهای بنده: بارائوندا، پاردن.
۳. Evody
سلام
حالا که تلگرام تقریبا وصل شده
سرزم...ن عطر کرمان کانال داره داخل تلگرام
ادکلن های قیمت مناسب زیاد دارن
یه کانال هم هست به نام لمون پرفیوم
درود
#نارسیسو رودریگز فور هیم وتیور مسک For Him Vetiver Musc
گرچه که دقیقا نیش محسوب نمیشن ولی کار ارزنده ای هستن
کالکشن پرایو آرمانی هم کارای باکیفیتی هستن با رنج قیمتی 20 تومن
در کل که پیشنهاد میشه اگه واقعا کار نیش میخوای دستریز بگیری چون در این صورت بتونی یه کار واقعا نیش بگیری با این قیمتا تو ایران پیدا نمیشه متاسفانه