جواد جواد
5
1405/03/01

اعتبار سایت ا.ر.ش..ا...ک..و

دوستان عزیز سلام امیدوارم حال همگی خوب باشه

درباره اعتبار سایت ا..رش...ا.....ک..و  سوال داشتم، آیا اورجینال کار میکنن؟ پاسخگویی و قیمتاشون چجوریه، اگر بین مطالب قدیمی بوده و سوال تکراری مطرح شده هم عذرخواهی میکنم چون تو پرسش و پاسخ ها سرچ  کردم چیزی پیدا نکردم

من از دوستی شنیدم به گفته ی خود ار..اکو کاراشون مشابه اورجینالن (همون فیک). یبارم خریدی داشتم ک برند خاصی نبود واسه امتحان سایت ک تجربه خوبی نبود دیر فرستادن خیلی و پشتیبانی بد

جواد جواد
1405/03/01
در پاسخ به نوشافرین :

من از دوستی شنیدم به گفته ی خود ار..اکو کاراشون مشابه اورجینالن (همون فیک). یبارم خریدی داشتم ک برند خاصی نبود واسه امتحان سایت ک تجربه خوبی نبود دیر فرستادن خیلی و پشتیبانی بد

منم بخاطر قیمت یه مقداری شک کردم بهش، ممنونم 

Amirhosein Amirhosein
1405/03/02

یبار خریدم که تماس گرفتن گفتن قیمت قدیمیه و باید مابه تفاوت رو پرداخت کنید که خب منم کنسل کردم 

اما نظرات رو راجع به سایتشون جاهای دیگ خوندم اکثرا همین اتفاق من براشون افتاده بود 

اما راجع به فیک یا اورجینال بودن نظر منفی ندیدم 

Telecaster Telecaster
1405/03/02

درود برشما...

بنده زه شخصه از این مجموعه خرید نکردم..اما نظرات بسیار زیادی راجب فیک بودن کالاهاشون شنیدم...

بنظرم از فروشگاه هایی مثل ا.ل.ی.س.ا و همین عطرافشان که بسیار معتبرتر هستن با خیال راحت خرید کنید و از اصالت عطرتون مطمئن باشید...

ایلیا ایلیا
1405/03/02

ارش...کو کالای فیک نداره خیالتون راحت تو این ۷ سالی که من خرید میکنم فیک ندیدم ازشون.

این رو هم در نظر بگیرید که خیلی وقتا وقتی فروشنده ها خیلی خیلی احترام میذارن بهتون معنیش اینه که قراره خیلی خیلی گرون بفروشن بهتون

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟