شناخت عطر

سلام وقت بخیر ببخشید میخواستم یه سوال درباره لالیک لامور بپرسم به نظرتون هنوز عطر جذابی محسوب میشه و ارزش خرید داره و رایحه ش تکراری وچیپ نشده ممنون

لامور برام هیچوقت توی دسته ی جذابها  نبود ولی ارامش بخشو لایته و چنین رایحه یی بنظرم حتی با فراگیر شدن هم چیپ نمیشه⭐️

Maxxine Maxxine
1405/03/06

سارا جان عرض احترام.. امیدوارم سلامت باشید.

سوالی پرسیدید که برای پاسخ بهش یک دل صحبت دارم اما فعلا این نقطه نظر بنده ست...

لالیک لامور فی الذات یک رایحه ی متعارف و جا افتاده ی کاملا خانمانه ی گلی مُشکی چوبی داره که از قضا مقبول و دوست داشتنی هم  واقع می شه در بیشتر مواقع. خیلی ها داشته یا دارند اش و احتمالا تا به حال روی دوستان و آشنایان زیادی بوییدند اش، از این حیث به احتمال بسیار برای عمده ی مردم یک رایحه ی "آشنا" به نظر برسه.. بله. اما هیچ یک از این موارد تا اینجای کار در نظر من لزوما تداخلی با جذابیت یا عدم جذابیت یک عطر ندارند!

من به عنوان شخصی که مکررا یک دنیا عطر امتحان می کنه صلاحه اعتراف کنم که در اغلب مواقع عموم مردم بازخورد ویژه ای در خصوص رایحه ی تنپوش کرده ی شما نمی دند! شاید حتی متوجه اش هم نشند! حال چه بسا اون بو نامتعارف، خاص و پیچیده و عجیب الخلقه باشه، چه آشنا و پرتکرار و متعارف. یعنی حدس می زنم اکثریت جامعه ی ما صرفا در مواجه با عطور بیشتر اشخاص نتیجتا اینجور قضیه رو ختم پرونده می کنند که "آها! این شخص یک عطر زده..." والسلام :) در کل کنکاش و ریزبینی در عطر منتشر شده از شما خیلی در روال کار مردم نیست به فرض در قیاس با موارد چشمگیرتر و ملموس تری نظیر نحوه ی پوشش و مدل مو و... ؛ مگر این که داوطلبانه بهشون یادآور بشید که عطری پوشیده اید و پشتبندش ازشون درخواست کنید در اون رایحه ریز و دقیق بشند.  

بنا بر این ایمن ترین و صلاح ترین تصمیم، تماما بر می گرده به خود شما! و اون این که در نظر بگیرید آیا این عطر، شخص شما رو به وجد میاره و یا آیا رایحه با تعبیر شما از جذابیت همگن و عیّاقه یا خیر... 

سلام 

عطر خوبیه چیپ نیست ولی همونطوری که میگید تکراریه

به نظر من تو این سبک بو اگر یکم بیشتر هزینه کنید باربری لاندن بگیرید بهتره

لالیک لامور خیلی عطر به صرفه و ارزنده ای محسوب میشه ، همه پسند و لطیف  ، خنک و گلی با  شیرینی متوسط غیر آزار دهنده مناسب هوای گرم و معتدل . عطر بوی تمیزی میده پخش و ماندگاریش هم خوبه، برند لالیک هم ثابت شده اس . 

FARNIYA FARNIYA
1405/03/06

الان تو این شرایط هیچ عطری دیگه چیپ نیست عزیز دلم ولی تکراری شاید 

عطر خیلی چیز سلیقه ای هست میتونم بگم لالیک لامور زمانی وقتی تینیج بودم انتخابم بود الان نیست خلاصه درگیر حرف این و اون نباش و از تنپوش عطری که دوست داری لذت ببر

TT TT
1405/03/06

درود 

چیزی به اسم چیپ و خز برای عطر وجود نداره و قدیمی و همه گیر شدن ، از شاهکار بودن یه رایحه کم نمیکنه

درباره ی لالیک لامور بخوام بگم درسته یکم همه گیر شده ولی طرفدار های خودش رو همیشه داشته و داره 

عطر ملایمی هست فکر نمی کنم کسی بدش بیاد اما چیزی هم نیست که بعد بو کردنش بگی wow 

تقریبا برای بلایند بای و هدیه سیف هست 

ولی اگر به دنبال یه امضای خاص و جذاب هستید بنظرم گزینه های بهتری هست

ولی در کل به عنوان عطر روزانه و خوش قیمت و همه پسند چیز خوبیه

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟