سلام برای یه خانم که #وکیل باشه عطرهای پیشنهادیتون رو ممنون میشم بگید..خط بو و ماندگاری خوب و مناسب با محیط کار مثل دادگاه و دفتر....یه عطر شیک با پرستیژ و خاص بگید که بشه امضای بنده ... ممنون از راهنمایی دوستان
سلام
عطری که. خیلی شیرین نباشه
لیبره پلاتینیوم یا اله ایوسن لورن
دیور ژدور
سلام وقت شما بخیر
محیط شغلی شما خیلی فضای جدی و خشکی داره و پیدا کردن عطرهای مناسب محیط کاری شما برای آقایون خیلی راحت تره.
اگه بخواین عطرتون مقداری از اون فضای لطیف و طیف زنانه ای که بین عموم مردم رایجه دور باشه ، باید از عطرای میوه ای/گلی - گورماند و شیرین مقداری فاصله داشته باشه.
هرچند معمولا همین دسته از عطرا بیشترین بازخورد مثبت رو برای خانم ها دارن.
من متاسفانه عطرهای زنانه زیادی تست نکردم اما دوتا عطر به شما معرفی میکنم که هم خاص هستن ، هم از اون فضای خیلی زنانه فاصله دارن.
#نائومی گودسیر ایریس سندر Iris Cendre
به هیچ وجه این دوتا رو بدون تست نخرین ,L'attesa راحت تر گیر میاد و اگه ساکن تهران باشین به احتمال زیاد برای تست توی فروشگاه های خیابان وزرا پیدا میشه اما naomi goodsir کم یاب تره ، اگه اشتباه نکنم سمپل iris cender رو سایت پرفیوم شا.پینگ داره .
باز هم به نظرم خانم های سایت مثل mona خانم یا نازنین خانم بهتر میتونن کمکتون کنن، اگه کسی اینجا جواب نداد توی بخش کامنت ها ازشون کمک بخواین.
اها یادم رفت
از آقای سخی هم سوال کنین ، توی این موارد خیلی خوب کمک میکنن.
در ضمن عطر dior addict edp هم تست کنین ، مطمئن نیستم برای شرایطی که گفتین مناسبه یا نه اما چون از عطرهای مورد علاقمه و دیدم بازخوردهای خیلی خوبی داشته به نظرم تستش خالی از لطف نیست ، برای فصول سرد خیلی عالیه.
انواع و اقسام لیبر برای من بوی خانم وکیل میده واقعا
و موارد بعدی هم :
#پرادا پارادوکس اینتنس Prada Paradoxe Intense
#بای کیلیان سانکیسد گادس Sunkissed Goddess
البته سانکیسد گادس رو بعید میدونم ایران پیدا کنید چون من اینجا ندیدم و نگم از بوش واقعا
سلام
عطرهای مخصوص وکلا
ون کلیف اند آرپلز رز روژ
گوچی گیلتی پور فم ادو پرفیوم
جو مالون وایلد بلوبل
لووه 001 زنانه