مقایسه بین سه عطر زنانه

سلام به دوستان یه سوال داشتم از بین سه تا عطر زنانه لیبر اینتنس و بربری گادس و دووشن دولچه گابانا کدومشون از همه شیک تر و با کلاس تره ؟ و این که کدومشون بیشتر پر بازخورده؟ 

لیبر اینتنس پربازخورد تره اما گادس شیک تره بنظرم

پرستو پرستو
1405/03/06

دولچه گابانارو تست نداشتم ولی بین دو گزینه دیگه بنظرم باربری گادس بخاطر فضای متعادل و گورماندش پربازخوردتره، و صدالبته شیک تر

نسترن نسترن
1405/03/06

سلام عزیزم

من رأی‌م به گادسه. زیرشم یه بادی‌اسپلش یا کرم لوندر (فیروز چنین کرمی داره) بزن و کیفشو ببر

لیبر رو هم بخاطر داشتن نت لوندر در رأی دوم قرار می‌دم

دیووشن بوی شیکی نداره صرفا خوشمزه و شیرینه

سلام خانم سمیرا من لیزر رو معمولی و اینتنسش رو کامل میشناسم و بهترین عطر زنانه ای هستند که میشناسم ولی اون دو تای دیگه رو نمی‌شناسم و در کل بگم ایو سن لورن تو عطر سازی خیلی خفن تر از بربری و دولچه گابانا هست.

Maxxine Maxxine
1405/03/06

سلام و احترام

اگر بسته به انتخاب شخص من بود این ترتیب: 

1) Goddess : به نظرم رایحه ی محجوب و افتاده ای داره که حقیقتا شکیل و گیراست و دوست داشتنی.

2) Libre Intense : پربازخورد و جالب توجه؛ در نظرم رایحه خوش ترکیبه اما یه کوچولو در قیاس با گادسِ باربری، بوی پرتکرارتر و آشناتری داره و از این حیث یک نمره کمتر از من می گیره.

3) Devotion : در نهایت احترام :) آنچنان برای انتخاب خودم صرفا به دنبال وجود نُت بارز و ترش و ملس لیمو و ترکیب اش با شیرینی نسبتا زیاد و داشتن حال و هوای کیکی/مافینی، خیلی "شکیل" وصف اش نمی کردم و بیشتر با لفظ "گورماند ساده ی بانمک" ازش یاد می کردم. 

اما شاید شایان ذکر باشه که اگر جای لیبر اینتنس با  Libre Le Parfum #ایو سن لورن لیبر پارفوم Libre Le Parfum عوض می شد، ایشون رو می نشوندم صدر جدول. 

موفق باشید خانوم!

در پاسخ به Maxxine :

سلام و احترام

اگر بسته به انتخاب شخص من بود این ترتیب: 

1) Goddess : به نظرم رایحه ی محجوب و افتاده ای داره که حقیقتا شکیل و گیراست و دوست داشتنی.

2) Libre Intense : پربازخورد و جالب توجه؛ در نظرم رایحه خوش ترکیبه اما یه کوچولو در قیاس با گادسِ باربری، بوی پرتکرارتر و آشناتری داره و از این حیث یک نمره کمتر از من می گیره.

3) Devotion : در نهایت احترام :) آنچنان برای انتخاب خودم صرفا به دنبال وجود نُت بارز و ترش و ملس لیمو و ترکیب اش با شیرینی نسبتا زیاد و داشتن حال و هوای کیکی/مافینی، خیلی "شکیل" وصف اش نمی کردم و بیشتر با لفظ "گورماند ساده ی بانمک" ازش یاد می کردم. 

اما شاید شایان ذکر باشه که اگر جای لیبر اینتنس با  Libre Le Parfum #ایو سن لورن لیبر پارفوم Libre Le Parfum عوض می شد، ایشون رو می نشوندم صدر جدول. 

موفق باشید خانوم!

ممنون از راهنماییتون 

در پاسخ به مه سـ‌‌ـــا :

لیبر اینتنس پربازخورد تره اما گادس شیک تره بنظرم

ممنون عزیزم

در پاسخ به پرستو :

دولچه گابانارو تست نداشتم ولی بین دو گزینه دیگه بنظرم باربری گادس بخاطر فضای متعادل و گورماندش پربازخوردتره، و صدالبته شیک تر

خیلی ممنون

در پاسخ به نسترن :

سلام عزیزم

من رأی‌م به گادسه. زیرشم یه بادی‌اسپلش یا کرم لوندر (فیروز چنین کرمی داره) بزن و کیفشو ببر

لیبر رو هم بخاطر داشتن نت لوندر در رأی دوم قرار می‌دم

دیووشن بوی شیکی نداره صرفا خوشمزه و شیرینه

مرسی از راهنماییت حتما امتحان میکنم

در پاسخ به علی موسوی :

سلام خانم سمیرا من لیزر رو معمولی و اینتنسش رو کامل میشناسم و بهترین عطر زنانه ای هستند که میشناسم ولی اون دو تای دیگه رو نمی‌شناسم و در کل بگم ایو سن لورن تو عطر سازی خیلی خفن تر از بربری و دولچه گابانا هست.

ممنون از شما

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟