سلام دوستان بنظر شما بین زرجوف ارباپورا و سوسپیرو ویبراتو از نظر پخش بو که اطرافیان کاملا متوجه بشن و بازخورد بدن(داخل بهار و تابستون) ، کدوم بهتر و مناسب تره؟
خیلی لطف کردید،ممنون از اشتراک گذاری تجربتون🙏🏻
اتفاقا تقریبا یکبار همچین اتفاقی برای خودم سر خرید آمواج اینترلود رخ داد🤧
پس با این اوصاف منم قبل خرید میگردم ببینم میتونم بچ قبل ۲۰۲۲ پیدا کنم یا نه🥲
ویبراتو تولید 2022 هست. یه فروشنده گفت که تا 2023 هم ریفورموله نشده. من که موففق نشدم تولیدات سال 22 و 23 رو پیدا کنم. یه شیشه خودم داشتم که بچ کد 7073G ته شیشه بود (روی جعبه و کارتن نه، چون جعبه رو نداشتم)
اون موقع فروشنده بهم گفته بود این 7073G تولید 2024 هست. چون خودم بهخاطر شرایط اینترنت به سایت فرشچک دسترسی نداشتم به دو تا از دوستام گفتم این بچ کد (7073G) و بچ کدی که از یه فروشندۀ دیگه گرفته بودم (FZ54G87) رو برام چک کنه.
دردسر بعدی اینجاست. که توی سایت (freshcheck) میگه اصلا بچکد این فرمی نیست. آدم میمونه تکلیفش چیه. زیر شیشۀ قدیمی خودم و شیشۀ جدیدی که خریدم 7073G خورده. پس اگه بچکد این فرمی نیست، اینی که زیر شیشه هست چیه. گفتم شاید تولیدات جدید که مال زرجوف هست سیستم بچکدشون فرق داره
اما بچکد جدیدی که از یه فروشندۀ دیگه گرفتم (FZ54G87) هم ظاهرا با این سیستم نمیخوند.
خلاصه اینکه فعلا بیخیال خرید ویبراتو شدم
ترجیح دادم خاطرۀ خوبمو خراب نکنم. توی این مملکت آدم کلا بلاتکلیفه
ممنون ، واقعا عجب، آدم میمونه چی بگه. من شنیدم ویبراتو یسری نسخه داره که تولید ایتالیا هستن(همون نسخه های اول که قوی ترن) و اون نسخه فرانسویاش که کمی بعدتر تولید شده ضعیف تر شده و آدم باید وقتی بچ رو میزنه بیشتر به این مورد دقت کنه که تولید کدوم کشوره. متاسفانه تو کشور ما تنها راه مطمئن شدن از اصالت کالا خرید از فروشنده آشنا و معتمد هست وگرنه انقدر نسخه های فیک اومده که همه چیز رو خیلی حرفه ای مشابه سازی کردن که خیلی تشخیص اورجینال و فیک سخت شده.
چند روز پیش یکی از دوستان که توی کار ادکلنه برام یه ویبراتو اورد. چون چند ماه پیش بهش گفته بودم دنبال تولید سال 2022 هستم و بهم گفته بود خواهر خانمم آلمانه بهش میگم بیاره فکر کردم که ایشون از اونور براش اورده. جلوی خودم بازش کرد و من 2 پاف ازش زدم. بهنظرم شبیه اولین چیزی که زدم نبود (از نظر پخش بو) اما بوش شبیه اون ادکلن تستی که داستانشو گفتم نبود، انگار یه کم نزدیکتر به تجربۀ اولم بود با اینحال چون تجربههای قبلیم خوشایند نبود گفتم احتمالا بیخیال ویبراتو میشم، حالا تا ببینم موندگاریش چقدره. گفت باشه تستش کن و لحظۀ رفتن ازش پرسیدم قیمتش چنده گفت 6 تومن. تعجب کردم گفتم این قلابیه؟ گفت هایکپیه. گمونم موندگاریش از اون ادکلن «مثلا» تسته بیشتر بود و همینطور فکر میکنم رایحهای نزدیکتر به اونچه که اولین بار امتحان کردم داشت (شایدم از لحاظ روانی به خودم القا کردم).
خلاصه با قیمتی که داشت و رایحهای نزدیک به اونچه در ذهنم بود، برش داشتم. دیدم این قلابیه فعلا بهصرفهتره تا اونایی که به اسم اصل میخریه و آخرشم قلابیه
بدون لحظه ای فکر قطعا ویبراتو